Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel demiş şair :

İnancının gereği örtüyorsun
Seni takdir ediyorum çarşaflı bacım
İnancının gereği örtüyorsun
Seni takdir ediyorum türbanlı bacım

DELIveCesur DELIveCesur @SAliOsmanF @Lonely141 @Videsupra @nergismor @Sifayildizi @Mucizeolsakeske @Inno Cence ve daha bilmedigim unuttugum kim varsa

Allah sizlerden razı olsun gururla giyin örtunuzü!
Bu millet marasta Yunan askeri bacının örtüsüne dokundu diye şehit olan sütçü imamların, bebeğinin battaniyesini mermilerin üstüne örten 20 yaşındaki gencecik nene hatunların evladı....

Bu şiir hangi şaire ait,ismini paylaşır mısınız ?
Bir de ufak bir düzeltme Maraş’ta Yunan değil Ermeni askeri sebebiyle şehit düşmüştür Sütçü İmam.

Anlamayacaklar. Asla ağzını yormaya değmez. Başlarına gelmeden bilemeyecekler. Her insanın ölümü onun kıyameti olur biz burada herkes eşittir herkes aynıdır desekte sen sus biz eşit değiliz çünkü moderniz diyecekler.

Ancak ölünce anlayacaklar firavun un ölüm anında tövbe etmesi gibi iman etmesi gibi hallere girecekler de işte onların kıyameti kopmuş olacak.

Anlamayacaklar asla asla ASLA başlarına gelmeden anlamayacaklar. Rakika Rakika canım sözlerinin sonuna kadar ardındayım.
Keşke biraz saygıyı ogrenselerdi .

Özgürlük kadın hakları diye kendini yirtanlar nerde ???
Hani özgürlük ?
Hani kadın hakları ??
Kadın istediğini giyemiyorsa nerede özgürlük?
Istedigini söyleyemiyor savunamıyor diğer hemcinsleri onu topa tutuyor bu mu sizin özgürlüğünüz bu mu kadın hakları???...

Sizler başı açık diye,mini etek giyiyor diye diğer kadınlar-hemcinslerinizi- ötekileştirdiğiniz için kimse size bu konuda destek çıkmaz üzgünüm. Şort giyen mini etek giyen kadın tacize uğradığında erkeği haklı bulan bir güruhun temsilcilerisiniz. Önce istediğiniz hakkı hukuku siz başkaları için gözetin. Sonra başkalarından isteyin

Yahu neyin levelini atlicaz bizene sizin carsafinizdan istediğinizi giyin hiç de ilgimi çekmiyor şahsen. Derdim senin burundugun çarşaf değil. Derdim memleketimin ortak derdi. Mesela barınma giyinme is, geçim vs vs
Mesele benim çarşafım diğerini örtüsü değilse geceden beri çarşafa atıp tutmanız ne ??
Bir level daha geldi :KK70:

Sizler başı açık diye,mini etek giyiyor diye diğer kadınlar-hemcinslerinizi- ötekileştirdiğiniz için kimse size bu konuda destek çıkmaz üzgünüm. Şort giyen mini etek giyen kadın tacize uğradığında erkeği haklı bulan bir güruhun temsilcilerisiniz. Önce istediğiniz hakkı hukuku siz başkaları için gözetin. Sonra başkalarından isteyin
Benim erkeği savunduğumu ne biliyorsun ?? Açık ve şort giyen arkadaşlarım var ve bu zamana kadar hiç birine farklı gözle bakmadım birbirimizi çokta seviyoruz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X