Çookkk özledimm çoooookkkkahh kuzentoşumm bende olmalıyım yanındaaa yaaa çok özledimmm.. Acayip beğendik annişle aldıklarıınıı yemek takımların bizi bizden aldııı.. Gelince onda yemek yiyceemm beeennHerşeyin çok güzeellll..
Kuzum evet zaman azz ama ne istediğini bildiğinde inan hemen alıyosun..
Bende çok seviyorumkiii yaaaaaaaaa
Di mii yaaabuna bende bayılıyoruuuummm.. Sanıyorumm biçoğumuzun yatak odalarının bebişi olcakkk kuzucannn
kırmızı kahve yanı su bardaklarını çok beğendim nereden aldığını öğrenebilir miyim ve ne kadara ?
Evimizinn son cicisii, aşkımın hediyesii, yatak odamızınn bebeğii2 adet abajurumuzz
Eki Görüntüle 606385
Vardır canım tabiki de ben daha geçtiğimiz haftasonu aldım çünkübenim oturduğum mevkide göremedim kipa yok çünküama kipayı arar tarar bulurum hala var mıdır
ben de bundan aldım kız bir ay önceacayip kaliteli bişey amaa mikemmel bir abajur
abajur kardeşi de olmusuz melegim
ya bizim ordada kipa yok ama bulmalıyım
kızlar 6.caddede çek kampanyası var mı
kızlar 6.caddede çek kampanyası var mı
canım arada bir oyle cekler gonderiolar uyelerine ben abajurlarımı cekle almıstım mesela... biranda supriz diye cek gondermişlerdi
Kurabiyeemmm biz çeksizz aldıkk vee kargo parasını bile çatır çatır aldı aşkımdann 6. cadde
Malesef yok kuzumm...
Aynen kurabiyeemm yaa bizim oldular ya hiç umrumda değil gerisiyok bebegim nadir de olsa veriyo cek günün suprizi diye en son yeni yılda vermişlerdi ama kullanamadan suresi dolmus
ama zaten abajurlar baya iyi fiyata denk gelio... ben almadan arastırma yapmıstım... cekle olsa daha iyi tabi ama bu haliyle de uyguna geldi kusum
alacagım gun ofisteki butun kızlara sordum hepsi bayıldılar hatta bi tane catlak arkadasım var malzemelerini okuyuo tek tek o malzemeleri arastırdı... tama kaliteliymiş al hatta ben de alayım dedi sonradan
acaba nasıl gelicek kaliteli mi diye yusuf yusuf ettik bi sure ama gelince rahatladık... arkadasım her seyi begenmez o bile bayıldı.. iyi ki göstermişsin dedi kac kez
icin rahat olsunn cok bi sekerler
Evett canım Çağla da almışYaaa bu abajurlara bayılıyorummmçağlada almıştı sanırsamm ben de almayı çoook istiyorum amaa evliliğe 1.5 yıl var alamam ki dahaaa eşya falan ortada yok :) güle güle kullan canım sen
Şöyle bir kampanya vardı cnm :)
"Altinci" yazıp 2278’ye SMS göndererek şifreni al. Unutma gnçtrkcll’li kampanya 11 Şubat 2013’e kadar geçerli! 100 TL ve üzeri alışverişlerimizde anında 30 TL indirim.
Kesinlikle kuzum bizim gibi çeyiz yapanlara çok 30 liraRica ederim cnm 30 lira 30 liradır deneyin bakalım umarım olur
Bence annen bile iş koyabilir bu abajuraAyyy herkesten gizli alsam mı :) aman en kötü ihtimal hediye götürülür derim anneme :)
kızlar çeyizlere bayıldım ama abajurden bende almak istiyorum..nerden ve ne kadara aldınız?
Evimizinn son cicisii, aşkımın hediyesii, yatak odamızınn bebeğii2 adet abajurumuzz
Eki Görüntüle 606385
[B
Teşekkürler canım.
Altıncıcadde.com'dan aldık tatlım. Tanesi 65 TL.[/B]
Teşekkür ederim canım.Çok zevkli seçim olmuş.
ayy canım bayıldımö ya fiyatı da uygunmuş..65 tlden 2 tane 130 bu durumda görümcem turcelli indirimde alabiliyor muyuz..bu indirimli fiyatı mı