Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yaşadığım yerde hiç Suriyeli yok o yüzden bilemeyeceğim :) bu saydığınız her şeyi her ırktan pis insanlar yapıyor. Ayrıca hiçbir girdiğim mağazada Suriyeli çalışan da görmedim, kasada bana tatlım cicim diyeni de :)
Ötekileştirmeyin insanları. Çirkin tabirler kullanmışsınız. Her dilde tabela var artık ki gayet normal değil mi? İstinye Park’a Araplar olmasa kimler para kazandıracak acaba?
Gereksiz bir konu olmuş.

Çünkü sen carşaflıları küçük düşürüyorsun. Oyüzden dedim..
Merak etme gerçekte öyle yapacak değilim korkma...
Carsaflilari kucuk mu dusuruyorum? İcinde ne var belli degil demek kucuk dusurmek mi? Arkasindan gidip carsafi mi cekiyorum ne yapiyorum mesela?

Ben turbalilara asla laf etmedim.. öyle bir kelimem varsa alıntı yapabilirsin.
Turbanlida aynı benim için çarşaflı da kim nasıl isterse öyle örtünür..
Korkuyorum deyip duruyorsun..
Biz diyor muyuz ki ayy açık görünce de midem bulaniyo diye ??
Biz saygı duyuyorsak susuyorsak sizde duymak zorundasınız.

Yan çizme canim arkadasimin kocasi o gun orada görevli polis memuruydu hiçte oyle anlatmamış.carsaftan feraceye level mi atladık..

Bide kendin ordaymis gibi anlatıyorsun bütün tezlerin çürüdü

Acik gorunce mideniz bulanabilir,bu kimseyi ilgilendirmez ki. Bana bunu soyleseniz size kalkip da acik kiyafeti savunmam. Zira sevmek zorunda degilsiniz o da sizin fikriniz derim. Denemesi bedava

Hayır canım biz duymak zorundayiz. Çünkü yobaz olan biziz. Onlar gibi medeni olmak için de mini etek falan giyinmemiz lazım...ahir zamanın tarzına uyan değil ,Allahın farzina uyan kazanacak,...

25 kişilik sınıfta 10 Suriyeli var bizim okulda. Ne kendileri öğrenebiliyor ne de onlar yüzünden diğer çocuklar. Üzüldüm size de işiniz zor.
Yorumum biraz yanlı aslında.
Suriyeli öğrencilerimiz de mağdur oluyor.
Ama bizim çocuklarımız bizim ülkemizde düzgün eğitim alamıyor.
Benim sınıfımda 5 Suriyeli var, onlardan kötü durumda(eğitim, ahlak vs) Türk öğrenci de var ama en azından karşımda muhatap var onların sorunu olduğunda.
5 senedir Türkiyede, ne anası babası Türkçe öğrenme gereği duymuş, ne kendisi.
Bize de alın uğraşın diyorlar.

Ne güzel lutfettiniz sağolun: ))

Çarşafa feraceye takıldı şimdi. Anlatmak istediğim kadın açık ama kamuflaj tesettür anladın mi şimdi daha detaylı mi anlatayim

Anlamayacaklar. Asla ağzını yormaya değmez. Başlarına gelmeden bilemeyecekler. Her insanın ölümü onun kıyameti olur biz burada herkes eşittir herkes aynıdır desekte sen sus biz eşit değiliz çünkü moderniz diyecekler.

Ancak ölünce anlayacaklar firavun un ölüm anında tövbe etmesi gibi iman etmesi gibi hallere girecekler de işte onların kıyameti kopmuş olacak.

Anlamayacaklar asla asla ASLA başlarına gelmeden anlamayacaklar. @HemDeliHemAsik canım sözlerinin sonuna kadar ardındayım.

Burda daha once suriyeli bir adamin tacizine ugradim diyen bir uyeyi linc etmislerdi, o yuzden konunun bu kadar uzamasina hic sasirmadim :)
Bu ulkede yillardir afrika kokenli siyahiler yasiyor, rumlar, ruslar, istanbulda yasayan birsuru koreli, asyali da var mesela kimse bunlardan sikayetci degilken suriyelilerden sikayetciyse yapilan şey irkcilik degildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…