Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu ilk paragrafına nasılda katıldım bir bilsen 25 aralıkla yılbaşını karıstirmaları hele neyse sen gitti kajunu kemir çekirdek sana yakışmaz

Bende hastayim yaaa bu duruma :) noel ne yilbasi ne keske bilerek kutlansa.. yilbasi agaci deniyo onada hastayim zaten.. bari ne kutlandigi bilinse bari..unlulerden birinin sayfasina bunu yazmistim direkt engellemis beni ezik :)

Bizim okulda bir öğretmen arkadaş teröristler kara carsaflarinin altına bomba yerleştirip canlı bomba oluyor dediği için soruşturma açıldı Çünkü ne olursa olsun hacı hoca türbanlı Çarşaflı insanların yaptığı kötü bir şeyi dile getiremezsin Getirirsen o kötü şeyi yapanlar değil sen suçlu oluyorsun
Mesela hacının biri babamı göz göre göre dolandırdı buraya konusunu bile açmıştım Gelen cevapların çoğu dolandırıcı aşağılık herifi değil babamı suçlar şekildeydi bi noktadan sonra bakmamıştım bile cevaplara

Kimin kim olduğunun anlaşılmadığı birçok giyim şekli var ,mesela o iki adam trans bireyler gibi giyinip kuyumcuyu soysalar biz şimdi kalkıp toplumdaki o insanları mı taşlayacağız bu olabilir mi sizce?
Kişiler bazı araçları kötü kullanıyor diye bu araçları kendine göre doğru kullananları eleştiremezsiniz bile buna hiç hakkınız yok.

Son düzenleme:
Benim ülkemde türkçe konusmuyor.
Pembe kazagi da alamadim.
Rahatsiz olmuyor musunuz bu insanlarin barbarliklarindan?
Herkese acik alanda parkta tuvaletini yapiyor
Afrikalisi, balkan, kafkas gocmeni , tatari bir suru farkli etnik grup var. Hicbiri kadinlari taciz etmiyor. Bir afrikali asilmiyor. Taksiciyi kesmiyor.
Suriyeli kucuk cocuklar bile bur tuhaf. Asiri hircin. Kavgaci. Diger cocuklarla oynarken birbirlerini yumruklama kalkiyorlar.
Birseyler degismeli.
Bursa da yiginla karacarsafli suriyeli var. Resimlerini cekip gondereyim mi ?
Siz suriyelilerin eslerine bakarsaniz kan cikar. Ama onlar size bakabilir sıkintı yok.
Anadolu kulturune de uygun degil.
Asla yikanmiyorlar. Misafirler bu ulkede ama yagmacilar.
Sofra bezini asagiya dusurdum bagirdim anlamadi suriyeli kadin kapti kacti.
Bu insanlarla yasanmiyor. Gemlik i mahvettiler. Tatil mekanlarinda kadinlari taciz ediyorlar.
Türk turistlerin cogu yunan adalarina tatile gidiyor.
Uzuluyorum ortadogu ulkesi olduk
Sokaga cikamiyoruz

Yine yapmış yapacağını :)

Aynen ya takma tırnak bile var hatunlarda:))
Hiç çarşaflı suriyeli görmedim:))
ablam oz ablam carsafli ... Gurur duyarim bu sadece onun karari ve ailemizde tek .. Egitiminide almis millet sizin keyfinize gore mi giyinecek ne bu dert demi ?? Goren arap misin diyor ona halis turkuz... Dedgnz gbi bnde carsaf giyen suriyeli gormedim

Son düzenleme:
Ben de aşırı rahatsiz olanlardim. Kendimi onlarin yerine koyunca anlayış göstermeye çalışıyorum ama başımı çevirdigim her yerde onlari görmekten bıktım. Ustelik öyle hızlı ürüyorlar ki geri gitmezlerse nasil bir ülkede yaşarız bilmiyorum. Sorun sadece onlar degil ama yine de rahatsiz oluyor insan

Üstün açık uyuyup gördüğün rüyaları buraya degil rüya tabirleri sitelerine yaz.

Kesinlikle çok iyi anlıyorum ve ırkçılık yaptığını düşünmüyorum ama eklemek istedigim bir sey var; bizim insanımız hep kaba, saygısız, medeniyetsiz ve hödüktü. Malum sığınmacılar güzel olan bir şeyi bozmadı aksine kötü olan halimizi berbat ettiler.

Türk bir kasiyer de müşterisine o mağazanin sahibi kendisi de siz ona alışverişe gelerek zahmet verdiniz gibi davranırken aynı davranışı sizin ülkenizde sizden çok hizmet alan bir kesimden gormek ekstra sinir bozuyor. Hepsi bu.

Valla yazdım yazdım sildim.
Buraya turistik ziyarete gelmedi bu insanlar.
Savaştan kaçıp geldi.
Sizin kara kaşınıza kara gözünüze de bayılmıyorlar.
Farklı bir aileye evlenip karıştıktan sonra ayyyyy çok farklıyız, alışamıyoruz demesini biliyorsunuz,

farklı milletler, farklı kültürler zaruri bir arada yaşamak zorunda kaldığında az çok neler olur kestirebilirsiniz.

Rahatsız edici çok fazla durum var.
Keşke planlı bir şekilde göçmen kamplarında kaliteli hayatlar sürebilseler, mesleklerini icra edebilecekleri istihdamlar saglansa, eğitim ve sağlık için çözümler bulunsa.

Ama savaş. Durun bir şartları sağlayalım diyemeden geldi.

3-4-5 artık kaç milyon kişi bir anda girdi ülkeye.
3 milyon Türk rastgele seçin. İçinde katili de çıkar, tecavuzcusu de, manyagı da, hırsızı da, arsızı da.
Artık iyi ve kötünün milletin degil de insanın etiketi olduğunu anlamak lazım.
Bir de rahatsızlıklara aşağılamadan makul çözüm üretmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…