Pelin'in Cicileri :)

Herkeseee selamlarrr:))

Çeyiziminn son 3 parçasını da ekliorm.. Onlar benim için çok kıymetli çünkü Giz'iminnn hediyeleri Kendisine de söylemiştim fakat burda da belirteyim istedm hayatımda hiç bu kadar anlamlıı bi hediye almamıştım doğrusu:)) evimdee yaşadığımm her an ve hatta yemeğimi bile yaparken onu hatırlatıcakk bana bu yüzden kendisineee çok teşekkürr ediorummm ve onuu çokk seviorumm

Sarev nevresim takımlarımm

Bawia Yağlık&Sirkeliğimm

Çok güzeller sarev nevresim takımına bayılıyorum bende ama hep netten baktım yakından nasıl ?

canım almışssın çok güzeller üçüde çok güzel ve kaliteli sen mutlu ol gerisi mühim değil bunlar çok hoş seviyorum seni canım

buttercupnr canım sarevler çok kaliteli muhakak tavsiye ederim

Çok güzeller sarev nevresim takımına bayılıyorum bende ama hep netten baktım yakından nasıl ?

Teşekkürler canımm:))
Yakından henüz göremedim malesef ama zannediyorum ki en yakın zamanda elime ulaşırlar:) O zaman da ayrıntısını paylaşırım:)
Çok araştırdım bu iki takımı da çok istiyordum özellikle 1.yi almazsam aklımda kalıcaktı:)) şimdi benim için daha da unutulmaz oldular

canım almışssın çok güzeller üçüde çok güzel ve kaliteli sen mutlu ol gerisi mühim değil bunlar çok hoş seviyorum seni canım

buttercupnr canım sarevler çok kaliteli muhakak tavsiye ederim

Evettt canım hediyelerini aldımm:)) Bugün markafoni'ye minimal gelmişti dekorasyon.com ile karşılaştırdığımda neredeyse arada dağlar kadar fark var bilmem daha önce farkettin mi:26: Sırf o yüzden minimal almadım elbette ki minimalde de gözdelerim var ama onları önümüzdeki ay çıkarıcam aradan inşallah Giz'immm:)) Bi de ayın 16sı gelse de English Home takımlarımı alsam

Canım bende düşünüyorum minimalden pike takımı almayı markafoni de şu an daha uyguna bulunabiliyo sanırım yorumdan bunu mu anlamalıyım :)

Canım bende düşünüyorum minimalden pike takımı almayı markafoni de şu an daha uyguna bulunabiliyo sanırım yorumdan bunu mu anlamalıyım :)

Canım evett minimalin kalitesi için de iyi yorumlar duyuyorum ben. Markafoni de şuan dekorasyon.com'dan daha ucuz:) üstelik arada 40-50 TL gibi fiyatlar uçuyor. Oradan alabilirsin. Minimal'in beğendiğim nevresimleri var ama ben açılışı Sarev'le yapıyım istedim daha ondan da alıcam:124:

canım bayıldıımm çok güzellerrrr...

Kuzenncimmmm

Teşekkür ederimm bitanemmmmm, seninkiler de öyleee Hele heleee o kutularınnn yok mu o kutularınnn

şekerparemm snnde olcak o kutulardannn bi türlü fırsat bulup gidemedim yoksaaa aklımdasın kuzecanııımm benim

Kızlarr bugün westwing kargom da geldi... inanın resimdekilerden çok daha canlı renkler, çok ciciler ben bayıldım ki:)
şekerparemm snnde olcak o kutulardannn bi türlü fırsat bulup gidemedim yoksaaa aklımdasın kuzecanııımm benim
Kuzenncmm bnm eksikk olmaa bitanemsnnn
Düşünmenn yeter senin...

peluşum seninkilerde gelmiş aynı gün içinde baskın yaptılar desene..güle güle kullanalımmm kupalarn çok şekerlermişşşşşş:119:

peluşum seninkilerde gelmiş aynı gün içinde baskın yaptılar desene..güle güle kullanalımmm kupalarn çok şekerlermişşşşşş:119:

Nilişimm kızlarr westwing kargomuzz geldi dediler tam o anda kargom geldi bu nası bi sistemse dakkası dakkasına
Teşekkürr ederimmm bebegmm snnkiler kadar olmasa daaa

canım yaa senin zeytinlikler yenimi geliyo? bende limangodan almıştım aynısını hatırlarsan 2 hafta önce geldi:) ama çok ciciler dimi

canım yaa senin zeytinlikler yenimi geliyo? bende limangodan almıştım aynısını hatırlarsan 2 hafta önce geldi:) ama çok ciciler dimi

Ahh sorma canımm:) Westwing gecikmeden dolayı özür diledi, o kadar para saysalar bende dilerdim şahsen. Servet yatırıyoruz şu incik cinciğe
Bambu bıçağım geleli 1 hafta oldu ama bunlar daha yeni geldi:)
ben kendimi küçük boy bir zeytinliğe karşı alıştırmıştım canım açıkçası beklediğimden büyük bile oldu Malum internet kandırmacaları:) Ama kupalarım da zeytinliğim de hepiciği çok güzel, hadi beni mutfağına yerleştir diye haykırıyorlar resmen

güzel günlerde kullan tatlım hepsini:) bende ufaka tefeklere para vermiyeyim önce büyükleri alayım istiyorum ama olmuyo görünce karşı koyamıyorum:)

güzel günlerde kullan tatlım hepsini:) bende ufaka tefeklere para vermiyeyim önce büyükleri alayım istiyorum ama olmuyo görünce karşı koyamıyorum:)

Teşekkür ederim tatlımm
Aynen öyle canım insan karşı koyamıyor niye acaba:26:
Halbuki alıncak öyle çok şey var ki.. Off off

Nilişimm kızlarr westwing kargomuzz geldi dediler tam o anda kargom geldi bu nası bi sistemse dakkası dakkasına
Teşekkürr ederimmm bebegmm snnkiler kadar olmasa daaa

ayy çok mersi bebeğim ben zaten başından beri biliosn minnoş bi ceyizin olucanıı..her parçası güzel maşallaaaah
lila lila çok da güzeller ya bi kez daha baktm daa

pelincim yaa bişi sorcam sana linkteki deterjan kutusu nasıl birde fiyatı makulmu varmı fikrin?
Tchibo.com.tr || Deterjan Kutusu
Canım ben bu yorumunu atlamışım çok özür dilerim ama zaten senin çeyiz topiğinde hemencik yorum yapmıştımm:))
ayy çok mersi bebeğim ben zaten başından beri biliosn minnoş bi ceyizin olucanıı..her parçası güzel maşallaaaah
lila lila çok da güzeller ya bi kez daha baktm daa

Benii çok mutlu ettin şimdikkk Allah'ta seni mutlu etsin Nilişimmm
Sizdenn edindiğimm fikirlerle alıorm pek çok şeyimiii iyi ki varsın çeyizz bakanımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…