- 6 Eylül 2011
- 5.307
- 84
Hepsi çok şık ya özellikle favori parçam önlük&eldiven
Ahh canımm çok teşekkürlerr çok mutlandırdın benii Daha bugün aldım onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi çok şık ya özellikle favori parçam önlük&eldiven
Herkeseee selamlarrr:))
Çeyiziminn son 3 parçasını da ekliorm.. Onlar benim için çok kıymetli çünkü Giz'iminnn hediyeleri Kendisine de söylemiştim fakat burda da belirteyim istedm hayatımda hiç bu kadar anlamlıı bi hediye almamıştım doğrusu:)) evimdee yaşadığımm her an ve hatta yemeğimi bile yaparken onu hatırlatıcakk bana bu yüzden kendisineee çok teşekkürr ediorummm ve onuu çokk seviorumm
Sarev nevresim takımlarımm
Eki Görüntüle 364420
Eki Görüntüle 364419
Bawia Yağlık&Sirkeliğimm
Eki Görüntüle 364421
Çok güzeller sarev nevresim takımına bayılıyorum bende ama hep netten baktım yakından nasıl ?
canım almışssın çok güzeller üçüde çok güzel ve kaliteli sen mutlu ol gerisi mühim değil bunlar çok hoş seviyorum seni canım
buttercupnr canım sarevler çok kaliteli muhakak tavsiye ederim
Teşekkürler canımm:))
Yakından henüz göremedim malesef ama zannediyorum ki en yakın zamanda elime ulaşırlar:) O zaman da ayrıntısını paylaşırım:)
Çok araştırdım bu iki takımı da çok istiyordum özellikle 1.yi almazsam aklımda kalıcaktı:)) şimdi benim için daha da unutulmaz oldular
Evettt canım hediyelerini aldımm:)) Bugün markafoni'ye minimal gelmişti dekorasyon.com ile karşılaştırdığımda neredeyse arada dağlar kadar fark var bilmem daha önce farkettin mi:26: Sırf o yüzden minimal almadım elbette ki minimalde de gözdelerim var ama onları önümüzdeki ay çıkarıcam aradan inşallah Giz'immm:)) Bi de ayın 16sı gelse de English Home takımlarımı alsam
Canım bende düşünüyorum minimalden pike takımı almayı markafoni de şu an daha uyguna bulunabiliyo sanırım yorumdan bunu mu anlamalıyım :)
Herkeseee selamlarrr:))
Çeyiziminn son 3 parçasını da ekliorm.. Onlar benim için çok kıymetli çünkü Giz'iminnn hediyeleri Kendisine de söylemiştim fakat burda da belirteyim istedm hayatımda hiç bu kadar anlamlıı bi hediye almamıştım doğrusu:)) evimdee yaşadığımm her an ve hatta yemeğimi bile yaparken onu hatırlatıcakk bana bu yüzden kendisineee çok teşekkürr ediorummm ve onuu çokk seviorumm
Sarev nevresim takımlarımm
Eki Görüntüle 364420
Eki Görüntüle 364419
Bawia Yağlık&Sirkeliğimm
Eki Görüntüle 364421
canım bayıldıımm çok güzellerrrr...
Kuzenncimmmm
Teşekkür ederimm bitanemmmmm, seninkiler de öyleee Hele heleee o kutularınnn yok mu o kutularınnn
Kızlarr bugün westwing kargom da geldi... inanın resimdekilerden çok daha canlı renkler, çok ciciler ben bayıldım ki:)Westwing sitesi gururla sunaarr
Çok araştırdığım bambu bıçağım, süper vitaminli proteinli sebzeler doğrayacağızz bununlaa
Eki Görüntüle 353594
Biri aşkımaaa biri banaa pembiş kupalarımızz:
Eki Görüntüle 353596
Mooorrr kupalarımızzz
Eki Görüntüle 353597
Zeytinliğimizzz
Eki Görüntüle 353600
Kuzenncmm bnm eksikk olmaa bitanemsnnnşekerparemm snnde olcak o kutulardannn bi türlü fırsat bulup gidemedim yoksaaa aklımdasın kuzecanııımm benim
peluşum seninkilerde gelmiş aynı gün içinde baskın yaptılar desene..güle güle kullanalımmm kupalarn çok şekerlermişşşşşş:119:
canım yaa senin zeytinlikler yenimi geliyo? bende limangodan almıştım aynısını hatırlarsan 2 hafta önce geldi:) ama çok ciciler dimi
Ahh sorma canımm:) Westwing gecikmeden dolayı özür diledi, o kadar para saysalar bende dilerdim şahsen. Servet yatırıyoruz şu incik cinciğe
Bambu bıçağım geleli 1 hafta oldu ama bunlar daha yeni geldi:)
ben kendimi küçük boy bir zeytinliğe karşı alıştırmıştım canım açıkçası beklediğimden büyük bile oldu Malum internet kandırmacaları:) Ama kupalarım da zeytinliğim de hepiciği çok güzel, hadi beni mutfağına yerleştir diye haykırıyorlar resmen
güzel günlerde kullan tatlım hepsini:) bende ufaka tefeklere para vermiyeyim önce büyükleri alayım istiyorum ama olmuyo görünce karşı koyamıyorum:)
Nilişimm kızlarr westwing kargomuzz geldi dediler tam o anda kargom geldi bu nası bi sistemse dakkası dakkasına
Teşekkürr ederimmm bebegmm snnkiler kadar olmasa daaa
Canım ben bu yorumunu atlamışım çok özür dilerim ama zaten senin çeyiz topiğinde hemencik yorum yapmıştımm:))pelincim yaa bişi sorcam sana linkteki deterjan kutusu nasıl birde fiyatı makulmu varmı fikrin?
Tchibo.com.tr || Deterjan Kutusu
ayy çok mersi bebeğim ben zaten başından beri biliosn minnoş bi ceyizin olucanıı..her parçası güzel maşallaaaah
lila lila çok da güzeller ya bi kez daha baktm daa