Pelin'in Cicileri :)

Canım çeyizlerin çok güzelmiş bamboo bıçak çok ilgimi çekti nereden almıştın canım?
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

Canım çeyizlerin çok güzelmiş bamboo bıçak çok ilgimi çekti nereden almıştın canım?
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...

Amin canım, çok teşekkür ederim.

Bambu bıçağımı westwing sitesine gelen bambu kampanyasından almıştım canım:)

Bambum | Evimister bu linkten de diğer bambu ürünlerine bakabilirsinn:))

pelincim yaa bişi sorcam sana linkteki deterjan kutusu nasıl birde fiyatı makulmu varmı fikrin?
Tchibo.com.tr || Deterjan Kutusu

pelinime sormuşsun canım ama eminim kuzenciine kızmazz.. tatlım ben aldım o kutulardan piyasada belki birebir aynısını bulamazsın ama benzerlerini çok daha uyguna bulursun.. ben aldığıma çok pişman oldum.. evet çok güzel ama pahalı

Kuzenncmm sana kızmam imkansızzz bnmmm:)) İnsann canına kızar mı hiçç

Bugünkü cicim de bu aynı zaman da kendime 10. ay hediyesi oldu

Eki Görüntüle 367333 Eki Görüntüle 367335

canımsııınnn taaa içisinnn
ay senin onuncu ay hediyeni yerimm benn çok şeker tatlıımm

Gellsinnn bende o hediyeyi yicemmm

Sağ ol kuzencimmmmmm:))) markmosttan kargo bedava çeki de aldımm:)) 9 TL ye mal ettim anahtarlığımı

kk kızları olaraktan çok entrikacı hissediormm kendmi

İyi günlerde kullanın çok ciciler yemek takımlarımız benziyor çok olmasada :)

pelncim oyy yerim anahtarını bende aldım marko bana 10 tl çek vermiş bişi dicem valla şu markmostu anlamadım nasıl birşeydir bu banada anlatırmısın canım

o anahatla huzurlu yuvalarımızın kapılarına açalım

bu arada 14 mayıs sevgiliciğin doğum günüsünde bir kutu hazırlamayı düşünüyorum ihtiyaç kutusu gibi birde bu anjahtarlığıda içine koyup daha şimdiden bölüşmek istiyorum sizin içinde 14 mayıs önemliydi bir plan yapcakmısın canım

İyi günlerde kullanın çok ciciler yemek takımlarımız benziyor çok olmasada :)
Çok teşekkür ederim
Misafir yemek takımımı ağır seçmek durumundaydım o sebeple bardak, kaşık hepsini birbirine uydurduk oyle bi kombin yaptık:)
senin yemek takımını da merak ettim şimdi:26:

Ayyyyy gizmmmmm bnm yaaaa
Hemen açıklıyımm cnm markmostu, üye oluosun.. orada şehir fırsatı gibi sürekli kampanyalar, indirimler kazanılıoo. neyse her saat başı 10 kişiye markafoniden kargo bedava çeki dağıtıo. mesela şmdi 9daki fırsatı yakalayan ilk 10 kişiden olursann alışverişini verilen kodla kargo bedavaya yapabliosun bebegm:)

Kuzumm unutmamışsn 14 Mayısımıı:)) Bizim yıldonumumuz olcak kısmetse.. geçen o kutu fikri bnm bayağı aklıma yattı.. 2. sürprizim falan olucak cnm muhtemelen.. güzel kalp bi kutuyaa kalp ve renkli kağıtlarda küçük notlarr en alta daa üstünü kaplıcakk şekildee kırmızı woswoss koycamm bnmki tamm bi woswoss hayranı:)
ama ana hediyem ne olur blmiorum.. yine bzmle ilgili bişiler yaparım gibi geliooo:26:
zatenn Allah bilir 14 mayısa nöbet denkk gelirrr(

bu arada anahtarlık fikri çok güzelmiş canımm:)

sen nası bi kutu hazırlıcaksın? ihtiyaccc flnn?

Veeeeeeeeeeeeeeeee Madame Coco cicileriiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm

Çiftt kişilik battaniyemm

Tek kişilikk battaniyemm

güle güle kullan pelooooşşş ne şekerlermişşş yaa renklere bak yirim

pelo ihtiyaç kutusu derken kol düğmesi kravat cüzdan felan almayı düşünüyorum fırsat vardı şhirfırsatında kapmadım ama güzel bir hediye yapmayı düşünüyorum bohça fikri bana artık güzel gelmiyor şu sıra nedense hiç yapasımda yok ilerde oa sebep ben şimdiden hediye niyetine alayım traş makinasıda yok bide öle bişide alabilirim esas hediyeside new blance ayakkıbı olsun bende alcam aynı aynı gezeriz ben aynı olmayı seviyorum

bir hediye fikride senin gibi kağıtlardan güzel sözler yazmak yada yılın sevgilisi ödülüde olabilir ben hiç öyle şeler almadık hoş olur yani almadım yapmadım romantik değilim ehehehe

pelom markamostta fırsatı yakalayamı tıklıcan her saat mesela saat 3 e geldiğinde o butona tıklayınca kazanız kazanmadığnımı sölüyo sana

aldıklarını yerim çok ciciler bayıldım bende almaı düşünüyorum bişiler canım

ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.anahtarlarınada bayıldım.bize bir gün böylr topicler açıp cicler almayı nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
güle güle kullan pelooooşşş ne şekerlermişşş yaa renklere bak yirim
Kurabiyemmmmm
Çokk teşekkür ederimmm
Seninkilerr daha şekerrr turtişimmm

evet nilişşim kapmış cnm şehir fırsatndan gördümmm cicilerr almş atakan eniştemze:)
valla bohça mohça anlamadığım ve nişan cart curt yapmayı düşünmediğim için araştrmadım hiç gizşm o nedirki:26:
aslında dediğin çok doğru.. ben koldüğmesi yaptrmıstım o yuzden alır mıyım blmıorum ama sürekli takım elbise giydiği için gömlek+kravat iyi olurr:26:
kutudan hariç..
romantikk ol gizmmm
şmdi cnm markmosta üye ol tamam mı saat suan 14:34, 14:55 gibi markafoniden kargo bedava kampanyasının içine gir ve her dakika ekranı yenile hele hele tam 15:00 olduğunda hemen fırsatı yakala dee ve kap çeki

Teşekkürr ederimmm bebegmmm madame cocyu grnce sbaah pek bi sevndm yaa bennn

ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.anahtarlarınada bayıldım.bize bir gün böylr topicler açıp cicler almayı nasip etsin inşallah :)

Çok teşekkür ederim canım. Öyle zevkli bişiki artık üst baş bakmıyorum, eskiden alışveriş sitelerinde durmadan kıyafet bakardım oysa şimdi sürekli ev üzerine yoğunlaştım, bu tatlı heyecanı sende yaşa dilerimki

inş canım ya inan bende o günleri iple çekiyorum.çok ilginçtir ki bende bu sene ne kıyafet ne bir şey ya aklım sadece çeyiz ürünlerinde sadece paramolsun ve evime bir şeyler alayım hissi içindeyim.hepimizin gönlüne göre versin RABBİM.hayırlı günlerde kullan inşallah

Çeyiz bulaşıcır aldıkça alasın gelir diyorlardı, inanmıyordum.
Haklıymışlar
İnşallah canım çok sağ ol, darısı ve daha iyileri senin başına

2013 topiği çoşmuş:)

hadi maş:)

Hedef 2013, yaşasın çeyiz kardeşliği

rabbim dgru insanla kullanmayı nasip etsn:)

Çeyiz bulaşıcır aldıkça alasın gelir diyorlardı, inanmıyordum.
Haklıymışlar
İnşallah canım çok sağ ol, darısı ve daha iyileri senin başına

aminn canımm teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…