Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda dün aldığım tacım ve ayakkabılarım fotoğraflar pek net değil kamera çekimi diye.. ayakkabı çok aradım problemli ayaklarım var burnu kapalı giyemiyorum düğün mekanının yerleri çimen ince topuk giyemicem diye en sonunda bunları bulabildim çok uyumlu değil ama gelinlik altında gözükmezler umarım :)
::):) çok sağol cnm inş saç gelinlik taç falan hepsi birleşincede güzel olur herşeyçoook ama çoooooooook tatlıı.. bayıldım gerçekten.. çok sevimli bir gelin olacaksın :))
çooook teşekkürler :)bayıldımmmm tekk kelimeyle harika...
ya sorma ben de onu düşünemedim, bir de ayakkabıyı almam biraz aceleye geldi bazı aksiliklerden dolayı rengi çiçeğimle uyumlu olsun topuğu az olsun derken ince topuklu aldım hiç aklıma gelmedi düğünde nasıl giyeceğim :/
gerçi ilerleyen saatler için converse'im var ama ben de bakınmaya başladım dolgu topuk ya da seninki gibi kalın topuk görür beğenirsem alabilirim her an. çok iyi etmişsin ayakkabıyı böyle alarak.
şahane tek kelimeyle düğün mekanı da çok hoşuma gitti , birlikte mutlu uzun yıllara :) daha sonradan düğün fotolarını da görmek isteriz :)
Muhtesem :) adeta pamuk prenses gibi gozukuyosunuz. Omur boyu mutluluk dilerim
kızlar dün gelinliğimi aldım biraz farklı olsun istedim düğün mekanıda kır düğünü olacağı için böyle bi gelinlik seçtim eleştirilere ve fikirlere açığım ben pembe kurdele takmamayı düşünüyorum daha sade olması için sizce ne yapsam ??Eldivenim 6. sayfada kızlar onun içinde fikirlerinizi yazarsanız mutlu olurum :) düğün mekanıda 9. sayfada parça parça ekleyebildim kusura bakmayın artık :) gelin ayakkabılarım ve tacımda 12. sayfada biraz bulmaca gibi oldu hepsini ilk sayfaya yükleyemedim hep farklı günlerde alışveriş yaptığım için :)
çok teşekkürler :)çoook begendim güzel günlerde giyin
çook teşekkürlerrÇok güzel bir gelinlik. Size de çok yakışmış. Mutluluklar :)
evet canım bende kısa duvak yaptırdım ama saçım salınık olcak duvak nasıl takılcak bilemiyorumcok yakısmıs, bir de kısa bir duvakla harıka durur...
:) çok şirinnn :) Güle güle giy tatlımmm