Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim erkeği savunduğumu ne biliyorsun ?? Açık ve şort giyen arkadaşlarım var ve bu zamana kadar hiç birine farklı gözle bakmadım birbirimizi çokta seviyoruz..
Mesajımın herhangi bir yerinde nickname alıntısı yapmış mıyım? Hayır !
Üzerinize alınıyorsunuz çünkü tam da kastettiğim gibisiniz. Şortlu arkadaşım var demek sizi aklamıyor. Zaten gerçekten niyetiniz Halis olsaydı şortlu arkadaşınızı ötekileştirerek ifade etmezdiniz. Sayfalarca yazdım bir kez dahi benim türbanlı/kapalı/çarşaflı arkadaşım var demedim çünkü ben ötekileştirmiyorum. Burada duyar kasmaktan bitap düştünüz ama gerçeği yansıttığınızı düşünmüyorum.

Carsaf mi giyiyorsunuz?
Evet ve gururla taşıyorum.
Açık şort giyen bir sürü arkadaşım var sizin gibi aşağılamıyorlar saygı duyuyorlar Bende onlara saygı duyuyorum..
Kimse benim örtüme laf etmediği sürece Bende etmem ki bu zamana kadar da etmedim herkesin kendi tercihi saygı duydum.

Şöyle ben hümanist bir insan değilim hatta hiç değilim,olmak zorunda da değilim lakin genellemelere karşıyım
Şu an bu ülkede savaş çıksa ve biz mülteci durumunda herhangi bir ülkeye sığınacak olursak bizim kendi içimizdeki yan kesici tacizci tecavüzcü tayfa orada da kendini gösterecek,onlar da böyle her milletten iyi kötü insan vardır. Bizim tek problemimiz devletin yaratmadığı yaratmaya çalıştığı istihdam sorunu,yoksa ben çok üzülüyorum çok mağdur insanlar da var aralarında
Yukarı da belirttiğim gibi hümanist değilim,kendi ırkımdan da sevmedigim tonla insan mevcut,bana zarar veren zarar vereceğini düşündüğüm hic bir insana karşı minnoş yaklaşamam.
Çarşafı sevmemekle beraber yorum yapmak istemiyorum
Ammavelakin aralarda bir mesaj gördüm kapalı bir kız kadıköy de söze falan maruz kalmış,ben kadıköy de okudum ve tesetturluyum bir kere bile ne bir bakış ne de bir soz ile mağdur olmadım,aksine çok severim ki kadıköy her görüşten insanın bir arada olduğu bir ilçedir. Önce kendi içimizdeki ayrılıkları çözmemiz lazim bence,suriye bi sonraki asamanin konusu.
Neyse,sevgiyle kalın

Son düzenleme:
Babamın arkadaşı yazmış nette bulamazsınız
O zaman lütfen edebiyatla ilgisi olmayan kişileri şair diye adlandırmayın. Ne güzel demiş şair diye giriş yapıyorsunuz sanki bana Mehmet Akif Ersoy !
Ayrıca hem babanızın arkadaşı hem anonim nasıl oluyor.

Sapık zihniyetli erkekler için açık kapalı fark etmediğini biraz aklı başında her insan biliyor zaten.Ayni muamele kendilerine yapıldığında bunu savunan kadınların ne yaygaralar kopardiginda iyi biliyorum herkes her şeyi biliyor siz hiç kendinizi yormayın bazılarının işine gelmiyorsa artık böyle karışıklık çıkarmaya calisiliyor

Bana soylemistir onu
Karistiriyor kisileri,olabilir.
Ben tirsiyorum carsafli gorunce diyorum,carsaf kutsaldir allahin emridir diyenlere hayir yok oyle bir sey diyorum ya.
Kalkip carsafliya kufretmisim gibi algiliyor.

. Adamlar kamuflaj olarak kullanıyor diyoruz. Aaaa level atladı Hahahaha tarzında ergen ergen usluplar.

Asagilamadim ki. İcinde ne var bilmiyorum dedim. Tek bir kelime kufur mu etmisim? Benim de carsafli arkadasim olsa en azindan emin olurum, evet bu benim arkadasim derim. Ama avmde guvenlik kontrolunden gecerken yanimdan gecen insandan emin olamam. Tanimiyorum. Beraber gelmemisim oraya. Anlatabilmisimdir umarim.

İsim konmadan once bir kahramanlik yapmasi beklenmistir belki

Yazdığını tekrar okumani tavsiye ederim beni alıntılayıp bana yazıyorsan şahsıma yazmış oluyorsun.. seni inandırmak için uğraşacak değilim..
Verdiğim örneği ıyi düşünürsen anlarsın şortlu mini etekli diye otekilestiryosunuz dedin..? Bende benim şortlu arkadaşım da var açık 'ta dedim yazdıklarınıza cevap verdim.. Ben siz değilim rahat olun insanları giyimleri ile yargılayıp aşağılayacak karakterde değilim şükür..

Ben seni anladım..
Sen anlamıyorsun bomba sadece çarşaflı da mi oluyor yani ? Adamlar kazaklarinin içine saklıyor açık olan montunun içine e onlardan nasıl emin olacaksın ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…