Pelin'in Cicileri :)

Pelin ESSE'de seramik tencerelerde kampanya var kaçırmadan al derim.
Canım teşekkür ederim bilgi için fakat Moneta'dan alıcam. :KK54:
Eniştemm kırmaz ki seni hemm çok şanslısın ki zevkleriniz uyuyo pelmiğimm herbişeyiniz uyum içinde olucakk :KK16:

Kuzumm cahilliğime ver yaa slim neydii google amcaya baktım o da bilmiyo galba bi sürü şey çıktı :KK17:

İnşallah gülimiimmmm :KK9:

Aşko slim yazmışım ben bile kahkahayla gülüyorum şuan slip yazcaktım :KK9::KK9::KK9:

Ayy çok utandım sanırım :KK17::KK17::KK17:

Canım teşekkür ederim bilgi için fakat Moneta'dan alıcam. :KK54:

İnşallah gülimiimmmm :KK9:

Aşko slim yazmışım ben bile kahkahayla gülüyorum şuan slip yazcaktım :KK9::KK9::KK9:

Ayy çok utandım sanırım :KK17::KK17::KK17:

Hahahhahahahaha pelmiiikkkkkk bende diyorum acaba yeni bişey mi çıktı slim diyee,ayy ne kadar geri kalmışım diyorum kendi kendime :KK60:

Utanmanı yerim ben seninnnnnn bal kaymağımmm benimmm :KK56::KK16:

Hahahhahahahaha pelmiiikkkkkk bende diyorum acaba yeni bişey mi çıktı slim diyee,ayy ne kadar geri kalmışım diyorum kendi kendime :KK60:

Utanmanı yerim ben seninnnnnn bal kaymağımmm benimmm :KK56::KK16:

Yok o yeni şeyi çıkarmak benden kaynaklıymış gülimim :KK9: 60 yıllık slipi slim yapınca :KK53::KK53::KK53:

Bu arada Penti'de indirim vardı :KK16:

Ayyy adaşımı ilk defa görüyorum çook mutlu oldum şuan :KK9::KK16:
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun Pelintoşum :KK9: (Başkasına diyince bi tuhaf oldum :KK53:)
Topicine geliyorum şimdik canım hemen :KK55:

aynen bende mutlu oldum wala hele bide zevklerimizin bu kadar benzemesi ne tesadüf seni takipteyim bundan sonra peloşum :KK9: :KK76:

pelimiminnn cicileri cok ciciiii :KK54::KK54:

askla kullansınlarrrr :KK16:
Kurabiyem teşekkür ederiimmm :KK16::KK16:

Amin inşallah, hepimiz aşkla kullanalım cicilerimizi çağlaammm :KK16:
aynen bende mutlu oldum wala hele bide zevklerimizin bu kadar benzemesi ne tesadüf seni takipteyim bundan sonra peloşum :KK9: :KK76:
bahsettiğiniz ütü masasını kaçırmışım ben tatlış merak ettim.ama şu olduğunu tahmin ediyorum doğrumu :)

Eki Görüntüle 630439
Pelin ismi gereği bir çiçeği temsil ettiği için bence genel ağırlıkta çiçekli şeyleri de seven karakterlere sahip.. Yani benim fizibilitem bu yonde pelintoşumm :KK9:

Bahsi geçen ütü masası şu şeker: $ack_kahve.jpg

Benim olcak bu inşallah :KK9:

Kurabiyem teşekkür ederiimmm :KK16::KK16:

Amin inşallah, hepimiz aşkla kullanalım cicilerimizi çağlaammm :KK16:

Pelin ismi gereği bir çiçeği temsil ettiği için bence genel ağırlıkta çiçekli şeyleri de seven karakterlere sahip.. Yani benim fizibilitem bu yonde pelintoşumm :KK9:

Bahsi geçen ütü masası şu şeker: Eki Görüntüle 630445

Benim olcak bu inşallah :KK9:

çok doğru bi tespit olmuş bu hiç aklıma gelmemişti kendi kendime diyodumki kızım nedir senin olayın her çiçekli şeye atlıyosun ama şimdi olay çözüldü :KK9: gönlündeki herşey senin olsun inş tatlımm.senin ütü masasıda çok güzelmiş nerden bu?

çok doğru bi tespit olmuş bu hiç aklıma gelmemişti kendi kendime diyodumki kızım nedir senin olayın her çiçekli şeye atlıyosun ama şimdi olay çözüldü :KK9: gönlündeki herşey senin olsun inş tatlımm.senin ütü masasıda çok güzelmiş nerden bu?

:KK9::KK9::KK9:
Bana evimi soranlara direk çiçek bahçesi gibi olacak diyorum susuyolar :KK9:
Aşkıma ve bana gore çiçek, huzur.. :KK16:
Huzurlu evlerimiz olacak inşallah Peloşuummm :KK16:
Resmi evmanya'dan aldım, fidex home markası bebişim. Ama ben evmanya'dan almıcam kuzum bu hafta küçük ev aletlerini alırken bunu da kapıcam aradan hemencik :KK9::KK16:
Amin hepimizin gönlü gibi güzel olsun herşeyi canım benim:KK16:

:KK9::KK9::KK9:
Bana evimi soranlara direk çiçek bahçesi gibi olacak diyorum susuyolar :KK9:
Aşkıma ve bana gore çiçek, huzur.. :KK16:
Huzurlu evlerimiz olacak inşallah Peloşuummm :KK16:
Resmi evmanya'dan aldım, fidex home markası bebişim. Ama ben evmanya'dan almıcam kuzum bu hafta küçük ev aletlerini alırken bunu da kapıcam aradan hemencik :KK9::KK16:
Amin hepimizin gönlü gibi güzel olsun herşeyi canım benim:KK16:

inşallah canımm huzur ve aşk dolu evlerimiz olsun :KK16: kap bencede kaçırma tatlış ütü gibi sıkıcı bi işi azda olsa sevimli hale getirir belki bu tatlı masacıklar :KK9: benim aşkımda saolsun hiç karışmaz bu çeyiz işlerine sen zevkine göre al ben senin aldığın herşeyi beğenirim der bende ona aynen böyle diyorum çiçek bahçesi gibi bi evimiz olcak diye memnun görünüyo ama bakalım :KK9:

herşeyin çok güzel canım aşkla mutlulukla huzurla kullan inşallah..
Teşekkür edeirm canım benim amin hepimiz öyle mutlulukla kullanalım, huzur eksik olmasın yuvamızdan... :KK16:
inşallah canımm huzur ve aşk dolu evlerimiz olsun :KK16: kap bencede kaçırma tatlış ütü gibi sıkıcı bi işi azda olsa sevimli hale getirir belki bu tatlı masacıklar :KK9: benim aşkımda saolsun hiç karışmaz bu çeyiz işlerine sen zevkine göre al ben senin aldığın herşeyi beğenirim der bende ona aynen böyle diyorum çiçek bahçesi gibi bi evimiz olcak diye memnun görünüyo ama bakalım :KK9:

Kesinlikle canım bende göz koydum :KK9:
Herşeyimiz çok güzel olucak inşallah Pelinimm:KK16: Allah gönlümüze göre versin adaşımm :KK16:

canım bornoz takımın ve diğer cicilerin hayırlı olsun hepside çok güzel güle güle kullan

Baharat Takımı Sorunsalını da çözdük çok mutluyum :KK16::KK16::KK16:

$07012013_173852_2267.JPG $07012013_173852_6602.JPG

Benimde artık baharat takımım vaaaarr:KK16::KK16::KK16:

canım bornoz takımın ve diğer cicilerin hayırlı olsun hepside çok güzel güle güle kullan

Ayşegülüm çok sağ ol balım benim beğenmene çok sevindim :KK16: Daha güzelleri senin olsun kuzuuummmm :KK16:

canım çok beğendim çok güzelmiş baharat takımın bende istiyorumm:)) nereden kaça aldın acaba

baharat takımın çok ciciymiş cnm star dekorun ürünü dimi sanki onun kampanyasında görmüştüm :KK9: bayada ucuzdu bu takım :KK34:

Peloşuummm çok güzel ki bunlarrrrr bayıldıımmmmm güle güle kullan meleğim :KK16::KK16:
Rihannammm çok teşekkürler :KK16::KK16: Aminnn inşallahhhh güzel melezimmmm :KK16:
canım çokkkk güzel güle güle kullan :KK16:nereden aldın acaba öğrenebilirmiyim :26:

canım çok beğendim çok güzelmiş baharat takımın bende istiyorumm:)) nereden kaça aldın acaba

Çoook teşekkürler canlarım beğenmeniz çok mutlu etti :KK16: Benim de fazlasıyla içime sindi, standını belki beyaza boyarım ama bu haliyle de çok sevdim ben bunu :KK9::KK16:

Star dekor herbal standlı baharatlık | CADDEMARK.COM burdan aldım bebeklerim, kapıda ödeme seçeneği de var.. Kapıda ödemeyi kullandım daha önce alısveriş yapmadığım bi site, güvenemedim... Şikayetvar'da şikayetleri bulunmuyor ama :KK16:

Son düzenleme:
X