Pelin'in Cicileri :)

Lokumum
Sana da topic açsak ya biz Bi bütün halinde görmek istiyorum tüüm cicilerini
Bende sadece kargo ücreti ödemek istemiyodum ballı lokmam o sebeple şekerliği de bahane ettim, bundan iyisini mi bulucam dedim.
Evmanya'dan aldım. Daha önce evmanya ile çok sorun yaşamıştım ama bana en son Başak hanım cep numarasını bile verdi, bize güvenin diye. Aldım bakalım nolucak akıbeti...

lokummmcuğuuumm ben de pera bulvariyi sevmedim. ilk alışverişimi 22 ocakta yaptım hala ürünlerim gelmedi. kargo bilgisi yok. üstüne ikinci alışverişi yaptım. kimbilir ne zaman gelecek
ben nisan sonunda evimi yerşeştiricem inşallah. o zaman fotograflarını çekerim herşeyin cicimm

beeeenimm miniiik pelliiimiğiiminnnn evininn şeker cicilerini yeeğğrimmmmm fanustan bende alıcam kac aydır kadıkoye gidemedim

sekerliklerinden ben de altı tane var dondurma koymak icin almıstım ben dee

güle güle kullan kusuummm benimm

Zaten bu pera bulvarı, westwing'in yeni hali.
westwing gider ayak pek çok kişiyi mağdur da etmişti o yuzden pera bulvarı'na karşı bende mesafeliyim lokumum
Merakla bekliyorum cici evini fıstıklı lokumumm
Çook şekerler bayıldımmmm
Teşekkürler kuzum, beğenmene çook sevindim

Yeee yeee yeee kurabiyeli dondurmam Bende seni yicem kiiii
Şekerlik niyetine aldım ben kurabiyem, dondurmalığım var, gerçi tantitoninin kulahlarını seviyorum belki külahlardan alırım dondurma için ama bunu şekerlik yapasım geldi

Sağ ol bebeğim benimm

pelinim, mail attım perabulvariye. baktım hemen ürünlerim tedarik edilmiş. 9 şubata kadar gelecekmiş. yani illa dürtmek gerekiyo galiba.
bekliyorum, evde teksem de dışarı çıkamıyorum onların yüzünden eve bağlandım kargo gelir diye

Almam gereken bir sürü şey var ben hala incik cincik alıyorum Çok kızıyorum kendime ama duramıyorum da..

Pamuk şekerimizin yeni cicileri bunlar da, vallahi tutamadım kendimi

Masa Örtüsü (Alt fondaki çiçekli olan)

Kapı Önü gazeteliği ve anahtarlık

Bu geceliğim de dün ulaştı elime Reflections gecikmeden ötürü geceliğin stringini yollamış bana... Buradan da teşekkür ediyorum kendilerine
Bana da bugun mail geldi lokumum. İnşallah elimize geçer aldıklarımız sağ salim. Pera bulvarına çok saldırmamak lazım. Ders olsun bize.

Evimizin soon bebekleri

Bornoz sorunsalı da çözüldü artık, Pierre Cardin Pinko aldım

Banyo Setim istediğim modeldi zaten, Cemile Savon.

English Homedan aldığım son sevimlilerim bunlarda

Ashley Modeli 2'li amerikan servis seti

Pembe Masa Örtüsü

Havlular

Aslında havlu almayacaktım, annem ve kayınvalidem fazlasıyla havlu koymuşlar çeyizlerimize ama görünce dayanamadım.

Bornoz Takımın ne kadar Şık canım
Masa örtünde çok tatlıymış gerçekten :))
Hepsi Birbirinden güzel.
Mutlulukla kullan canım

aaaaaa çok şekermişler..
bornoz takımında pek güzel ve kaliteli

güle güle aşkla kullan canım

Bornoz Takımın ne kadar Şık canım
Masa örtünde çok tatlıymış gerçekten :))
Hepsi Birbirinden güzel.
Mutlulukla kullan canım
Beğenmene çok sevindim canım, teşekkürler
Daha güzelleri senin olsun inşallah tatlımmm

aaaaaa çok şekermişler..
bornoz takımında pek güzel ve kaliteli

güle güle aşkla kullan canım

Sağ ol fındığım Seninkilerde çook güzelki

Amin canım güzel günlerde kullanalım inşallah

Oleeyyy pelmiğimin de bornoz takımı var artıkkkk

Çokk güzel aldıklarının hepsi,mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah balımmm

Oleeyyy pelmiğimin de bornoz takımı var artıkkkk

Çokk güzel aldıklarının hepsi,mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah balımmm

Evett çok mutluyum gülimimm Burda bi sürü mağaza dolaştık hiçbirini beğenmedim taç istiyodum son dakka pierre cardin'in modellerine baktım ve buna vuruldum

Hemencik de aldım artık bornozlu pelmik oldum

Amin inşallah çeyizlerimizi aşkla kullanmak nasip olsun bebeğim benimm

Güle güle kullanın bebişiimmmm çeyiz bitti nerdeyse yaa dimiiiii?

Güle güle kullanın bebişiimmmm çeyiz bitti nerdeyse yaa dimiiiii?

Sağ ol bebeğimm

Listem var gülmikim Daha alıncak şeylerimiz var bi sürü

Ama en azından alıcağımız yer falan belli gidince toplu alıcaz zaten hepsini ki onları da bu haftasonuna kadar halledicez
Ütü masası (dolaplı çiçekli olanlardan)
Çamaşır sepeti
Vok tava
Seramik tencere
Baharat Takımı
Kahvaltılık
Limon sıkacağı
Sarımsak Ezeceği
Aksesuarlar

1-2 tane daha masa örtüsü alırım diyorum.. Onun dışında aksesuarlar için ikea ve madame cocoyu online olarak ziyaret edicem

Sonraaa evimizi yerleştiricez nasipse

forumda benim adaşım varmış hemde bu kadar güzel çeyizleri varmış ve ben nasıl görmemişimm tatlım hepside harika bayıldımm zevklerimiz aynı.Umarım mutlu ve aşk dolu günlerde kullanırsınız sevdiceğinle.Ayrıca bi çırpıda bütün sayfaları okuttunuz ya bana pes doğrusu ne tatlı muhabbet ortamı olmuş burda böyle cnm bide ben yeni bi topic açtım internetten çeyiz alışverişi ile ilgili.orda fikirlerini paylaşırsan çook sevinirm senin gibi deneyimli birine ihtiyacımız var
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...25-internetten-alisveris-hakkinda-hersey.html

Sen neyi nerden alıcağını ve ne istediğini çok iyi bildiğinden eksiklerin hemen halloucak zten kuzumm

Ütü masasıı hani şu bi blog vardı baharat takımını beğenmiştin onunki gibi mi istiosun bence tam senin hayalini yansıtıyo o ütü masasıı kuzumm şeker evinize de çok yakışıcakkk

Ayyy adaşımı ilk defa görüyorum çook mutlu oldum şuan
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun Pelintoşum (Başkasına diyince bi tuhaf oldum )
Topicine geliyorum şimdik canım hemen

Sağ ol meleğimmm benim teşekkür ederim
Kuşum o ütü masasını zaten istiyordum o ütü masasından aqualillyde aldı yanılmıyorsam çok tatlı geliyo gözüme üstelik burda da bulduk ondan Benimki de seviyo böyle çiçekli şeyleri biliyosun alalım dedik alıcaz işte onun aynıcığından bakalım

Bu arada ben dün penti'den saks mavisi slim aldım ama resmi yok koyamıyorum

Pelin ESSE'de seramik tencerelerde kampanya var kaçırmadan al derim.

Son düzenleme:

Eniştemm kırmaz ki seni hemm çok şanslısın ki zevkleriniz uyuyo pelmiğimm herbişeyiniz uyum içinde olucakk

Kuzumm cahilliğime ver yaa slim neydii google amcaya baktım o da bilmiyo galba bi sürü şey çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…