• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

bunlarda dün aldığım tacım ve ayakkabılarım fotoğraflar pek net değil kamera çekimi diye.. ayakkabı çok aradım problemli ayaklarım var burnu kapalı giyemiyorum düğün mekanının yerleri çimen ince topuk giyemicem diye en sonunda bunları bulabildim çok uyumlu değil ama gelinlik altında gözükmezler umarım :)

ya sorma ben de onu düşünemedim, bir de ayakkabıyı almam biraz aceleye geldi bazı aksiliklerden dolayı rengi çiçeğimle uyumlu olsun topuğu az olsun derken ince topuklu aldım hiç aklıma gelmedi düğünde nasıl giyeceğim :/

gerçi ilerleyen saatler için converse'im var ama ben de bakınmaya başladım dolgu topuk ya da seninki gibi kalın topuk görür beğenirsem alabilirim her an. çok iyi etmişsin ayakkabıyı böyle alarak.

çoook ama çoooooooook tatlıı.. bayıldım gerçekten.. çok sevimli bir gelin olacaksın :))
::):) çok sağol cnm inş saç gelinlik taç falan hepsi birleşincede güzel olur herşey
bayıldımmmm tekk kelimeyle harika...:nazar:
çooook teşekkürler :)
ya sorma ben de onu düşünemedim, bir de ayakkabıyı almam biraz aceleye geldi bazı aksiliklerden dolayı rengi çiçeğimle uyumlu olsun topuğu az olsun derken ince topuklu aldım hiç aklıma gelmedi düğünde nasıl giyeceğim :/

gerçi ilerleyen saatler için converse'im var ama ben de bakınmaya başladım dolgu topuk ya da seninki gibi kalın topuk görür beğenirsem alabilirim her an. çok iyi etmişsin ayakkabıyı böyle alarak.

ben düğün yerini görünce ilk aklıma burda nasıl yürüyeceğim gelmişti, nişanlımla boy farkımızda çok olduğundan topuklu giymeyede mecburum yoksa kesinlikle babet giyerdim ya da converse giymeyi çok isterdim..inş ayakkabılarımla rahat edicem o akşam artık düğüne gelen ince topuklu davetliler düşünsün ne yapıcaklarını :p

şahane tek kelimeyle düğün mekanı da çok hoşuma gitti , birlikte mutlu uzun yıllara :) daha sonradan düğün fotolarını da görmek isteriz :)

şahane tek kelimeyle düğün mekanı da çok hoşuma gitti , birlikte mutlu uzun yıllara :) daha sonradan düğün fotolarını da görmek isteriz :)

aminn canım çok teşekkürler düğünden sonra ilk fırsatta yüklemeye çalışıcam :)

kızlar dün gelinliğimi aldım biraz farklı olsun istedim düğün mekanıda kır düğünü olacağı için böyle bi gelinlik seçtim eleştirilere ve fikirlere açığım ben pembe kurdele takmamayı düşünüyorum daha sade olması için sizce ne yapsam ??Eldivenim 6. sayfada kızlar onun içinde fikirlerinizi yazarsanız mutlu olurum :) düğün mekanıda 9. sayfada parça parça ekleyebildim kusura bakmayın artık :) gelin ayakkabılarım ve tacımda 12. sayfada biraz bulmaca gibi oldu hepsini ilk sayfaya yükleyemedim hep farklı günlerde alışveriş yaptığım için :)

çoook begendim güzel günlerde giyin :nazar:

pembe kurdele fikri kır düğnüü için güzel bir fikir. kır çiçekleri olan bir buketle tamamlanabilir bence. bu arada düğün mekanınız çok güzel. neresi burası acaba?

gelinliğini öyle guzel dıkmıslerkı pembe olmasada begenırdım
rengı çok guzel olmus mekanıda guzel
kusak bence kullan cok moda ama sankı yerı yanlıs gıbı bırkac deneme daha yap kusak kullan cunku cok moda
eldıvenını begenmedım bılegıne pembe bır cıcek pembe kurdaleler sallansın bılek buketı dıyorlar sanırım el cıcegı kullanmıyorlar
dugun mekanında cok guzel uyumlu
taçında guzel ama ben ıcınde pembeler tercıh ederdım
ayakkabı konusuna gelınce okadr farklı bır trzın varkı ben el yapımı ayakkabılardan tercıh ederdım yakın bı arkadasım nısandada dugundede tercıh etmıstı su özel yazılı olanlardan
bence öyle yapsan super olur.ama ayakkabının topuk fıkrı manrıklı kır dugunu ıcın ıı dusunulmus
heyecanla dugun resımlerını beklıyorum
mutluluklar

not:damat beyın yaka cıcegınıde kucuk pembelı bısey yaparsan uyum super olur

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa hiç bu kadar güzel bi gelinlik görmemiştimmmm mekan falan herşey çok güzelll inşallah düğünün gibi çok güzel bir hayatın olur tatlım yaa bana sadece ayakkabılar biraz kaba geldi ama gelinliğini bittimmm yani inşallah çok mutlu olursun :)

Back