Pelin'in Cicileri :)

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan büyük çeyizlerinden bir kaçını gene aradan çıkarmışsın
yok mu banada hediye alacak bir Allah'ın kulu

canım son aldıklarında çok güzeller en güzel günlerinde kullnmak nasip olsun
Çok sağ olasın canımm, amin hepimize guzel gunlerde kullanmak nasip olsun...
canım yeni çeyizlerini güle güle kullan büyük çeyizlerinden bir kaçını gene aradan çıkarmışsın
yok mu banada hediye alacak bir Allah'ın kulu

Kuzum çok sağ ol Çıkarmaya çalışıyoruz ama şubat çok hızlı geçicek, şubatta beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri tamamlanmış olacak nasipse canım.
Mobilyalar için de şubat sonu görüşmeye gidicez :)
Sen tamamen niyetine gir, her yerden hediye gelicek tatlım emin ol :)
Kayınannimden bir mink bir de dokuma battaniye hediye geldi ama fotoğraf çekemedim daha, çekince onları da yuklicem.
Evde isyan çıkmak üzere çeyizler yüzünden.

bakalım hayırlısı olsun:) senin düğün ne zamandı bütün eşyaları tamamlamana az kalmış ne güzel:)
oh ne güzel kayınvalide valla merak ettim battaniyeleri bi ara foto çekte bakalım

bakalım hayırlısı olsun:) senin düğün ne zamandı bütün eşyaları tamamlamana az kalmış ne güzel:)
oh ne güzel kayınvalide valla merak ettim battaniyeleri bi ara foto çekte bakalım

Hayırlısı canım. :)
25 Mayıs'ta kısmetse gelin oluyorum kuzum. :123:
Gün itibariyle 124, bugün ve düğün gününü saymazsak 122 gün kaldı.
Herşeyi toparlamalıyız vaktimiz dar...

Koyarım canım en yakın zamanda...

oo senin az kalmış onun için senin bu kadar hızlı hızlı alınıyor her şey
inş güzel mutlu bir düğün günün geçirirsin canım umarım her şey istediğin gibi olur

oo senin az kalmış onun için senin bu kadar hızlı hızlı alınıyor her şey
inş güzel mutlu bir düğün günün geçirirsin canım umarım her şey istediğin gibi olur

Evet canım çok az kaldı.
İnşallah tatlım amiiin çok sağ ol, dua et bizim için, kır düğünü yapıcaz bi de...

Son cicim Pera Bulvarı Dolce Home'dan :)

Evimizin girişine asmayı düşünüyorum...

pelincim benim 15 tl lik indirimim var muffin kaplarından almak istiyorum sepete eklenince indirim çıkacak diyor ama yok öyle birşey yardımcı olur muusn?

bu arada abajurlerim kargoya verilmiş en kısa zamanda elime ulaşır umarım

Çok cici ama bu
Teşekkürler canım

Canım altıncı cadde'den bahsediyorsun sanırım... 100 TL ve üzeri alışverişinde kullanabiliyorsun ancak 15 TL'lik indirimi.

Abajurların bugun en geç yarın elinde olur sanırım, çok beğeneceğine eminim. Resimdekiyle birebir zaten. Ne boyutta ne kalitede sıkıntı yok canım.

lajoie, evin girişine asmayı planladığın levhayı görünce kendime güldüm :) böyle sevimli, tatlı, romantik bir şey asmak varken ben gittim Mevlana'nın yedi öğüdünü astım süperegomun baskınlığından şikayetçiyim
güle güle, mutlulukla kullan sevdiceğinle canım

Canım ya
Olsun Mevlana'nın öğütlerinin yeri apayrı zaten...
Çok teşekkür ederim tatlım, amin inşallah.

Beniiiimmmm kocamann yürekli dev sevgilimiinn hediyeleri yine :) Sayemde bernardo'nun online alışveriş takipçilerinden biri oldu bebeğimm

Yeni cicilerimiz

Rosy Kahve Fincanlarımız, çook severiz türk kahvesini
Eki Görüntüle 618081

Günlük Çkb Takımımız

Canım çok güzeller güle güle kullan. Kahve fincalarından bende almayı düşünüyordun, indirime girsin bakalım

kahve fincanların hayırlı olsun canım :) ben de aynı ürünün başucu sürahisini beğendim ama kargo çokmuş yahu :26: ihtiyacım vardı ama bekletelim bakalım

yeni görüyorum daha ya nasıl kaçırmışım anlamadım :) çokk çok güzel bir çeyiz,güle güle kullanın tatlım :)

yeni görüyorum daha ya nasıl kaçırmışım anlamadım :) çokk çok güzel bir çeyiz,güle güle kullanın tatlım :)

Olsun canım olur oyle şeyler :)
Çoook teşekkür ediyorum bende Beğenmiş olmana çok sevindim tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…