Pelin'in Cicileri :)

pelincim dündendir senin sayfanı baştan sona okudum..sayende internette alışveriş yapabilieceğim siteler keşfettim (ki hiç bilmezdim)

abajure gelince biz o kampanyayı kaçırdık galiba bugün bulamadım ve çok üzüldüm..görürseniz bana bildirin lütfen..ha bu arada sayfanın takipçisiyim

Yaaa ben de alıcaktım bi yere gittim geldim baktım kampanya bitmişşşşşşş çok üzüldüm ama görünce bende alicimmm sana da haber ederimmm

Canım yeni siteler keşfetmene sevindim. İnsan takip etmeyince habersiz kalıyo.
Sanırım bitmiş kampanyası canım bende görürsem bi daha haber veririm size.

Yaaa ben de alıcaktım bi yere gittim geldim baktım kampanya bitmişşşşşşş çok üzüldüm ama görünce bende alicimmm sana da haber ederimmm

Üzülme kuzum gelir yine kampanyası zaten

Pierre Cardin sabahlık ve geceliğim (ameliee sayesinde gördüm takımı çok beğendim, gecelik kardeşliği yaptık, teşekkürler)

Çok güzel bu bayıldım

hem güzel hemde kol detayı farklı..güzel günlerde kullan..

abajur içinde haber bekliyorum canım..sizler daha dikkatlisiniz haberiniz olabilir..

canlarım altıncı caddeden alışveriş yapınca ödeme nasıl yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim..

Çok güzel bu bayıldım
Teşekkürler canımmm Bende öyle...
hem güzel hemde kol detayı farklı..güzel günlerde kullan..

abajur içinde haber bekliyorum canım..sizler daha dikkatlisiniz haberiniz olabilir..
Teşekkür ederim tatlımm
canlarım altıncı caddeden alışveriş yapınca ödeme nasıl yapılıyor bilgi verirseniz sevinirim..

Veeee beğendiğin abajur altıncı cadde'de yine kampanyada canım clube aksesuar olarak geçiyor. Ödeme kredi kartı ile yapılıyor.

Canım geceliğin çok şık güle güle giy bu pierre cardin hangi sitede satışta şuan

Canım geceliğin çok şık güle güle giy bu pierre cardin hangi sitede satışta şuan
Çoook teşekkür ederim Ayşegülüm

Bende beğendim çoook fazlaca hemde
söylemeyiz söyliyelimde hemen git al
Fındık kurduuuuuuuuuuuuuuuuuuu

buldum bile baktım uzun uzun ama almadımm bu ay boğazıma kadar battım ufak tefek bir iki şey alabilrim sadece

Kuzum çok uygun aslında sabahlıgıyla beraber olunca uyguna geliyo, alma şansın varsa kaçırma derim

buldum bile baktım uzun uzun ama almadımm bu ay boğazıma kadar battım ufak tefek bir iki şey alabilrim sadece

ben vazgeçtim artık çeyiz alışverişniden yeter ne aldıysam yeter. zamanı gelince tamamlarım artık

pelotom ne güzel pembiş pembiş gecelikler almışsın.d
bnm hiç geceliğim olmadı

ben vazgeçtim artık çeyiz alışverişniden yeter ne aldıysam yeter. zamanı gelince tamamlarım artık

pelotom ne güzel pembiş pembiş gecelikler almışsın.d
bnm hiç geceliğim olmadı

Nişan alışverişinde aldıklarımızı daha eklemedim bile caniko
Bende ole diyodum ama sen yine de yavastan tamamla eksikleri elektronikleri sona bırak kuzucan.
Benimde yeni yeni oluyo işte geceliklerim, mecburen.

Kampanya aktiffffffff haberin olsun canım

Kampanya aktiffffffff haberin olsun canım
Evet bende yazmıştım sabah...
SAĞOL CANIM PELİNDE HABER VERMİŞ kart eşimde akşama kadar kampanyayı kaçırmayız umarım..bu arada ilk 100 tl lik alışverişe kahve makinesi hediyeymiş diye mail geldi..haberiniz var mı?

Kaçırmazsın canım merak etme :)
Doğrudur kuzum ilk 100 TL'de hediye, ben nişanlımın hesabından geçen hafta blender seti almıştım yanında göndermişler felix kahve makinesi. Bizde çok severiz kahveyi yapar yapar içeriz artık.

Dün Mudo'da bu şirin yastığı görünce almadan edemedik, baş köşemizin prensesi olacak "Sevgi ve neşe" yastığı :)

English Home'dan minik bir çıkarma, koku

Annemden, Arçelik su filtreli süpürge hediye :)
Eki Görüntüle 612173

Altıncı cadde'den blender setimin yanında gelen Felix kahve makinemiz :)

Son olarak yaptığımız bir alışveriş sonrası verilen hediye çekinden gelen Sinbo Ekmek Kızartma Makinemiz :)

Sonuç: Allah gerçekten ev kurana yardım ediyor :109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…