- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Carsafli nineler Ataturk inkilaplarina karsi gelmediler, hepsi normal tesettur kullandi. Kanun ciktiginda ilk uyanlar zaten kendileriydi. Bunun icin de ayrica arastirma yapabilirsiniz.Atatürk ilke ve inkilapları olsa dahi kimse kimsenin açık-kapalı-çarşaflı olmasına karışamaz...
Senin, benim ve çarşaflıların da dedeleri nineleri bu vatan için savaşta...
Unutma bu vatan çarşaflı ninelerimiz sayesinde kurtuldu....
Haddini bil haddini....
Ben anlamıyorum yahu kendi ülkesinde kendiyle aynı milleten, aynı dinden olanları yerin dibine sokuyorlar ya..
Kafaya bak arkadaş...
İsminiz Zekiye miArap savunucusu değilim zira çok kızgınım onlara çeşitli sebeplerden.
Neden bütün peygamberler araplara gönderilmiş ?
Çünkü ilk insan Hz. Adem ve Hz. Havva Mekke yakınlarındaki Arafat dağı bölgesinde buluşmuş ve bu bölgede çoğalmaya başlamışlar. O dönem insan nüfusu zaten birkaç yüzbin ve yerleşim ortadoğuda çoğunlukmuş. Yani Peygamberler Allahın takdirine bağlı olarak yerleşim çokluğuna göre ortadoğuya gönderilmiş. Hz. İsa a.s kadar.
Onlar pek meraklıdır baksalarina.Atatürk ilke ve inkilapları olsa dahi kimse kimsenin açık-kapalı-çarşaflı olmasına karışamaz...
Senin, benim ve çarşaflıların da dedeleri nineleri bu vatan için savaşta...
Unutma bu vatan çarşaflı ninelerimiz sayesinde kurtuldu....
Haddini bil haddini....
Ben anlamıyorum yahu kendi ülkesinde kendiyle aynı milleten, aynı dinden olanları yerin dibine sokuyorlar ya..
Kafaya bak arkadaş...
Hayır değil.İsminiz Zekiye miSadece nüfus özellikleri yüzünden mi peygamber gönderdi Tanrı? Çeşitli bozulmalar sapkınlıklar yoktu ama peygamber gönderildi?
Allah razı olsun !Çarşafta benim özgürlüğüm ve medeni bir ülkedeyiz kimse benim nasil giyindigime karışma bir sey söyleme hakkına sahip degil..
Carsafada hakaret etmeyi bırakın ya sanki her bombacı carsafliymis gibi bombacılar nerdeyse tek tip hep kaadinida erkegide benzer bir mont giyiyorlar..daha 2 sene önce sultan annette gayet alımlı bakımlı "şortlu" bir bayan bomba patlattı..o zaman sortta yasak giyilmesini istemiyorum gibi bir sey soylemekne kadar saçmaysa seninki de öyle iste..insanlari siniflandirmayin..bana kac tane carsafli camlı bomba olmuş bi gösterin ya olmamasına rağmen salliyorsunuz..
Bana akıl vereceğine al eline kuranı oku..Carsafli nineler Ataturk inkilaplarina karsi gelmediler, hepsi normal tesettur kullandi. Kanun ciktiginda ilk uyanlar zaten kendileriydi. Bunun icin de ayrica arastirma yapabilirsiniz.
Fikir paylasimi yapiyoruz,ogrenmenin yasi yok bence siz de cok sey ogrenebilirsiniz buradan. Ogrenin,okuyun. Tarih cok degerli ve yol gostericidir.
Fırsatını buldular ya kinlerini kusuyorlarBana akıl vereceğine al eline kuranı oku..
Kimliginde islam yazıyorsa en değerli ve en önemli yol göstericindir o kitap senin..
Ama okumadımadığın çok belli...
Okusaydın saygıyı, hoşgörüyü, insanları küçük düşürmemeyi bilirdin..
Kimi kucuk dusurmusum?Bana akıl vereceğine al eline kuranı oku..
Kimliginde islam yazıyorsa en değerli ve en önemli yol göstericindir o kitap senin..
Ama okumadımadığın çok belli...
Okusaydın saygıyı, hoşgörüyü, insanları küçük düşürmemeyi bilirdin..
Geceden beri çarşafın içindekini anlasam ona gore kormicam sacmaligini zırvalayıp duruyorsunuz içinde bomba tasiyabilirmiste bla bla bla..Kimi kucuk dusurmusum?
Sizi mi? Carsafi giyip seni kovaliycaaam hehehehe diyen kimdi?
Çünkü sen carşaflıları küçük düşürüyorsun. Oyüzden dedim..Kimi kucuk dusurmusum?
Sizi mi? Carsafi giyip seni kovaliycaaam hehehehe diyen kimdi?
25 kişilik sınıfta 10 Suriyeli var bizim okulda. Ne kendileri öğrenebiliyor ne de onlar yüzünden diğer çocuklar. Üzüldüm size de işiniz zor.Provoke olan olmuş mu diye geldim.
Olmuş.
Bu konuda ben de olurum, uzatmadan çıkayım madem.
Yazan: Suriyeli öğrencileri nedeniyle diğer öğrencileri mağdur olan öğretmen.
Not: Hümanizm de bir yere kadar.
O size oyle geliyor. Carsaf allahin emri diyenler diger tesetturleri kullananlara da laf etmis olmuyor mu? İnandiginiz din baskalarinin inanclarini sorgulama hakki vermiyordu hani?Geceden beri çarşafın içindekini anlasam ona gore kormicam sacmaligini zırvalayıp duruyorsunuz içinde bomba tasiyabilirmiste bla bla bla..
Hiç açık canlı bomba haberleri yok sanırım..
Herşeyin gayet iyi farkındasın kadın mi erkek mi gayet güzelde ayırt ediyorsun..
Burdaki tek amacın fırsatını buldun ya saydırmaya devam..
Açıyorum söyle sığ düşünceli insanlara.