Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

pembiş pembiş çok tatlı ya ben de böyle giymek isterdim ama kır düğününe uyar bu model çok güzel taşımışsın canım

güle güle giy

cok guzelmısss ama ben cesaret edıp pembe gııyemem heraldee

çok güzel olmuşsun maşallah. kurdelasızde mükemmel olur bence
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin

OHA!!!!!!!!!!!1
Çok güzel bi gelinliğin var bayıldım! Çok yakışmış!
Ablacım Allah tamamını erdirsin.

düğün mekanı burası süslemeler konusunda fikirlere açığım :)

Eklentiler

• $538312_10150927942096575_2058236978_n.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $547101_10150927940991575_2061271976_n.jpg
    130,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $581261_10150927938106575_1878993182_n.jpg
    151,3 KB · Görüntüleme: 78
gelinliğinin modeli çok güzel fiziğine çok yakışmış mekanla gelinlik bütün olmuş resmen ama eldiven yakışmaz gibi geldi mutluluklar diliyorum :)

gelinliğinin modeli çok güzel fiziğine çok yakışmış mekanla gelinlik bütün olmuş resmen ama eldiven yakışmaz gibi geldi mutluluklar diliyorum :)

teşekkürler yorumların genelinde eldiven hoş durmaz dendi bende o yüzden almaktan vazgeçtim eldiveni bugün istediğim tacıda buldum sonunda bi ayakkabılar kaldı hazırım artık :)

düğün mekanı burası süslemeler konusunda fikirlere açığım :)

pembeler gaaayet iyi belki biraz daha acik bi ton olsa da guzel olabilir ama bu hali de super

yalniz haliyi beyaz secme sansiniz varsa beyaz secin.. bizim nisanda da kirmizi ya da beyaz secenegimiz vardi ben beyaz hali secmistim belki sizin de seceneginiz olabilir diye soyledim

olmuyosa da zaten cok ufak bi ayrinti bosverin :))) insallah dugununuz super gecer

ne kadar güzel her şey isediğiniz gibi içinize sinmiş sorunsuz güzel geçer inş düğününüz :)

Çok hoş, sevimli, çok da yakışmış. Kuşak da kalabilir bence. Ama biraz alttan bağlamayı deneyebilirsin.
Eldiven konusunda kararsız kaldım. Sanırım pek beğenmedim. Bak sana ne dicem şöyle bi şey takabilirsin belki yine tek eline. Hatta bunu kendin bile yapabilirsin

Biraz daha sık büzgülerle büzüp, o bilekteki büzgü yerine yine pempe bi kurdele geçebilirsin :)

Bak bu da yine aynı model, süslemesi farklı.

Mutluluklar..

çok teşekkürler bu hafta düğün yerine gidip ayrıntıları görüşücem beyaz halı fikri mantıklı inş öyle bi seçenekleri vardır .iyi dilekler için çok teşekkürler umarım sorunsuz olur dediğiniz gibi :)

çok teşekkürler süper bu gösterdiğin eldivenlerde evde tülüm ve minik toz pembe çiçeklerim var o tarz bişey denicem umarım güzel olur paylaşırım burda çok sağolun kızlar ya ne güzel fikirler verdiniz bana iyiki varsınız :)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun , genel olarak gelinliğin çok güzel fakat dikkatimi çeken, sağ tarafında gelinliğe ait bir gül mü var, şayet varsa pembe kurdelayla ikisi ya da hangi kurdela olursa olsun kötü durur kanaatindeyim...
Ayrıca, bi de bu kurdelanın biraz daha koyu olanını takmayı denedin mi ???düşündüm de hoş durabilir...

ayrıca elinizdeki aksesuara da bayıldım, bence kesinlikle takmalısın, sonuçta sen bir gelinsin, hiç de kötü durmayacaktır bence,,,mutluluklar diliyorum ...

walla ne yalan sölimmm bayıldım inanılmaz seker cnm sanada cok yakışmış mutluluklarrrrrrrr

Maşallah bayıldım. topiği açarken pembe gelinlikli mi olurmuş dedim ama süper olmuş pembe kurdela da tamamlamış. Maşallah

evet canım kurdalede çiçek var ama kurdeleyi takmıcam tamamen çıkartıcam arkada fiyonk yapıp takıcam sadece arkada olucak şimdilik öyle düşünüyorum bi kaç şekilde denicem ama belimde olmıcak büyük ihtimalle

walla ne yalan sölimmm bayıldım inanılmaz seker cnm sanada cok yakışmış mutluluklarrrrrrrr
çok teşekkürler :)

Maşallah bayıldım. topiği açarken pembe gelinlikli mi olurmuş dedim ama süper olmuş pembe kurdela da tamamlamış. Maşallah
hihih kime söylesem aynı tepkiyi alıyorum pembe olmaz diye .) bugünde ayakkabılarımı aldım onları gören bunlar hayatta gelin ayakkabısı olmaz dicek eminm ama inanılmaz rahatlar bi ara onlarında fotosunu yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…