kek fanusuuuuzun zamandır kendisine talibim fakat sadece onu alıp kargo ücreti ödemek istemediğimden erteliyorum.
alcak bişeyler daha bulup bende kavuşmalıyım onaa
tantitoninin sitesinden mi aldım canım?
şekerliğinizde çok şeker, güle güle kullanın lokumummm
Çook şekerler bayıldımmmmZaman yaklaştıkçaa beni de eksik tamamlama stresi sarıyor ama yine de bu şekercanları almadan edemiyoruuummm, olsun bunlarda eksiktii
Pamuk şekeri evimizin yeni şekerleriiiiiiii
Kek Fanusumuz
Eki Görüntüle 625046
Şekerliğimiz
Eki Görüntüle 625047
Zaten bu pera bulvarı, westwing'in yeni hali.lokummmcuğuuumm ben de pera bulvariyi sevmedim. ilk alışverişimi 22 ocakta yaptım hala ürünlerim gelmedi. kargo bilgisi yok. üstüne ikinci alışverişi yaptım. kimbilir ne zaman gelecek
ben nisan sonunda evimi yerşeştiricem inşallah. o zaman fotograflarını çekerim herşeyin cicimm
Teşekkürler kuzum, beğenmene çook sevindimÇook şekerler bayıldımmmm
beeeenimm miniiik pelliiimiğiiminnnn evininn şeker cicilerini yeeğğrimmmmm fanustan bende alıcam kac aydır kadıkoye gidemedim
sekerliklerinden ben de altı tane var dondurma koymak icin almıstım ben dee
güle güle kullan kusuummm benimm
Bu geceliğim de dün ulaştı elime Reflections gecikmeden ötürü geceliğin stringini yollamış bana... Buradan da teşekkür ediyorum kendilerine
Bana da bugun mail geldi lokumum. İnşallah elimize geçer aldıklarımız sağ salim. Pera bulvarına çok saldırmamak lazım. Ders olsun bize.pelinim, mail attım perabulvariye. baktım hemen ürünlerim tedarik edilmiş. 9 şubata kadar gelecekmiş. yani illa dürtmek gerekiyo galiba.
bekliyorum, evde teksem de dışarı çıkamıyorum onların yüzünden eve bağlandım kargo gelir diye
Beğenmene çok sevindim canım, teşekkürlerBornoz Takımın ne kadar Şık canım
Masa örtünde çok tatlıymış gerçekten :))
Hepsi Birbirinden güzel.
Mutlulukla kullan canım
aaaaaa çok şekermişler..
bornoz takımında pek güzel ve kaliteli
güle güle aşkla kullan canım
Oleeyyy pelmiğimin de bornoz takımı var artıkkkk
Çokk güzel aldıklarının hepsi,mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah balımmm
Evett çok mutluyum gülimimmBurda bi sürü mağaza dolaştık hiçbirini beğenmedim taç istiyodum son dakka pierre cardin'in modellerine baktım ve buna vuruldum
Hemencik de aldım artık bornozlu pelmik oldum
Amin inşallah çeyizlerimizi aşkla kullanmak nasip olsun bebeğim benimm
Güle güle kullanın bebişiimmmm çeyiz bitti nerdeyse yaa dimiiiii?
Sağ ol bebeğimm
Listem var gülmikimDaha alıncak şeylerimiz var bi sürü
Ama en azından alıcağımız yer falan belli gidince toplu alıcaz zaten hepsini ki onları da bu haftasonuna kadar halledicez
Ütü masası (dolaplı çiçekli olanlardan)
Çamaşır sepeti
Vok tava
Seramik tencere
Baharat Takımı
Kahvaltılık
Limon sıkacağı
Sarımsak Ezeceği
Aksesuarlar
1-2 tane daha masa örtüsü alırım diyorum.. Onun dışında aksesuarlar için ikea ve madame cocoyu online olarak ziyaret edicem
Sonraaa evimizi yerleştiricez nasipse
Ayyy adaşımı ilk defa görüyorum çook mutlu oldum şuanforumda benim adaşım varmış hemde bu kadar güzel çeyizleri varmış ve ben nasıl görmemişimmtatlım hepside harika bayıldımm zevklerimiz aynı.Umarım mutlu ve aşk dolu günlerde kullanırsınız sevdiceğinle.Ayrıca bi çırpıda bütün sayfaları okuttunuz ya bana pes doğrusu ne tatlı muhabbet ortamı olmuş burda böyle cnm bide ben yeni bi topic açtım internetten çeyiz alışverişi ile ilgili.orda fikirlerini paylaşırsan çook sevinirm senin gibi deneyimli birine ihtiyacımız var
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...25-internetten-alisveris-hakkinda-hersey.html
Sen neyi nerden alıcağını ve ne istediğini çok iyi bildiğinden eksiklerin hemen halloucak zten kuzumm
Ütü masasıı hani şu bi blog vardı baharat takımını beğenmiştin onunki gibi mi istiosun bence tam senin hayalini yansıtıyo o ütü masasıı kuzumm şeker evinize de çok yakışıcakkk
Pelin ESSE'de seramik tencerelerde kampanya var kaçırmadan al derim.Sağ ol bebeğimm
Listem var gülmikimDaha alıncak şeylerimiz var bi sürü
Ama en azından alıcağımız yer falan belli gidince toplu alıcaz zaten hepsini ki onları da bu haftasonuna kadar halledicez
Ütü masası (dolaplı çiçekli olanlardan)
Çamaşır sepeti
Vok tava
Seramik tencere
Baharat Takımı
Kahvaltılık
Limon sıkacağı
Sarımsak Ezeceği
Aksesuarlar
1-2 tane daha masa örtüsü alırım diyorum.. Onun dışında aksesuarlar için ikea ve madame cocoyu online olarak ziyaret edicem
Sonraaa evimizi yerleştiricez nasipse
Ayyy adaşımı ilk defa görüyorum çook mutlu oldum şuan
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun Pelintoşum(Başkasına diyince bi tuhaf oldum )
Topicine geliyorum şimdik canım hemen
Sağ ol meleğimmm benim teşekkür ederim
Kuşum o ütü masasını zaten istiyordum o ütü masasından aqualillyde aldı yanılmıyorsam çok tatlı geliyo gözüme üstelik burda da bulduk ondanBenimki de seviyo böyle çiçekli şeyleri biliyosun alalım dedik alıcaz işte onun aynıcığından bakalım
Bu arada ben dün penti'den saks mavisi slim aldım ama resmi yok koyamıyorum