Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu şiir hangi şaire ait,ismini paylaşır mısınız ?
Bir de ufak bir düzeltme Maraş’ta Yunan değil Ermeni askeri sebebiyle şehit düşmüştür Sütçü İmam.

Keşke biraz saygıyı ogrenselerdi .

Sizler başı açık diye,mini etek giyiyor diye diğer kadınlar-hemcinslerinizi- ötekileştirdiğiniz için kimse size bu konuda destek çıkmaz üzgünüm. Şort giyen mini etek giyen kadın tacize uğradığında erkeği haklı bulan bir güruhun temsilcilerisiniz. Önce istediğiniz hakkı hukuku siz başkaları için gözetin. Sonra başkalarından isteyin

Yahu neyin levelini atlicaz bizene sizin carsafinizdan istediğinizi giyin hiç de ilgimi çekmiyor şahsen. Derdim senin burundugun çarşaf değil. Derdim memleketimin ortak derdi. Mesela barınma giyinme is, geçim vs vs
Mesele benim çarşafım diğerini örtüsü değilse geceden beri çarşafa atıp tutmanız ne ??
Bir level daha geldi

Benim erkeği savunduğumu ne biliyorsun ?? Açık ve şort giyen arkadaşlarım var ve bu zamana kadar hiç birine farklı gözle bakmadım birbirimizi çokta seviyoruz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…