Aynen canım star dekor, kesinlikle fiyatı da oldukça uygun...Ben 100 TL'yi gözden çıkarmıştım, yine kardayım
Baharat Takımı Sorunsalını da çözdük çok mutluyum
Eki Görüntüle 630909 Eki Görüntüle 630910
Benimde artık baharat takımım vaaaarr
Çok teşekkürler canımm, beğenmene sevindimmmmHepsi de cicili bicili çok hoş, güle güle kullanın...
Kuzum yaatükenmiş ama yaa:2:
Sağ ol solitarym ayy çeyizim toparlandıkça ben daha da heyecan yapıyorum artık amaaaahemde baya kardasın cnmgüzel günlerde kullan inş
pelinimmmmmmmmmmmmmmmbu harikaaaa
ama tükenmiş
Baharat Takımı Sorunsalını da çözdük çok mutluyum
Ama ama senin o limanata diyen lokum damlamış ağzını yerim ben ya güzelliğim benimpelinli limonatam
çok begendim. hatta kalmadığı içim ağlayabilirim. heeyy kim aldıysa versin çabuk
şimdiye kadar gördüğüm en güzel baharatlıkkkk. hatta tek güzel baharatlıkkk
aşklı mamalar pişireceğin mutfagına çok yakışacaklar
ben de takip ediyim sen de görürsen haber et kuşum çok sevinirim.
dün ben de markafoniden o kek fanusundan kaptımtantinoni gelmişti.bide kek kalıplarımı aldım.
Eki Görüntüle 631154
Eki Görüntüle 631156
Çağlalı kurabiyemmm çok sağ ol cupcakeim benimpelimonatammm baharatlık coook sekerrrrrr
ama ama beyazı yok mu kiiiiii :26::26: beyaz olması lazım banaaaaya da pembik
ben paşa paşa ferforje stant yaptırcam sanırım... huf yaa
bi de en az altılı dusunuyodum ben
baharatlık işinin içinden cıkamıcam sanırımmmm
ama bunlar süperinde süperiymiş cnm yaaa güle güle kullanırsın inş bayıldımm
bu da cok sekermiş pelommm ama benim dusundugume gore uzun biraz
ay neden kafamda bişey belirleyince ona takık kaldıgımı bi anlasam
ben hazır baharatlık bulma umudumu kaybettimen iyisi hayalimdekini ortaya cıkarmak icin adımlar atayım yoksa baharatlıksız bir gelin olcam
anammmmmmm çok güzel bir baharatlık bu bayıldım aslında tamda bana göreBaharat Takımı Sorunsalını da çözdük çok mutluyum
Ayşegülüm çok sağ ol balım benim beğenmene çok sevindimDaha güzelleri senin olsun kuzuuummmm
Canımsınn beğenmene çok sevindim canım :)anammmmmmm çok güzel bir baharatlık bu bayıldım aslında tamda bana görekırmıızı beyazzzzz güle güle aşkla kullan canım ben bayıldım doğrusu
Pelinn baharatlıklar çok şeker yaaa
merhaba pelin, baharatlıklar geldi mi? seramikten sanırım değil mi? seramik kalitesinin nasıl olduğunu yazar mısın gelince? gerçi sitede tükenmiş ve benim de baharatlık ihtiyacım da yok ama işte bulunsun aklımın kenarında, mutfakta kırmızı ağırlıkta çünkü
yeni bebeklerin de çook güzel doğmuşlar, Allah hayırlı ömür versin
Teşekkürler canıımmmBayıldım ben bu baharat takımınagüle güle kullan canım...
Canım kampanyanın bitiş tarihinden bikaç gun sonra ulaşır eline.. Eğer farklı kampanyalardan yaptıysan alısveriş ondandır. Ama sen yine de bir ara derim krizim.pelin sana bir şey sormak istiyorum. pera bulvarından alışveriş yapmıştım ama sadece bir kampanyanın ürünlerini göndermişlerhiç başına geldi mi, ne yapmam gerekiyor
bebeğimin cicileriiiiiiiii çok bebeeeeeeeeeeeeekkkyerim ki onları
güle güle kullanın bitanemcimmm
krizsavar eger kampanyalar farklı gunlere bitiorsa olabilir canım