Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gelinlik gördüğümde içim cız ediyor... Benim düğünüm olmadı gelinliğimi giymek nasip olmadı ama inşallah siz bu güzel gelinliği hayrlısıyla giyersnz... Güzel bi evliliğinz olur inşallah... darısı bizelrin başına tabi doğru kişiyle
harika bi eldiven ama aydında bulamıyorum bu modeli malesef tam prenses eldiveni kesinlikleee
nettede bulamadım açıkçası bildiğiniz bi site varsa link atarsanız sevinirimNettende sipariş verebilirsiniz :)
Bence de güzel olmuş fiziğinize uymuş gelinlik, kır düğünü olacağı için yakışmış, umarım mutlu huzurlu bir yuvan olur...
çok teşekkür ederim güzel yorumun için umarım düğüne gelenler üzerimde canlı olarak görenlerde böyle düşünür :)pembe gelinlik diyince böyle harika birşey göreceğimi hiç tahmin etmemiştim. bayıldım gelinliğine canım çok güzel. mutluluklar :)
çok teşekkürler aydından saran giyim den aldım.gerçekten gelinliğin harika güle güle mutlulukla giy nerden aldın acaba??:26: