- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Carsaflilari kucuk mu dusuruyorum? İcinde ne var belli degil demek kucuk dusurmek mi? Arkasindan gidip carsafi mi cekiyorum ne yapiyorum mesela?Çünkü sen carşaflıları küçük düşürüyorsun. Oyüzden dedim..
Merak etme gerçekte öyle yapacak değilim korkma...
Ben turbalilara asla laf etmedim.. öyle bir kelimem varsa alıntı yapabilirsin.O size oyle geliyor. Carsaf allahin emri diyenler diger tesetturleri kullananlara da laf etmis olmuyor mu? İnandiginiz din baskalarinin inanclarini sorgulama hakki vermiyordu hani?
Evet carsafin icindekinden endise ediyorum. Saklanmak icin musait bir kiyafet.
Size zirva geliyor olabilir. Lakin geceden beri hep duzgun sekilde paylastim fikirlerimi. Sizin gibi zirvaaaa blaaaa blaaaa diye degil
Kimseye de saydirmadim,aksine hakaret edenlere aciklama yapmak zorunda kaldim
Loney 14 Sultanahmet bombacisi evet açık bir kadındı ama bombayı patlatirken üzerinde siyah Ferace tarzı birsey vardı.. Söyleyim dedim
Yani kendine kamuflaj olarak onu seçti. Bi şort bi tisortle yelek giyecek hali yoktu bence
Loney 14 Sultanahmet bombacisi evet açık bir kadındı ama bombayı patlatirken üzerinde siyah Ferace tarzı birsey vardı.. Söyleyim dedim
Yani kendine kamuflaj olarak onu seçti. Bi şort bi tisortle yelek giyecek hali yoktu bence
Acik gorunce mideniz bulanabilir,bu kimseyi ilgilendirmez ki. Bana bunu soyleseniz size kalkip da acik kiyafeti savunmam. Zira sevmek zorunda degilsiniz o da sizin fikriniz derim. Denemesi bedavaBen turbalilara asla laf etmedim.. öyle bir kelimem varsa alıntı yapabilirsin.
Turbanlida aynı benim için çarşaflı da kim nasıl isterse öyle örtünür..
Korkuyorum deyip duruyorsun..
Biz diyor muyuz ki ayy açık görünce de midem bulaniyo diye ??
Biz saygı duyuyorsak susuyorsak sizde duymak zorundasınız.
Carsaflilari kucuk mu dusuruyorum? İcinde ne var belli degil demek kucuk dusurmek mi? Arkasindan gidip carsafi mi cekiyorum ne yapiyorum mesela?
HahaYan çizme canim arkadasimin kocasi o gun orada görevli polis memuruydu hiçte oyle anlatmamış.carsaftan feraceye level mi atladık..
Bide kendin ordaymis gibi anlatıyorsun bütün tezlerin çürüdü
E napayimYorulmadin mi ?
Ee kapalilikta bizim tercihimiz ??Acik gorunce mideniz bulanabilir,bu kimseyi ilgilendirmez ki. Bana bunu soyleseniz size kalkip da acik kiyafeti savunmam. Zira sevmek zorunda degilsiniz o da sizin fikriniz derim. Denemesi bedava
Hayır canım biz duymak zorundayiz. Çünkü yobaz olan biziz. Onlar gibi medeni olmak için de mini etek falan giyinmemiz lazım...ahir zamanın tarzına uyan değil ,Allahın farzina uyan kazanacak,...Ben turbalilara asla laf etmedim.. öyle bir kelimem varsa alıntı yapabilirsin.
Yorumum biraz yanlı aslında.25 kişilik sınıfta 10 Suriyeli var bizim okulda. Ne kendileri öğrenebiliyor ne de onlar yüzünden diğer çocuklar. Üzüldüm size de işiniz zor.
Ben turbalilara asla laf etmedim.. öyle bir kelimem varsa alıntı yapabilirsin.
Benim açık çok arkadaşım var ve çok şükür ki sizinle aynı zihniyette değiller.Acik gorunce mideniz bulanabilir,bu kimseyi ilgilendirmez ki. Bana bunu soyleseniz size kalkip da acik kiyafeti savunmam. Zira sevmek zorunda degilsiniz o da sizin fikriniz derim. Denemesi bedava