Pelin'in Cicileri :)

cnm son aldıkların çook güzel benimde bernardo pasta setim ve bardak takımım vardı ama kuzenimin çocuğu mafetti:KK14: tekrar almaya korkuyorum gördükçe içim acıyo hala sana maşallah diyelimde nazar değmesin güzel günlerde kullan cnm:nazar::nazar::KK16:

Yeni cicilerim :KK17:

Gecelik
$3790-REFLECTIONS-NIGHT-DRESS_102_1.jpg

Balayı cicileri:KK17:

Bikini
$1.jpg

Etek
$etek.jpg

Tshirt
$1520464_1150.jpg

Elbise
$1521251_1150.jpg

Mutfağımızın yeni sevimlisi bu da :KK16: Tuzluğumuz :KK16:
$1.jpg

cnm son aldıkların çook güzel benimde bernardo pasta setim ve bardak takımım vardı ama kuzenimin çocuğu mafetti:KK14: tekrar almaya korkuyorum gördükçe içim acıyo hala sana maşallah diyelimde nazar değmesin güzel günlerde kullan cnm:nazar::nazar::KK16:

Teşekkür ederim bitanem :KK16:
Nasıl mahvetti ki :26: Koru çocuklardan canım cicilerini. Ben saklıyorum:KK53:
Gerçi evde saklamaya da yer kalmadı :KK31: Bi an önce evimize taşımak istiyorum artık çeyizciklerimiziiiii :KK8::KK55:

canım yeni cicilerin çok şekerler artık çeyiz bitti balayı eksiklerine mi geçtin:)) bu arada geceliğine bittim nereden ne kadara aldın acaba:KK16:

canım yeni cicilerin çok şekerler artık çeyiz bitti balayı eksiklerine mi geçtin:)) bu arada geceliğine bittim nereden ne kadara aldın acaba:KK16:

:KK9::KK9::KK9:
Ahh ahh çeyiz bitse de tamamen balayına versem kendimi keşke bebeğim. :KK17: Daha bi sürü eksiğim var kuzum bi eksik listesi çıkardım görmen lazım. :KK30: Eksiklerimizi bu ay toparlayıp noktayı koymam, gelecek aylarda sadece dekorasyonla ilgilenmem gerek. :KK31:

Geceliği reflections'ın sitesinden aldım canım, 64,90 TL. :KK17:

Tuzluğu niye beğenmedin aşko? Diğerlerinin yanında sönük mü kaldı gözünde :KK23::KK9::KK17:

Ayyy çok mu kötüyüm :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Tuzluğu ve diğerlerini görmüştüm ya kuşilokumum ondan direk gözüm geceliğe gitti :KK9:

Hemmm tuzluk bahanee hepsinin arasında gecelik en şahaneee :KK23::KK9::KK9::KK9:

Evlensem iyi olcak artık galba :KK31::KK17:

Tuzluğu ve diğerlerini görmüştüm ya kuşilokumum ondan direk gözüm geceliğe gitti :KK9:

Hemmm tuzluk bahanee hepsinin arasında gecelik en şahaneee :KK23::KK9::KK9::KK9:

Evlensem iyi olcak artık galba :KK31::KK17:

Geceliklerimde en nadide parça bu olcak kuşum :KK9:

Bence de bence de evlenelim çifte düğün yapalım :KK52::KK16:

Darısı başınıza inşallah ikizcanım benim :KK16:

Yeni cicilerim :KK17:

Gecelik
Eki Görüntüle 621304

Balayı cicileri:KK17:

Bikini
Eki Görüntüle 621305

Etek
Eki Görüntüle 621311

Tshirt
Eki Görüntüle 621312

Elbise
Eki Görüntüle 621313

Mutfağımızın yeni sevimlisi bu da :KK16: Tuzluğumuz :KK16:
Eki Görüntüle 621314

Teşekkür ederim bitanem :KK16:
Nasıl mahvetti ki :26: Koru çocuklardan canım cicilerini. Ben saklıyorum:KK53:
Gerçi evde saklamaya da yer kalmadı :KK31: Bi an önce evimize taşımak istiyorum artık çeyizciklerimiziiiii :KK8::KK55:

yeni aldıkların çok güzel cnm benimde balayı için alışveriş yapmam lazım:KK9::KK9: hiç sorma cnm ya kuzenime gösterdim kutunun ağzını daha sonra bantlarım diye odama götürmüştüm kuzenimin çocuğuda sirtakide tabak kırarlar ya öyle kırmış bütün tabaklarımı ve bardaklarımı:KK47::KK47:

Herşey Çok Güzel Görünüyor Canım, Kadehle Bardaklarına ayrı bir bayıldımm.
Çok seviyorum renkli Bardak :)
Allah sağlıkla Mutlulukla güzel yuvanızda kullanmayı nasip etsin.

Son cicilerim :KK16::KK16::KK16:

Runner ve Kapı Süsü
$runner.jpg $kapı süsüü.jpg

Aşkımdan minikk anılarımızı sığdıracağımız bal kaymak hediye :KK69:
$IMG_20130203_214302.jpg

Son Çamaşır Takımları :KK17:
$IR22456655_md.jpg $IR22456755_md.jpg
$aderente-kadın-fantazi-iç-çamaşır-1.jpeg

yeni aldıkların çok güzel cnm benimde balayı için alışveriş yapmam lazım:KK9::KK9: hiç sorma cnm ya kuzenime gösterdim kutunun ağzını daha sonra bantlarım diye odama götürmüştüm kuzenimin çocuğuda sirtakide tabak kırarlar ya öyle kırmış bütün tabaklarımı ve bardaklarımı:KK47::KK47:
Teşekkürler canım benim. :KK16:

İnanmıyorum hiç duymadınız mı kırıldığını, çok üzüldüm ya :KK50: Kuzeninin o takımı sana hediye alması gerekir bence... Az para değil ki. :KK31:
Herşey Çok Güzel Görünüyor Canım, Kadehle Bardaklarına ayrı bir bayıldımm.
Çok seviyorum renkli Bardak :)
Allah sağlıkla Mutlulukla güzel yuvanızda kullanmayı nasip etsin.
Teşekkürler canım benim :KK16:
Amin inşallah, daha güzelleri senin olsun periimm :KK16:

Son düzenleme:
canım son aldıklarında çok güzel özellikle iç çamaşırların yakıyor valla:KK1:

Zaman yaklaştıkçaa beni de eksik tamamlama stresi sarıyor ama yine de bu şekercanları almadan edemiyoruuummm, olsun bunlarda eksiktii :KK17::KK16:

Pamuk şekeri evimizin yeni şekerleriiiiiiii:KK69:

Kek Fanusumuz
$11326_buyuk.jpg

Şekerliğimiz :KK69:
$TANTI_IC236.jpg

Zaman yaklaştıkçaa beni de eksik tamamlama stresi sarıyor ama yine de bu şekercanları almadan edemiyoruuummm, olsun bunlarda eksiktii :KK17::KK16:

Pamuk şekeri evimizin yeni şekerleriiiiiiii:KK69:

Kek Fanusumuz
Eki Görüntüle 625046

Şekerliğimiz :KK69:
Eki Görüntüle 625047

kek fanusuuu :KK16: uzun zamandır kendisine talibim fakat sadece onu alıp kargo ücreti ödemek istemediğimden erteliyorum.
alcak bişeyler daha bulup bende kavuşmalıyım onaa :KK16:
tantitoninin sitesinden mi aldım canım?
şekerliğinizde çok şeker, güle güle kullanın lokumummm

X