şu tepe home minik kutuları nerden aldınız ayol giz de almış kesin beraber almışınızdır. bi kampanya oldu ve ben kaçırdım di mi :/ pff insan bi mesaj atar
Tepe home ve kutuları gizle beni sürekli bi dürtme halinde :)) Kutulara her ne kadar dayanamasam da -bu tescillendi zaten artık- gizotumu da kandırdım bu sefer berabercek aldık. Bilseydim mesaj atardım bebişko.
Bu arada bugun tepe home kutucukları gelicek sanırım boyutlarını ve görünüşlerini acaip merak ediyorumtrendyol'dan geceliğimde gelirse tam süper olicik.
sitede country sevenlerin çeyizi hemen hemen aynı sanırım : )
son aldıklarında çok güzel pelincim sevdiceğinle beraber mutlu günlerde kullan inşallah
Aquaaaa aquaaaaaküçükler ama çok güzeller ben gördüm mağazada yalnız çok çeşit yoktu benim gördüğüm yuvarlak olan ilaç kutusu gibi bi şeydi o sıra tabloya odaklanmıştım kutuları almadım niye almadıysam :S
tablo almam lazım ama ya tepe homeda istediğim gibi bulamadım mudoda da pek çeşit kalmamış kalanları beğenmedim napsam bilmem
Paslaşarak alıyoruz sanırım ondan canım :)
Çook teşekkür ederim livacım, beğenmene çok çooook sevindim amin hepimiz sevdiklerimizle huzurla kullanalım canım
Aquaaaa aquaaaaa
Kutularımı gördüm evet dediğin gibi yuvarlak olanlar ilaç kutusu gibi miniminnakyine hayal kırıklığı. ama olsun yine de sevdim ben onları.
Bi de bi de bi çılgınlık yaptım ve sevdiceğimin babasının kırtasiyesine gidip ahşap kutu, pembiş ve beyaz sedefli boya aldımSanırım bi saattir kutuyu boyuyorum, pembeye güzel iş çıkarırsam fotosunu koyucam. zaten çeyizime yapıyorum
ne güzel şeyler var ya bundan sonra yapılabilcek şeyleri almıcam direk kendim uğraşıcam
Tablolara gelinceeeee, internette çok fazla seçenek var aslında canım ama.. :26: Bizim burdaki mudo'da da çok az seçenek var..
Tepe home da duracağına evimizde dursun diiiiiy mi aquacımolsun ya küçük olsun bizim olsunalcam ben de bi daha görürsem. english home kalpli kutular var ya hani üçlü hepimizde olan onun da en küçüğü çok küçük mesela tel tokalarımı koydum ben içine. nişan nikah derken yüzbinlerce tel tokam olmuştu koydum ne de güzel oldu. diğerlerini de dikiş kutusu yaptım tepe homedakini de alıp iğnelerimi koycam
hakkaten ya şu ahşap boyamayı güzel yapanlardan bi kaç ders almak lazım süper işler çıkarıyorlar bize de öğretsinler. benim bi tepsi var ya hani güllü kaanın kuzeni yapmş demiştim öylelerini çok seviyorum ben. kağıt mı yapıştırıyorlar napıyorlarsa eski gibi de yapıyolar sonra üstü şahane oluyor. keşke bi kaç tane daha yapsa bana
netteki tablolar genelde modern oluyor ama gene de takip ediyorum bi şeyler düşer belki şansıma
birara bende heveslenip bimden ekmek kutusu , ahşap askı filan alıp boyadım üzerinede peçete dekupajı yaparım diye heveslendim ama beceremedim :/ desenler birbirine karıştı nasıl beceremediysem artıkama pes etmedim tekrar deneyeceğim bloglarda bakıyorum salça tenekelerinden bile harikalar yaratıyorlar bizde yaparız değil mi
Aşkla kullanın,mutlulukla kullanın fıstığım.
Bugün de boş durmadım :) Ve yine canım arkadaşım Gizomun katkılarıyla çeyizime ilk geceliğimi aldım :) Çeyizimin her bir parçasında imzan var gizooooottt
Trendyol Pierre Cardin kampanyasından sadece 30 TL'ye aldım :) Trendyol sevdiceğimi çok seviyor durmadan alt limitsiz çek gönderiyorTeşekkürler trendyol
Eki Görüntüle 468636 Eki Görüntüle 468638
Geceliğim bugun geldi ve denedim.Çookk çooookk çooooooooookkkk güzel, rengi son derece asil.. Duruşu şık Sırtı belime kadar açık kalıyor. Çok güzelki, mutluyum Ben çok uyguna almış oldum, almak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.
Çok teşekkürler tatlım, inşallah inşallahgeceliğin çok hoşmuş gerçekten canım aşkla sevgiyle eskisin inş
Güle güle kullan canım sen beğendiysen çok güzel olmuştur. Ben bu tarz giyemiyorum göğüs kısmı destekli olanlar oluyor bana :)) Off yaa utandım galiba
Bebeğimmmm Evren çeyizinin en çok bu parçasına bayılıcak sanırımmmmm
Öyle mi dersin bebişimAyy çok utandım ama yaaa
Çıtır çıtır yerim senin utanmanı tatlı böğürtlenim beniiimmmm:125:
Bende seni iftardan sonra tatlı niyetine yicem ballı lokma tatlısıGülimikimm benim seviyorum seniiii
Evmanya ve çek çılgınlığı :)
Paşabahçe Servis Tabaklarım(3 Adet)
Eki Görüntüle 441117
Biev Süzgeç
Eki Görüntüle 441118
Selam panpişler
Evmanya bugun sonunda geri donus yaptı bana!!! 10 kere aradım, 10 kere mail attım en sonunda da sikayetvar.com'a yazmıstım. şekil A :)
Evmanya.com Siparişim Hem Eksik Hemde Faturasız Geldi!
Biev süzgecim ve paşabahçe pastoral tabaklarım yalan oldu kısaca :) Artık benim değiller... Pastoral tabağa değil de süzgecime üzüldüm. Biev'in bu süzgecini gören olursa lütfen bi tık'ta haber veriversin bana
Bi evmanya alışverişinin daha sonuna geldik.
Alt limitsiz 15 TL çek yüklendiği halde kendilerinden bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum...[/B]
Süzgeç çok güzelmiş cidden.
Böyle böyle müşteri kaybediyorlar işte,haberleri yok.
Bizim topikten kimsecik bir şey almaz artık ordan.