Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bi ara senle deterjan kutusu muhabbeti çevirmiştik hatırlarsan. sen pembeli böcekli bişeydenmi bahsetmiştin benmi yanlış hatırlıyorum?:26: eğer öle bişeyden bahsettiysen resmini rica edicem:)
Kuzusu evet çevirmiştik. Aslında şöyle bişi dediğim bişi yok yani özellikle deterjan kutusu etiketiyle satılan bişey yok aklımda. Ne biliyim Tepe Home ya da English Home dan alacağım bi kutuya bile koyabilirim:)
Mesela bu kutuyu Tepe Home'dan aldım, devasa boyutlarda:)
Bunu bile yapabilirim hani bu ve bu tarz kutulardan söz ediyorum çiçeğimmmm.
ayyy çok ciciymiş hakkaten:) bence süper olur bu tarz kutularda aklımın bir köşesine yerleştirdim canım
Güle Güle kullan canım hepside çok hoş darısı başıma
Farkli ve cici ürünler almissin, güzel secimler.. Güle güle kullan..
Dünnn Madame Coco battaniyelerim geldiiii, bir kez daha seçimimden ötürü tebrik ettim kendimi yaaa o nasııı bişi oylee yumuş yumuşşşş :))Veeeeeeeeeeeeeeeee Madame Coco cicileriiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
Çiftt kişilik battaniyemm
Eki Görüntüle 367924
Tek kişilikk battaniyemm
Eki Görüntüle 367923
canım aldıkların çok cici anahtarlığımız aynı ben sepetli havlu setine bayıldım bende öyle birşeyi almayı planlıyorum ne kadara aldın canım vee nerden aldın
kuzum güle güle kullan battanişlerini:)
Sennn nerelerdesnn ama yaaaaa özledm sni Çiğdoşummmm
Sağ ol bebişimmmm:124: Dayanamayıppp kullancam die korkuormm yaaaa
Bende uzaktan bakıyorum canım:)canım burdayım uzaktan uzaktan bakıyorum sizlere.çeyiz alışverişine şimdilik ara vermiş gibi duruyorum:)
kullanma sakın bekle sevdiceğinle kullan
madame coco ürünleri nasıl? Battaniyesi kalın mı?
beraber verdik pelommm arayı bende birşeycik almıyorum ne güzel
çokkkkkkkkkkkkkkkkkk gsellll peliiiiiii
Teşekkürrr ederimmmmmm nilişimmmmmmm:131: Seninkilerrr kadarrr diiiiillll