Pelin'in Cicileri :)

cnm son aldıkların çook güzel benimde bernardo pasta setim ve bardak takımım vardı ama kuzenimin çocuğu mafetti tekrar almaya korkuyorum gördükçe içim acıyo hala sana maşallah diyelimde nazar değmesin güzel günlerde kullan cnm

Yeni cicilerim

Gecelik

Balayı cicileri

Bikini

Etek

Tshirt

Elbise

Mutfağımızın yeni sevimlisi bu da Tuzluğumuz

Teşekkür ederim bitanem
Nasıl mahvetti ki :26: Koru çocuklardan canım cicilerini. Ben saklıyorum
Gerçi evde saklamaya da yer kalmadı Bi an önce evimize taşımak istiyorum artık çeyizciklerimiziiiii

canım yeni cicilerin çok şekerler artık çeyiz bitti balayı eksiklerine mi geçtin:)) bu arada geceliğine bittim nereden ne kadara aldın acaba

canım yeni cicilerin çok şekerler artık çeyiz bitti balayı eksiklerine mi geçtin:)) bu arada geceliğine bittim nereden ne kadara aldın acaba

Ahh ahh çeyiz bitse de tamamen balayına versem kendimi keşke bebeğim. Daha bi sürü eksiğim var kuzum bi eksik listesi çıkardım görmen lazım. Eksiklerimizi bu ay toparlayıp noktayı koymam, gelecek aylarda sadece dekorasyonla ilgilenmem gerek.

Geceliği reflections'ın sitesinden aldım canım, 64,90 TL.

Tuzluğu niye beğenmedin aşko? Diğerlerinin yanında sönük mü kaldı gözünde

Ayyy çok mu kötüyüm

Tuzluğu ve diğerlerini görmüştüm ya kuşilokumum ondan direk gözüm geceliğe gitti

Hemmm tuzluk bahanee hepsinin arasında gecelik en şahaneee

Evlensem iyi olcak artık galba

Tuzluğu ve diğerlerini görmüştüm ya kuşilokumum ondan direk gözüm geceliğe gitti

Hemmm tuzluk bahanee hepsinin arasında gecelik en şahaneee

Evlensem iyi olcak artık galba

Geceliklerimde en nadide parça bu olcak kuşum

Bence de bence de evlenelim çifte düğün yapalım

Darısı başınıza inşallah ikizcanım benim

yeni aldıkların çok güzel cnm benimde balayı için alışveriş yapmam lazım hiç sorma cnm ya kuzenime gösterdim kutunun ağzını daha sonra bantlarım diye odama götürmüştüm kuzenimin çocuğuda sirtakide tabak kırarlar ya öyle kırmış bütün tabaklarımı ve bardaklarımı

Herşey Çok Güzel Görünüyor Canım, Kadehle Bardaklarına ayrı bir bayıldımm.
Çok seviyorum renkli Bardak :)
Allah sağlıkla Mutlulukla güzel yuvanızda kullanmayı nasip etsin.

Son cicilerim

Runner ve Kapı Süsü

Aşkımdan minikk anılarımızı sığdıracağımız bal kaymak hediye

Son Çamaşır Takımları

Teşekkürler canım benim.

İnanmıyorum hiç duymadınız mı kırıldığını, çok üzüldüm ya Kuzeninin o takımı sana hediye alması gerekir bence... Az para değil ki.
Herşey Çok Güzel Görünüyor Canım, Kadehle Bardaklarına ayrı bir bayıldımm.
Çok seviyorum renkli Bardak :)
Allah sağlıkla Mutlulukla güzel yuvanızda kullanmayı nasip etsin.
Teşekkürler canım benim
Amin inşallah, daha güzelleri senin olsun periimm

Son düzenleme:
canım son aldıklarında çok güzel özellikle iç çamaşırların yakıyor valla

Zaman yaklaştıkçaa beni de eksik tamamlama stresi sarıyor ama yine de bu şekercanları almadan edemiyoruuummm, olsun bunlarda eksiktii

Pamuk şekeri evimizin yeni şekerleriiiiiiii

Kek Fanusumuz

Şekerliğimiz

kek fanusuuu uzun zamandır kendisine talibim fakat sadece onu alıp kargo ücreti ödemek istemediğimden erteliyorum.
alcak bişeyler daha bulup bende kavuşmalıyım onaa
tantitoninin sitesinden mi aldım canım?
şekerliğinizde çok şeker, güle güle kullanın lokumummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…