• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

çok güzel kır düğününede çok yakışır ama bence pembe kurdeleyide tak asıl havasını o vermiş. mutluluklar.

mutluluklar dılerım.dugun mekanı nerde acaba cok begendım .
çok sağol canım .denizli yade kır düğün salonu

Maşaallah yaa çok şeker hem de PAMBIK ŞEKKERR:nazar:HAYATINIZ HEP BÖYLE TOZ PEMBE OLSUN:34:
hihih sağol canım inşallah hep böyle olur dediğin gibi toz pembe günlerimiz olur

hiç renkli gelnlk dşnmemştm çok hoş canm bayıldım
aynen bende biri bana renkli gelinlik giy dese saçmalama renkli gelinlik olur mu derdim gelinlik dediğin bembeyaz olur derdim ki bu gelinliği görünce aşık oldum resmen :)

pembe kurdele fikri kır düğnüü için güzel bir fikir. kır çiçekleri olan bir buketle tamamlanabilir bence. bu arada düğün mekanınız çok güzel.
neresi burası acaba?
pembe kurdeleyi sadece arkaya fiyonk olarak takıcam buket daha hiç düşünmedim cnm onuda araştırıyorum düğün mekanı denizli yade kır düğün salonu
gelinliğini öyle guzel dıkmıslerkı pembe olmasada begenırdım
rengı çok guzel olmus mekanıda guzel
kusak bence kullan cok moda ama sankı yerı yanlıs gıbı bırkac deneme daha yap kusak kullan cunku cok moda
eldıvenını begenmedım bılegıne pembe bır cıcek pembe kurdaleler sallansın bılek buketı dıyorlar sanırım el cıcegı kullanmıyorlar
dugun mekanında cok guzel uyumlu
taçında guzel ama ben ıcınde pembeler tercıh ederdım
ayakkabı konusuna gelınce okadr farklı bır trzın varkı ben el yapımı ayakkabılardan tercıh ederdım yakın bı arkadasım nısandada dugundede tercıh etmıstı su özel yazılı olanlardan
bence öyle yapsan super olur.ama ayakkabının topuk fıkrı manrıklı kır dugunu ıcın ıı dusunulmus
heyecanla dugun resımlerını beklıyorum
mutluluklar

not:damat beyın yaka cıcegınıde kucuk pembelı bısey yaparsan uyum super olur
çok teşekkürler uzun uzun yazdığın yorumlar fikirler için canım evet kuşağı kullanıcam ama orda değil ya daha aşağıda ya da arkada fiyonk olarak,dediğin el çiçeğini araştırıcam hiç bilmiyordum ,ayakkabı konusunda dediğin ayakkabılar çok güzel gerçekten ama ben denemeden alamıyorum ayaklarım problemli biraz birde aydında yaşıyorum seçeneğim çok azdı inşallah gelinlik altından çok fazla gözükmez artık,iki adet taç aldım biri pembe biri beyaz bakalım ikiside denencek artık damada da tabiki pembe çiçek takılıcak ;)
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa hiç bu kadar güzel bi gelinlik görmemiştimmmm mekan falan herşey çok güzelll inşallah düğünün gibi çok güzel bir hayatın olur tatlım yaa bana sadece ayakkabılar biraz kaba geldi ama gelinliğini bittimmm yani inşallah çok mutlu olursun :)
çooook teşekkürler beğenilmesine çok sevindim :)amin canım inşallah herkesin toz pembe hayatı olur
gelinliğin de rengi de eldivenin de süper :10: güle güle giy :16:
çok teşekkürler :)
çok güzel kır düğününede çok yakışır ama bence pembe kurdeleyide tak asıl havasını o vermiş. mutluluklar.
takıcam canım yerini değiştiricem büyük ihtimal ama takıcam pembeyide ;)
vucuduna çok uygun bir gelinlik seçmişssin. maşallah...
allah tamamına erdirsin inşallah
çok teşekkürler canım :)

ben normalde farklı renk gelinlikleri beğenmem ve sade modelleri de. ama senin gelinliğin gerçekten muhteşem. çok da hoş durmuş üstünde :nazar:
mutluluğunuz daim olsun :)

gerçekten çok hoş bir gelinlik olduğunu söylemem lazım. genelde birden kabaran prenses modeller hoşuma gitmez ama bunu nedense beğendim :) ben de tam o kurdele önde ve okadar yukarda durmasın diyecektim sen zaten düşünmüşsün :) kesinlikle çok az daha kalın ve mat olmalı bence ve şu şekilde bağlanıp sarkıtılırsa tam süper olur:21: $wedding-dress-back-white-bow-miami.jpg $images.jpg

bunlarda dün aldığım tacım ve ayakkabılarım fotoğraflar pek net değil kamera çekimi diye.. ayakkabı çok aradım problemli ayaklarım var burnu kapalı giyemiyorum düğün mekanının yerleri çimen ince topuk giyemicem diye en sonunda bunları bulabildim çok uyumlu değil ama gelinlik altında gözükmezler umarım :)

Tacınızı gerçekten çok begendim. Benimki de kır düğünü ve böyle bir alın tacı arayışındayım. Nerden aldığınızı sorabilir miyim? Ve ne kadardı acaba? Teşekkürler

Canım çok beğendim gelinliğini Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin düğünün de hayırlı olsun evleneli 3 oldu eğer şimdi evlenseydim bende tercih ederdim :)))))

:52: canimmm cokkkkk güzellll benim hayalimde herzaman pembe bir gelinlik ve kir dügünü vardi..:17:
ama bu aksam karsimda görünce cok $a$irdim ve bir okadarda sevindimm :8:
gelinligi görür görmez sevgilime yolladim:32::9: buldummmm gelinligimi diye :31:
Rabbim agiz tadiyla giymeyi nasip etsin insallah:16::nazar::nazar: cok güzel bir gelin olacaksin buna eminim..
mekan ve tacinda cok ho$, yalniz merak ettim duvagi nasil yapacaksin.. yani ilk basta takip sonra taci mi takacaksin?

degi$ik tarzlari cok seviyorum.. sinema odaniz var sanirim perdesini fln paylasmissin..
zevkini cok begendimm.. dügünden evinden kareler görmeyi ve henüz evlenmesemde senden fikir almayi cok isterim:55::emir_bebek::nazar::nazar:

Son düzenleme:
çok güzel öle göze batan bi pembe değil toz pembe mi şeker pembemi ne ama çokk tatlı

Ayyyy gerçekten çokkk tatlıı straplez, prenses model gelinlikleri beğenmem pek ama bu gelinlik hoş güzell tam prenses gibi olucaksınız ben eldiveni beğenmedim eldivende şu modelleri beğeniyorum $dantel-eldivenler2.jpg dantel ve kısa :)

yaa bayıldım gerçekten gelinlik çok çok hoş sizde taş gibi hatunsunuz ..mutluluklarr ... :)
:) çook teşekkürler
ben normalde farklı renk gelinlikleri beğenmem ve sade modelleri de. ama senin gelinliğin gerçekten muhteşem. çok da hoş durmuş üstünde :nazar:
mutluluğunuz daim olsun :)
çok sağol canımm
gerçekten çok hoş bir gelinlik olduğunu söylemem lazım. genelde birden kabaran prenses modeller hoşuma gitmez ama bunu nedense beğendim :) ben de tam o kurdele önde ve okadar yukarda durmasın diyecektim sen zaten düşünmüşsün :) kesinlikle çok az daha kalın ve mat olmalı bence ve şu şekilde bağlanıp sarkıtılırsa tam süper olur:21:Eki Görüntüle 487456 Eki Görüntüle 487457
canım çok teşeküürler bu fotolar çok işime yarıcak o tarz yaptırıcam çok sağol :)
Tacınızı gerçekten çok begendim. Benimki de kır düğünü ve böyle bir alın tacı arayışındayım. Nerden aldığınızı sorabilir miyim? Ve ne kadardı acaba? Teşekkürler
aydından aldım tacımı canım beyaz gelincik diye bir gelinlikçiden 50 tl fiyatı
:52: canimmm cokkkkk güzellll benim hayalimde herzaman pembe bir gelinlik ve kir dügünü vardi..:17:
ama bu aksam karsimda görünce cok $a$irdim ve bir okadarda sevindimm :8:
gelinligi görür görmez sevgilime yolladim:32::9: buldummmm gelinligimi diye :31:
Rabbim agiz tadiyla giymeyi nasip etsin insallah:16::nazar::nazar: cok güzel bir gelin olacaksin buna eminim..
mekan ve tacinda cok ho$, yalniz merak ettim duvagi nasil yapacaksin.. yani ilk basta takip sonra taci mi takacaksin?

degi$ik tarzlari cok seviyorum.. sinema odaniz var sanirim perdesini fln paylasmissin..
zevkini cok begendimm.. dügünden evinden kareler görmeyi ve henüz evlenmesemde senden fikir almayi cok isterim:55::emir_bebek::nazar::nazar:
çook sağol canım ne güzel şeyler yazmışsın .) allahım sana kat kat daha güzel gelinlik giymeyi nasip etsin inşallah..duvak konusunda kararsızım kuaförüme bırakıcam artık bi kaç deneme yapılcak bi modele karar vericez..evim daha tam bitmedi ama bi kısmının fotoğraflarını çektim birazdan yüklicem ev dekorasyon kısmına umarım beğenirsiniz :)
Ayyyy gerçekten çokkk tatlıı straplez, prenses model gelinlikleri beğenmem pek ama bu gelinlik hoş güzell tam prenses gibi olucaksınız ben eldiveni beğenmedim eldivende şu modelleri beğeniyorum Eki Görüntüle 489055 dantel ve kısa :)
harika bi eldiven ama aydında bulamıyorum bu modeli malesef :( tam prenses eldiveni kesinlikleee

Back