Pelin'in Cicileri :)

şu tepe home minik kutuları nerden aldınız ayol giz de almış kesin beraber almışınızdır. bi kampanya oldu ve ben kaçırdım di mi :/ pff insan bi mesaj atar

Tepe home ve kutuları gizle beni sürekli bi dürtme halinde :)) Kutulara her ne kadar dayanamasam da -bu tescillendi zaten artık- gizotumu da kandırdım bu sefer berabercek aldık. Bilseydim mesaj atardım bebişko.

Bu arada bugun tepe home kutucukları gelicek sanırım boyutlarını ve görünüşlerini acaip merak ediyorum trendyol'dan geceliğimde gelirse tam süper olicik.

sitede country sevenlerin çeyizi hemen hemen aynı sanırım : )
son aldıklarında çok güzel pelincim sevdiceğinle beraber mutlu günlerde kullan inşallah

küçükler ama çok güzeller ben gördüm mağazada yalnız çok çeşit yoktu benim gördüğüm yuvarlak olan ilaç kutusu gibi bi şeydi o sıra tabloya odaklanmıştım kutuları almadım niye almadıysam :S

tablo almam lazım ama ya tepe homeda istediğim gibi bulamadım mudoda da pek çeşit kalmamış kalanları beğenmedim napsam bilmem

sitede country sevenlerin çeyizi hemen hemen aynı sanırım : )
son aldıklarında çok güzel pelincim sevdiceğinle beraber mutlu günlerde kullan inşallah

Paslaşarak alıyoruz sanırım ondan canım :)
Çook teşekkür ederim livacım, beğenmene çok çooook sevindim amin hepimiz sevdiklerimizle huzurla kullanalım canım
Aquaaaa aquaaaaa
Kutularımı gördüm evet dediğin gibi yuvarlak olanlar ilaç kutusu gibi miniminnak yine hayal kırıklığı. ama olsun yine de sevdim ben onları.

Bi de bi de bi çılgınlık yaptım ve sevdiceğimin babasının kırtasiyesine gidip ahşap kutu, pembiş ve beyaz sedefli boya aldım Sanırım bi saattir kutuyu boyuyorum, pembeye güzel iş çıkarırsam fotosunu koyucam. zaten çeyizime yapıyorum

ne güzel şeyler var ya bundan sonra yapılabilcek şeyleri almıcam direk kendim uğraşıcam

Tablolara gelinceeeee, internette çok fazla seçenek var aslında canım ama.. :26: Bizim burdaki mudo'da da çok az seçenek var..

olsun ya küçük olsun bizim olsun alcam ben de bi daha görürsem. english home kalpli kutular var ya hani üçlü hepimizde olan onun da en küçüğü çok küçük mesela tel tokalarımı koydum ben içine. nişan nikah derken yüzbinlerce tel tokam olmuştu koydum ne de güzel oldu. diğerlerini de dikiş kutusu yaptım tepe homedakini de alıp iğnelerimi koycam

hakkaten ya şu ahşap boyamayı güzel yapanlardan bi kaç ders almak lazım süper işler çıkarıyorlar bize de öğretsinler. benim bi tepsi var ya hani güllü kaanın kuzeni yapmş demiştim öylelerini çok seviyorum ben. kağıt mı yapıştırıyorlar napıyorlarsa eski gibi de yapıyolar sonra üstü şahane oluyor. keşke bi kaç tane daha yapsa bana

netteki tablolar genelde modern oluyor ama gene de takip ediyorum bi şeyler düşer belki şansıma

birara bende heveslenip bimden ekmek kutusu , ahşap askı filan alıp boyadım üzerinede peçete dekupajı yaparım diye heveslendim ama beceremedim :/ desenler birbirine karıştı nasıl beceremediysem artık ama pes etmedim tekrar deneyeceğim bloglarda bakıyorum salça tenekelerinden bile harikalar yaratıyorlar bizde yaparız değil mi

Tepe home da duracağına evimizde dursun diiiiiy mi aquacım English home kalpli kutulaaaar aşık olmustum onlara. Benim olmalısınız dedim ve direk aldım İyi ki de almışım :) Ben buyuk olanı sevdiceğe vermiştim. Yıl donumumuzde minik kalp kağıtlara sözler yazmıştım, bi mektup ve yanında saat :) Odasında duruyo nasısaa gene bana gelcek o kutu benim bebişim de country'ciiiii :) ama aldıklarımı göstermiyorum çoğu zaman. çünkü bu ne boyle çiçek bahçesi gibi demesinden korkuyorum
Gerçi bernardo jardin'i beğenerek beni fazlasıyla şaşırtmıştı, bi de üstüne çok zevkli olduğumdan falan bahsetmişti

Canım tepsi olayına gelince. Ben de tepsi yapmak istiyorum hatta bloglardan hep takip ediyorum bi keresinde ibeking de gormustum sanırım çok sevmiştim. becerebilirsem onu yapıcam :) Geçen hafta annemin tepsisini paylaşmıştım 2013 gelinleri sayfasında ama bulamıyorum. Herkes çok beğenmişti, görsen sende bayılırsın. Anneme dedimki ya o tepsi benim olur ya da aynısından bulursun o da benim olur Ama aynısını bulma ihtimali çok düşük çünkü 4-5 sene once alınmıs bir tepsi ama asillik akıyor tepsiden. Ooofff benim olmalı. Fotosunu bulursam koyarım canım.
Kutuma gelince şuan pespembik çok şeker oldu :) Galiba güzel iş çıkıcak

Umarım ben karıştırmam. Dekupajı tam anlamadım aslında internetten çok okudum ama.. sevgilimin kız kardeşi ahşap hocası gibi bişey. evde boyanmadık hiçbişey yok, ama bugun ondan da tam bilgi alamadım. kendi emeğimle çıkarıcam bişiiiiler inşallah. :)
Açıkçası canım ben kahve kavanozlarımı bile kendim süslemeyi düşünüyorum kapağına pembe puantiyeli kumas beyaz fiyonk falan yaparım ya bişiiiler var ümidim Terazi burcunun vermiş olduğu etkiyle sanatsal şeylere elim çok yatkın
Aşkla kullanın,mutlulukla kullanın fıstığım.

Kestane şekerim çook teşekkürler, amin canım. :116:

Geceliğim bugun geldi ve denedim. Çookk çooookk çooooooooookkkk güzel, rengi son derece asil.. Duruşu şık Sırtı belime kadar açık kalıyor. Çok güzelki, mutluyum Ben çok uyguna almış oldum, almak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.

Güle güle kullan canım sen beğendiysen çok güzel olmuştur. Ben bu tarz giyemiyorum göğüs kısmı destekli olanlar oluyor bana :)) Off yaa utandım galiba

geceliğin çok hoşmuş gerçekten canım aşkla sevgiyle eskisin inş
Çok teşekkürler tatlım, inşallah inşallah
Güle güle kullan canım sen beğendiysen çok güzel olmuştur. Ben bu tarz giyemiyorum göğüs kısmı destekli olanlar oluyor bana :)) Off yaa utandım galiba

Çok sağ ol Günnuruuummm :) Bak ya beni de utandırıyosun ama bebişim.. :78:

Evmanya ve çek çılgınlığı :)
Paşabahçe Servis Tabaklarım(3 Adet)
Eki Görüntüle 441117

Biev Süzgeç
Eki Görüntüle 441118

Selam panpişler

Evmanya bugun sonunda geri donus yaptı bana!!! 10 kere aradım, 10 kere mail attım en sonunda da sikayetvar.com'a yazmıstım. şekil A :)
Evmanya.com Siparişim Hem Eksik Hemde Faturasız Geldi!

Biev süzgecim ve paşabahçe pastoral tabaklarım yalan oldu kısaca :) Artık benim değiller... Pastoral tabağa değil de süzgecime üzüldüm. Biev'in bu süzgecini gören olursa lütfen bi tık'ta haber veriversin bana
Bi evmanya alışverişinin daha sonuna geldik.
Alt limitsiz 15 TL çek yüklendiği halde kendilerinden bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum...

Son düzenleme:

Süzgeç çok güzelmiş cidden.

Böyle böyle müşteri kaybediyorlar işte,haberleri yok.

Bizim topikten kimsecik bir şey almaz artık ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…