- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 35
ye ye bitirr ismimi gülimikiiimmm
Evett cnm kalpli tava papilla biliorumm benim fisslere benzettim krep tavası mı o kuzu? umarımm yanıltmaz canparem güzel günlerde kullan inşallah:116:
Çok teşekkürler aminnn :)) Daha güzelleri senin olsun canım
Ördeklide aklın kaldı zaten al hadi al çıktı izin benden En fazla 3 e izin veriorum kuzuşum fazlası zarar hayır mutfağa nasıl sığıcak o kadar eşya :26: sende vitrin düşünmüyorsun zaten ne gerek yani canım benim sığdıramayacaksın onları.
yanyana sehpa üstünde mi durcaklar sonra küçük giz gelip bi tanesine dokunsun ve 4 ü de devrilip kırılsın die mi sana aşk-ı memnuyu yasaklıorum gizoott
Sehpa örtülerini ve runnerını hemencik görmekk istiorum acaip merak ettim ki ben onları çok güzellerdir eminimmm annelermz de country ci ahahah i love vintage
papilla mı hediyeli bende mi alsam
Evet bebişim krep tavası aman napayım 50 TL ye tamamlansın diye ekledim onu zaten,ilerde güzel yapmazsa atar yenisini alırım
Papilla'yı ben de şimdi duydum hediyeli olduğunu al kız al battık bu ay batcağımız kadar Battı balık yan gider
Bide o saksı gibi bişi var ya aldığım onu da çok sevdim Pelotucuğum ya içinde havlu ve vanilya kokulu sabunu varmış.
Güzel bi dekor olucak banyocuğumuzdaaa kiiiğiiii
Eeee banyoya dikkat etmeli ne de olsa evliliğimizin ilk yılı çoğunlukla banyoda geçicek Öhöömmm oruç oruç aklıma gelene bakın