Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün gelinliğimi aldım biraz farklı olsun istedim düğün mekanıda kır düğünü olacağı için böyle bi gelinlik seçtim eleştirilere ve fikirlere açığım ben pembe kurdele takmamayı düşünüyorum daha sade olması için sizce ne yapsam ??
başlığı görünce bir an yok artık dedim ama resmi görünce lafımı geri aldım :103:
çok hoş görünüyor. Allah güle güle giymeyi nasip etsin.
Cok yakismiss beliniz inceciiiik
bence kurdele takılabilir. gelinlik zaten çok sade, şeker bir görüntü veriyor. ama tabi çiçeğiniz de toz pembe olursa olmaz. bakalım son kararın ne olacak :) bir şey sormak istiyorum, prenses etekte hareket fazla kısıtlanıyor mu?
Ben aksine kurdele takmalısınız diye düşünüyorum. Madem etek pembe, eteği tek başına pembe bırakmamak için onunla uyumlu pembe tonlarında bir aksesuar daha olmalı. Çiçek deseniz, her an elinizde olmayacak sonuçta. Ben kurdelenin belinizin inceliğini kapattığını hiç düşünmedim. Ama o kurdelenin pembesini sevmedim. Bence mat tonda bir toz pembe daha güzel gider. Hatta süper olur :)
Bir arkadaşımız nerden ne kadara aldığınızı merak etmiş. Sakıncası yoksa paylaşır mısınız?[/QU
kurdaleyi takabilirim iki türlüde denicem bakalım çok kararsızım gelinliğimi AYDIN dan aldım saran giyimden duvak ile birlikte fiyatı 1.500 tl
canım inşallah yağmaz denizlide olucak düğün yade kır düğün salonunda 27 ağustosta inş güzel bi hava olurHaa bu arada, düğününüz nerede? Benim de kır düğünü ve sizin gibi inşallah hava güzel olur, yağmur yağmaz diye dua ediyorum :)
çok hoş olmuşsun ...Bence o pembe kurdaleyi çıkar sade daha hoş görünür gelinliğini çok güsel taşımışsın Allah tamamına erdirsin acaipp begendimmm... tek kelimeyle süper olmuşsun
evet gelınlık cok asil cok guzel ama eteklerındekı pembelıkler bilemiyorum :S
ne desem bılemedım guzel ama guzelde gelınlıkmı nısanlıkta dıyemıyorum degısık geldı bırde kurdele cok yukarıda bel kısmı cok keskın kurdele zaten olmaz gıbı duruyor
ustunuze tma uymus o gogus kısımlarında ıncımı ıslı ne ıslı cok guzel olmsu
bence çok güzel eğer gelinliği taşıyan sensen sana çokta yakışmış canım..
evlenmeseydim böyle bir gelinlik tercih edebilirdim...
kurdalesi ayrı bir tatlı ben çok beğendim
Eki Görüntüle 473382
kızlar çok şey danışıyorum ama bu eldiveni kullansam mı sizce tek elimde olucak?
gelinliğine ba yıl dım .... ben severim farklı olan herseyi... bende farklı bi gelin oldum gelinliğim komple kuş tüyüydü.... fuşya ayakkabı gydim düğün snuna doğruda converse gydim...:))) eldivenini tak bnce farklı bi aksesuar... dikkat çekio snradan çıkarırsın skılırsan ....
bak bnmmde gelinliğim buydu:))
Eki Görüntüle 473385 Eki Görüntüle 473386 Eki Görüntüle 473387
bizim düğün de denizli'de olacak :))
pembe kuşağı biraz daha aşağıdan takmayı deneyin bakalım nasıl olacak?
yukarıda olduğu için vücudunuzu ve gelinliği kesmiş ve kalın gösteriyor gibi belki tam bustiyerin bittiği yerde daha hoş durur?
aslında bunun arkasına bi fiyonk da hoş durabilirr