Pelin'in Cicileri :)

kupaların ve bıçağın cok güzeller mutlu günlerde kullan canım

Çokk teşekkürr ederimm cnmm bnmmm

Bugünn kurabiyemmdenn duydummm ilk kezzz meğerrsem bu Madame Coco'da ne kadarr güzelll şeylerr varmışkiiiiiiiiiiiii alışveriş yapann var mı ordaannnn

Çeyizzseverlerrrr şuu kupaa ve kaselerii gören vaaarr mıııııııııııııııııııı

eşyalrın çok güzel,çok zevkli.özellikle nevresim takımına bayıldım.kaça ve nereden aldın?

eşyalrın çok güzel,çok zevkli.özellikle nevresim takımına bayıldım.kaça ve nereden aldın?

Çok teşekkürler tatlımm:))
Çok cici bi nevresim takımı o, numunelik bulunsun die aldım. Fırlamalık var hamurumda:76:
Canım ben onu Markafoni'den almıştım kargoyla beraber 50 TL'yi geçmediğini hatırlıorm:))

Bunlardaaaa son cicişlerimmmm İlkk sayfada da güncellenmiştirrr:124::76:

Bunlar çok ama çok tatlı güzel günlerde kullanın :)) Nerden aldınız acaba?

Teşekkür ederim Günnurcumm:))
Westwingten aldımm, hemde o kırmızılı olanın mavilisi yeşillisi ve sarılısı da var bilio musunnn:))
Aynı şekildee ötekinin deee, ama ben bunlara bayıldımmm

canım çok ciciler bende aldım güle güle kullanılım burdan fotoları benim topikede kopyalıyorum kutuları almadım alsammı diye düşüncelerdeyim

canım çok ciciler bende aldım güle güle kullanılım burdan fotoları benim topikede kopyalıyorum kutuları almadım alsammı diye düşüncelerdeyim

Ayy gizoşmmm English Home'dan mı alsam dedim önlüğü falan sonradan vazgeçtim:) Hazır Tepe Home ayağımıza kadar gelmiş e bi de anlık 7 TL çek kazandım hemencik aldımm
Güle gülee kullanalımmmm kuzummmm

Dipnott:Benceee kutulardan almalısın Gizmmm

hayatım 20 tl çekle aldım hepiciğini ben 8 tl tuttu kutularda bakayımda şu 20 tl çekten sende yapsan englısh homedekileride alcam ben kısmetse onlarıda beğeniyorum

kutuları incelemeye alcam hayatım

hayatım 20 tl çekle aldım hepiciğini ben 8 tl tuttu kutularda bakayımda şu 20 tl çekten sende yapsan englısh homedekileride alcam ben kısmetse onlarıda beğeniyorum

kutuları incelemeye alcam hayatım

Nasıl yapılıo canım o çek? :26::26::26:

canım valla bende adresi alıp yapmıştım pamukprenses linki vermişti bizede dur bulabilirsem vercem hayatım sana

Evett hatırladım bi tane mailime yapmıştım onu kuzumm, olsun bulursan gonder linki yine uye olurum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…