- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Hahah acıdım sanaIftira mi ? Çok yanar mıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah acıdım sanaIftira mi ? Çok yanar mıyım ?
Beddua mı güldürmeyin beni. Dua o dua.Dahası da var hanımefendi E ertugrulunhalimesi isimli üye beddualar yağdırdı
Hahah acıdım sana
Ne güzel.Düşüncelerimiz karşılıklı
Yazma yaaaHahah acıdım sana
Hic kimseden emin degilim ki. Bir ara kalabalik yerlere bile gidemiyordu insanlar hatirliyor musunuz? Ben hatirliyorum. Elinde valizle vergi dairesine gelen birini gordum gecen gun,adam isini halletti,cikip gidene kadar aklimda bomba var midir acaba dusuncesi vardi. Bu da baska bir ornek. Ancak carsaf daha cok dikkat cekiyor bana gore. Konu tamamen bu. Bir de soyle bir durum var,siz normal sekilde carsaf kullanan bir kadinsaniz,carsafin icinde herhangi bir sey saklamiyorsaniz neden soylediklerimi uzerinize aliniyorsunuz? Mesela birisi aciklardan midem bulaniyor ,soyle yapiyorlar boyle yasiyorlar dese hic uzerime alinmam ben. Cunku ben kendimi biliyorum ve bunu soyleyen insan da beni tanimiyor normal olarak goruslerini paylasiyor derim.Ben seni anladım..
Sen anlamıyorsun bomba sadece çarşaflı da mi oluyor yani ? Adamlar kazaklarinin içine saklıyor açık olan montunun içine e onlardan nasıl emin olacaksın ?
Yazdığın 4-5 mesaja denk geldim. Hepsinde “İçinde ne var bilmiyorum. Korkuyorum. Aşağılamadım.” diyerek kendini açıklamaya çalışmışsın. Hala da devam ediyorsun sabırla. :)Asagilamadim ki. İcinde ne var bilmiyorum dedim. Tek bir kelime kufur mu etmisim? Benim de carsafli arkadasim olsa en azindan emin olurum, evet bu benim arkadasim derim. Ama avmde guvenlik kontrolunden gecerken yanimdan gecen insandan emin olamam. Tanimiyorum. Beraber gelmemisim oraya. Anlatabilmisimdir umarim.
Üzülüyorum yaYazma yaaa
Ben ben muhatap alıp yazmıyorum
Özgürlük kadın hakları diye kendini yirtanlar nerde ???
Hani özgürlük ?
Hani kadın hakları ??
Kadın istediğini giyemiyorsa nerede özgürlük?
Istedigini söyleyemiyor savunamıyor diğer hemcinsleri onu topa tutuyor bu mu sizin özgürlüğünüz bu mu kadın hakları???...
Allah razı olsun kardeşim !Bence çok söze gerek yok artık..... Allah bana neyi emrediosa ben öyle yaşamaktan mutluyum gerisi tiri viri.. Allah kadına örtunmeyi emredio. Kadına erkek gibi giyinmeyi erkeğe de kadın gibi giyinmeyi haram kiliyo ,ister kabul edin ister etmeyin...hesap günü de medeniyetten bahsedersiniz...
Aynen ya kendimi anlatmaya calisiyorum mumkun oldugunca duzgun kelimeler secerek hakaret etsem dogrudan soylerim soyle boyle diye.Yazdığın 4-5 mesaja denk geldim. Hepsinde “İçinde ne var bilmiyorum. Korkuyorum. Aşağılamadım.” diyerek kendini açıklamaya çalışmışsın. Hala da devam ediyorsun sabırla. :)
Geçen gün pazarda feraceli, peçeli bi kadın bi şey sormak için yaklaştı bana. Kızımda (19 aylık) korktu bian öyle siyahlar içinde yüzü kapalı görünce. Kadın gidene kadar ağladı. İnan o kadar üzüldüm ki. Ben konuşma boyunca onunla ilgili olmadığını, her yabancıya böyle yaptığını anlatmaya çalışsam da kadında çok üzüldü. Özür diledi gitti. Özür dileyecek ne var ki? Onun için doğru giyim bu. Garantici. Yaşadığını kendince daha kusursuz yaşamak istiyor. Bu kadar.
Endişeleri anlıyorum ben. Özellikle bu çarşafı lekelemek için epey uğraşanlar oldu. Bu tavrı empoze ettiler. Ama bunu hakkıyla taşıyanlarada haksızlık. Belki biz seninle gülümseyerek geçiştik yolda. Niye onlara korku dolu gözle bakalım? Tabuyu yıkmak lazım.
Geceden beri çarşafa edilmeyen hakaret kalmadı giyenlere de Öyle..Hic kimseden emin degilim ki. Bir ara kalabalik yerlere bile gidemiyordu insanlar hatirliyor musunuz? Ben hatirliyorum. Elinde valizle vergi dairesine gelen birini gordum gecen gun,adam isini halletti,cikip gidene kadar aklimda bomba var midir acaba dusuncesi vardi. Bu da baska bir ornek. Ancak carsaf daha cok dikkat cekiyor bana gore. Konu tamamen bu. Bir de soyle bir durum var,siz normal sekilde carsaf kullanan bir kadinsaniz,carsafin icinde herhangi bir sey saklamiyorsaniz neden soylediklerimi uzerinize aliniyorsunuz? Mesela birisi aciklardan midem bulaniyor ,soyle yapiyorlar boyle yasiyorlar dese hic uzerime alinmam ben. Cunku ben kendimi biliyorum ve bunu soyleyen insan da beni tanimiyor normal olarak goruslerini paylasiyor derim.
Ayrıca hangi açık kadına "beddua" ettim ben bi okumayı öğrenin derim.Dahası da var hanımefendi E ertugrulunhalimesi isimli üye beddualar yağdırdı
Şair şiir yazana denir. (TDK) hoşuma giden her şiiri paylaşamaz miyim?
Şimdi de şiire mi taktiniz pes doğrusu.....
Hep kusur arayın zaten...
" Kısıtlı"??Kısıtlı edebi bilginize veriyorum. Buyurun dilediğinizi paylaşın.
Cunku konuda carsaf geciyordu o yuzden. Hakaret edecek olsam dumduz soylerim zaten banlanacagim israrla aciklamaya calistim ama anlamadi kimse. Carsaf benim icin bir esyadir. Esyalara kutsal gozuyle bakmam,mana yuklemem. Zira bambaska bedenlerde bambaska anlamlara gelebilir. Geceleri klup cikislarinda alkol muayenesinden yirtmak icin carsafa veya baska tesetture burunen insanlarin uzerindeki ortu neden kutsal olsun ki mantiken? İnanclar kutsal,esyalar degil. Bu benim gorusum. Benim gibi dusunmek zorunda da degil kimse. Siz paylastiniz ben paylastim. Onemli olan duzgun sekilde bu paylasimi yapmakGeceden beri çarşafa edilmeyen hakaret kalmadı giyenlere de Öyle..
Zorla çarşaflı açık polemiği çıkardılar..
Ve şu verdiğiniz örneği en basında da verebilirdiniz en başından beri korkuyorum bomba taşımadıkları ne malum ama diyerek bu verdiğin örneği de verebilirdin ama sadece çarşaf a yüklendin