Pelin'in Cicileri :)

Çookkk özledimm çoooookkkk
Seninn daha güzel canımıınniçiiii, hepimizinn aldıkları güzel kiii

buna bende bayılıyoruuuummm.. Sanıyorumm biçoğumuzun yatak odalarının bebişi olcakkk kuzucannn
Di mii yaaa Çook güzel bence deee İnşallah sende de olsun bundann kuzencaannn
kırmızı kahve yanı su bardaklarını çok beğendim nereden aldığını öğrenebilir miyim ve ne kadara ?

Teşekkür ederim canım. Markası Güral onların sanırım her yerde bulabilirsin ama ben Kipa'dan almıştım. Net hatırlamıyorum toplu alışveriş olduğu için ama 4,99 falan olabilir... :26:

benim oturduğum mevkide göremedim kipa yok çünkü ama kipayı arar tarar bulurum hala var mıdır

benim oturduğum mevkide göremedim kipa yok çünkü ama kipayı arar tarar bulurum hala var mıdır
Vardır canım tabiki de ben daha geçtiğimiz haftasonu aldım çünkü
ben de bundan aldım kız bir ay önce acayip kaliteli bişey amaa mikemmel bir abajur

abajur kardeşi de olmusuz melegim

ya bizim ordada kipa yok ama bulmalıyım

Eneee ciddi misinnn Güzel di mii kurabiyeemm resimdekii gibii güzell di miii abajurr, çerçeveee bakalımm düğüne kadar daha neler olcaakk

kipaa bulun bulunnn çok güzeel seyleer cıkıyooo kurabiyeeemmm

Kurabiyeemmm biz çeksizz aldıkk vee kargo parasını bile çatır çatır aldı aşkımdann 6. cadde

yok bebegim nadir de olsa veriyo cek günün suprizi diye en son yeni yılda vermişlerdi ama kullanamadan suresi dolmus

ama zaten abajurlar baya iyi fiyata denk gelio... ben almadan arastırma yapmıstım... cekle olsa daha iyi tabi ama bu haliyle de uyguna geldi kusum

alacagım gun ofisteki butun kızlara sordum hepsi bayıldılar hatta bi tane catlak arkadasım var malzemelerini okuyuo tek tek o malzemeleri arastırdı... tama kaliteliymiş al hatta ben de alayım dedi sonradan

acaba nasıl gelicek kaliteli mi diye yusuf yusuf ettik bi sure ama gelince rahatladık... arkadasım her seyi begenmez o bile bayıldı.. iyi ki göstermişsin dedi kac kez

icin rahat olsunn cok bi sekerler

Yaaa bu abajurlara bayılıyorummm çağlada almıştı sanırsamm ben de almayı çoook istiyorum amaa evliliğe 1.5 yıl var alamam ki dahaaa eşya falan ortada yok :) güle güle kullan canım sen

Malesef yok kuzumm...

Şöyle bir kampanya vardı cnm :)

"Altinci" yazıp 2278’ye SMS göndererek şifreni al. Unutma gnçtrkcll’li kampanya 11 Şubat 2013’e kadar geçerli! 100 TL ve üzeri alışverişlerimizde anında 30 TL indirim.

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok imrendim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Benim çeyizlik setlerim kahvaltı takımı ve 20 adet iç çamaşırı takımı Annem iç giyimde çalıştığı için şimdilik bunlar var :) Mutfak esyası zaten babamın mesleği, kahvaltı takımını da hediye avon verdi. Bu arada English Homedan aldığın nevresimi cok begendimmmm

Aynen kurabiyeemm yaa bizim oldular ya hiç umrumda değil gerisi Kurabiyeemmm bence de iyi fiyata aldık, içimize sinsinn en önemlisi buuu

Yaaa bu abajurlara bayılıyorummm çağlada almıştı sanırsamm ben de almayı çoook istiyorum amaa evliliğe 1.5 yıl var alamam ki dahaaa eşya falan ortada yok :) güle güle kullan canım sen
Evett canım Çağla da almış Bence belli bi tarzın varsa alabilirsin ben 1 bucuk yıl once aldıklarımı hala beğeniyorum çünkü

Aaa nişanlımın hattı turkcell ama bi söyleyeyim bakayım Çok teşekkür ederim Gülçinimm

Ayyy herkesten gizli alsam mı :) aman en kötü ihtimal hediye götürülür derim anneme :)

kızlar çeyizlere bayıldım ama abajurden bende almak istiyorum..nerden ve ne kadara aldınız?

Rica ederim cnm 30 lira 30 liradır deneyin bakalım umarım olur
Kesinlikle kuzum bizim gibi çeyiz yapanlara çok 30 lira
Ayyy herkesten gizli alsam mı :) aman en kötü ihtimal hediye götürülür derim anneme :)
Bence annen bile iş koyabilir bu abajura
kızlar çeyizlere bayıldım ama abajurden bende almak istiyorum..nerden ve ne kadara aldınız?

Teşekkürler canım.
Altıncıcadde.com'dan aldık tatlım. Tanesi 65 TL.

[B

Teşekkürler canım.
Altıncıcadde.com'dan aldık tatlım. Tanesi 65 TL. [/B]

ayy canım bayıldımö ya fiyatı da uygunmuş..65 tlden 2 tane 130 bu durumda görümcem turcelli indirimde alabiliyor muyuz..bu indirimli fiyatı mı

Çok zevkli seçim olmuş.
Teşekkür ederim canım.
ayy canım bayıldımö ya fiyatı da uygunmuş..65 tlden 2 tane 130 bu durumda görümcem turcelli indirimde alabiliyor muyuz..bu indirimli fiyatı mı

Teşekkürler tatlım. Ben indirimsiz haliyle aldım canım 65 TL'den. Görümcen gençturkcell'i ise sen 30 TL'lik indirimle 100 TL'ye alabilirsin 2 abajuru.

Bu saatte evimizin cicisi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…