- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Birşey değilNe güzel lutfettiniz sağolun: ))
Benim carsaf giyen insandan korkma hakkim yok mu? Sizin aciktan mideniz bulaniyor ben de carsafli insandan korkuyorum. Simdi birbirimize laf mi soyleyelim?Ee kapalilikta bizim tercihimiz ??
Benden saygi beklerken siz saygi gostermiyorsunuz. Uslup kotuBenim açık çok arkadaşım var ve çok şükür ki sizinle aynı zihniyette değiller.
Ne güzel demiş şair :
İnancının gereği örtüyorsun
Seni takdir ediyorum çarşaflı bacım
İnancının gereği örtüyorsun
Seni takdir ediyorum türbanlı bacım
DELIveCesur @SAliOsmanF @Lonely141 @Videsupra @nergismor @Sifayildizi @Mucizeolsakeske @Inno Cence ve daha bilmedigim unuttugum kim varsa
Allah sizlerden razı olsun gururla giyin örtunuzü!
Bu millet marasta Yunan askeri bacının örtüsüne dokundu diye şehit olan sütçü imamların, bebeğinin battaniyesini mermilerin üstüne örten 20 yaşındaki gencecik nene hatunların evladı....
Keşke biraz saygıyı ogrenselerdi .Anlamayacaklar. Asla ağzını yormaya değmez. Başlarına gelmeden bilemeyecekler. Her insanın ölümü onun kıyameti olur biz burada herkes eşittir herkes aynıdır desekte sen sus biz eşit değiliz çünkü moderniz diyecekler.
Ancak ölünce anlayacaklar firavun un ölüm anında tövbe etmesi gibi iman etmesi gibi hallere girecekler de işte onların kıyameti kopmuş olacak.
Anlamayacaklar asla asla ASLA başlarına gelmeden anlamayacaklar.Rakika canım sözlerinin sonuna kadar ardındayım.
Hahahemde ne level atlıyorlar :))
Benim açık ve saygılı olanlara saygım var kusura bakma.Benden saygi beklerken siz saygi gostermiyorsunuz. Uslup kotu
Bu konuda tavsiye verebilecek kadar saygılısınız yani yorumunuzda saygı göremediğim yazmıştım halbuki neyse ben daha tartışicak enerjiyi bulamıyorum bu sabah kendimde iyi günler dilerim sizeBirşey değil
Saygı size de tavsiye ederdim güzel bir duygu.
Bu arada kimseye kapali giyinme dedigimi hatirlamiyorum. Tesetturde bir sorun yok ki, herkes ozgurce giyiyor tesetturunu. Endise etmiyorum gordugumde.Ee kapalilikta bizim tercihimiz ??
Teşekkür ederim düzeltme içinBu şiir hangi şaire ait,ismini paylaşır mısınız ?
Bir de ufak bir düzeltme Maraş’ta Yunan değil Ermeni askeri sebebiyle şehit düşmüştür Sütçü İmam.
Carsaf mi giyiyorsunuz?Benim açık ve saygılı olanlara saygım var kusura bakma.
Giydigim kıyafete dil uzatana değil.
Özgürlük kadın hakları diye kendini yirtanlar nerde ???
Hani özgürlük ?
Hani kadın hakları ??
Kadın istediğini giyemiyorsa nerede özgürlük?
Istedigini söyleyemiyor savunamıyor diğer hemcinsleri onu topa tutuyor bu mu sizin özgürlüğünüz bu mu kadın hakları???...
Mesele benim çarşafım diğerini örtüsü değilse geceden beri çarşafa atıp tutmanız ne ??Yahu neyin levelini atlicaz bizene sizin carsafinizdan istediğinizi giyin hiç de ilgimi çekmiyor şahsen. Derdim senin burundugun çarşaf değil. Derdim memleketimin ortak derdi. Mesela barınma giyinme is, geçim vs vs
Canım keşke ama işte..Keşke biraz saygıyı ogrenselerdi .
Aratıyorum ama bulamıyorum bana bir link gönderir misiniz ? 35 sene önce anonim şiir nasıl oluyor anlayamadım.Teşekkür ederim düzeltme için
anonim bir şaire ait ama şahsıma degil ve yaklaşık 35 sene önce yazilmis
Benim erkeği savunduğumu ne biliyorsun ?? Açık ve şort giyen arkadaşlarım var ve bu zamana kadar hiç birine farklı gözle bakmadım birbirimizi çokta seviyoruz..Sizler başı açık diye,mini etek giyiyor diye diğer kadınlar-hemcinslerinizi- ötekileştirdiğiniz için kimse size bu konuda destek çıkmaz üzgünüm. Şort giyen mini etek giyen kadın tacize uğradığında erkeği haklı bulan bir güruhun temsilcilerisiniz. Önce istediğiniz hakkı hukuku siz başkaları için gözetin. Sonra başkalarından isteyin
Mesele benim çarşafım diğerini örtüsü değilse geceden beri çarşafa atıp tutmanız ne ??
Bir level daha geldi
Sizler başı açık diye,mini etek giyiyor diye diğer kadınlar-hemcinslerinizi- ötekileştirdiğiniz için kimse size bu konuda destek çıkmaz üzgünüm. Şort giyen mini etek giyen kadın tacize uğradığında erkeği haklı bulan bir güruhun temsilcilerisiniz. Önce istediğiniz hakkı hukuku siz başkaları için gözetin. Sonra başkalarından isteyin
Babamın arkadaşı yazmış nette bulamazsınızAratıyorum ama bulamıyorum bana bir link gönderir misiniz ? 35 sene önce anonim şiir nasıl oluyor anlayamadım.