Canım çeyizlerin çok güzelmiş bamboo bıçak çok ilgimi çekti nereden almıştın canım?
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah...
pelincim yaa bişi sorcam sana linkteki deterjan kutusu nasıl birde fiyatı makulmu varmı fikrin?
Tchibo.com.tr || Deterjan Kutusu
pelinime sormuşsun canım ama eminim kuzenciine kızmazz.. tatlım ben aldım o kutulardan piyasada belki birebir aynısını bulamazsın ama benzerlerini çok daha uyguna bulursun.. ben aldığıma çok pişman oldum.. evet çok güzel ama pahalı
Kuzenncmm sana kızmam imkansızzz bnmmm:)) İnsann canına kızar mı hiçç
Bugünkü cicim de bu aynı zaman da kendime 10. ay hediyesi oldu
Eki Görüntüle 367333 Eki Görüntüle 367335
canımsııınnn taaa içisinnn
ay senin onuncu ay hediyeni yerimm benn çok şeker tatlıımm
Çok teşekkür ederimİyi günlerde kullanın çok ciciler yemek takımlarımız benziyor çok olmasada :)
pelncim oyy yerim anahtarını bende aldım marko bana 10 tl çek vermiş bişi dicem valla şu markmostu anlamadım nasıl birşeydir bu banada anlatırmısın canım
o anahatla huzurlu yuvalarımızın kapılarına açalım
bu arada 14 mayıs sevgiliciğin doğum günüsünde bir kutu hazırlamayı düşünüyorum ihtiyaç kutusu gibi birde bu anjahtarlığıda içine koyup daha şimdiden bölüşmek istiyorum sizin içinde 14 mayıs önemliydi bir plan yapcakmısın canım
Kurabiyemmmmmgüle güle kullan pelooooşşş ne şekerlermişşş yaa renklere bak yirim
evet nilişşim kapmış cnm şehir fırsatndan gördümmmpelo ihtiyaç kutusu derken kol düğmesi kravat cüzdan felan almayı düşünüyorum fırsat vardı şhirfırsatında kapmadım ama güzel bir hediye yapmayı düşünüyorum bohça fikri bana artık güzel gelmiyor şu sıra nedense hiç yapasımda yok ilerde oa sebep ben şimdiden hediye niyetine alayım traş makinasıda yok bide öle bişide alabilirim esas hediyeside new blance ayakkıbı olsun bende alcam aynı aynı gezeriz ben aynı olmayı seviyorum
bir hediye fikride senin gibi kağıtlardan güzel sözler yazmak yada yılın sevgilisi ödülüde olabilir ben hiç öyle şeler almadık hoş olur yani almadım yapmadım romantik değilim ehehehe
pelom markamostta fırsatı yakalayamı tıklıcan her saat mesela saat 3 e geldiğinde o butona tıklayınca kazanız kazanmadığnımı sölüyo sana
aldıklarını yerim çok ciciler bayıldım bende almaı düşünüyorum bişiler canım
ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.anahtarlarınada bayıldım.bize bir gün böylr topicler açıp cicler almayı nasip etsin inşallah :)
Çok teşekkür ederim canım.Öyle zevkli bişiki artık üst baş bakmıyorum, eskiden alışveriş sitelerinde durmadan kıyafet bakardım oysa şimdi sürekli ev üzerine yoğunlaştım, bu tatlı heyecanı sende yaşa dilerimki
inş canım ya inan bende o günleri iple çekiyorum.çok ilginçtir ki bende bu sene ne kıyafet ne bir şey ya aklım sadece çeyiz ürünlerindesadece paramolsun ve evime bir şeyler alayım hissi içindeyim .hepimizin gönlüne göre versin RABBİM.hayırlı günlerde kullan inşallah
2013 topiği çoşmuş:)
hadi maş:)
Çeyiz bulaşıcır aldıkça alasın gelir diyorlardı, inanmıyordum.
Haklıymışlar
İnşallah canım çok sağ ol, darısı ve daha iyileri senin başına
Hedef 2013, yaşasın çeyiz kardeşliği
Çeyiz bulaşıcır aldıkça alasın gelir diyorlardı, inanmıyordum.
Haklıymışlar
İnşallah canım çok sağ ol, darısı ve daha iyileri senin başına
Amin canım, amin...rabbim dgru insanla kullanmayı nasip etsn:)
aminn canımm teşekkürler