• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

Her gelinlik gördüğümde içim cız ediyor... Benim düğünüm olmadı gelinliğimi giymek nasip olmadı ama inşallah siz bu güzel gelinliği hayrlısıyla giyersnz... Güzel bi evliliğinz olur inşallah... darısı bizelrin başına tabi doğru kişiyle:31:

Her gelinlik gördüğümde içim cız ediyor... Benim düğünüm olmadı gelinliğimi giymek nasip olmadı ama inşallah siz bu güzel gelinliği hayrlısıyla giyersnz... Güzel bi evliliğinz olur inşallah... darısı bizelrin başına tabi doğru kişiyle:31:

canım benim üzüldüm :( ama umarım şimdi çok mutlu hayatın vardır bunlar geçici şeyler ne de olsa bi kaç yıl sonra unutulup gidiyor ama en önemlisi mutlu huzurlu bir yuva Allah sağlık huzur versin gerisi boş şeyler

çok tatlı olmuşşş <3

Bence de güzel olmuş fiziğinize uymuş gelinlik, kır düğünü olacağı için yakışmış, umarım mutlu huzurlu bir yuvan olur...:34:

banada eldıven lazım eldıvenı goremedım sayfalarda

pembe gelinlik diyince böyle harika birşey göreceğimi hiç tahmin etmemiştim. bayıldım gelinliğine canım çok güzel. mutluluklar :)

pembe gelinlik diyince böyle harika birşey göreceğimi hiç tahmin etmemiştim. bayıldım gelinliğine canım çok güzel. mutluluklar :)
çok teşekkür ederim güzel yorumun için umarım düğüne gelenler üzerimde canlı olarak görenlerde böyle düşünür :)
gerçekten gelinliğin harika güle güle mutlulukla giy nerden aldın acaba??:26:
çok teşekkürler aydından saran giyim den aldım.

çooook beendim budur!:34:
allah mutlu mesut etsin canm :nazar: zewkli insanları sewerim malum günümüzde bayanlar şıklık adına gelinlik seçimnde sade olmak için çoook alaturka we rüküş gelinlikler tercih ediolar.:ssz:
bi bayanın rüya gecesidir yaa düğünü,nasıl sıradan seyler giymek ister bu insanlar hiiiç anlamam!:45:
senin gelinliğin hem çoook tatlı, hem farklı hem de gösterişli bi gelinlik olmuşş.:34:
düğünün oldu mu bilmiorum ama bazıları mat pembe kurdela tak fln demişler umarım parlak pembe kurdeladan wazgecmemssndirr :) abi gelinlik bu yaa 25-30 kg ağırlığında özel bi törende giyilmek üzere tasarlanmış bı kıyafett bu? :)) nasıl mat,soluk seyleri yakstrıosunuzz cok ilgncc!

sözn özüü,güzel zewkin için seni tebrik ediorum arkadasım mutluluklar ;)

Back