Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geceliğin de piken de hayırlı olsun kuzum güle güle kullanın
ya ben bi şey için fikir isticem sizden ama artık suyunu çıkartmış gibi mi olcam bilmiyorum utanıyorum sormaya
ayakkabı konusunda çok yardımcı oldunuz fikir almak iyi geldi o yüzden sormak istiyorum aslında
Annem almış bugun bana bunu :) Hemde Bim'den çok ucuza :) Hemencik yatağıma serip, fotosunu çekiverdim :)
Eki Görüntüle 478589
Aquam hiç ama hiç düşünmeden 2. şık, pembe diyorum. Bildiğin vuruldum saate. Hasta kaldımivit o zaman soruyorum, sence hangi renk saat?
gümüş mü?
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Michael-Kors/13/UrunDetay/Michael-Kors-MK5454
pembe mi?
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Michael-Kors/13/UrunDetay/Michael-Kors-MK5412
gümüşlü pembe mi?
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Michael-Kors/13/UrunDetay/Michael-Kors-MK5650
yoksa yeşil altın mı
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Michael-Kors/13/UrunDetay/Michael-Kors-MK5605
gümüşlü yeşil altınlı mı?
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Michael-Kors/13/UrunDetay/Michael-Kors-MK8229
senin gönlün neyde dersen benim gönlüm pembede lakin alyansım beyaz-yeşil altın karışık bilekliklerim yeşil altın o yüzden nasıl olur diye düşünüyorum bir de gümüş beyaz bi saatim var zaten şu anda onçin bu da pembe olsun diyorum yine de yukarıda saydığım nedenlerden dolayı cesaret edemiyorum?
bana öneriler fikirler lazım
İyi günlerde yat,uyu;sağlıkla kullan canım.
Aquam hiç ama hiç düşünmeden 2. şık, pembe diyorum. Bildiğin vuruldum saate. Hasta kaldım
Onu almalısın kuzum evet evet o senin olmalı, senin bileğinde durmalı
Prensesperiiimmm, çoook teşekkürler canım. Amiiinnnn Darısı senin başına, inşallah senin de çeyiz topici açtığın günleri görürüz kartanesi :)
Yok kuzum biz senle aynı sene gideriz merak etme Acelem yok benim de.. Olsa da bişi değişmez zaten Ben hep abimi bekliyorumİnşallah canım.
Siz çocukları kreşe yazdırana kadar anca açarım ben bu gidişle.
pembeyi gören başkasını beğenemiyor galiba
ay evet pembe di mi ama alyansım nolcak :26: uyar mı ki?
pembeyi gören başkasını beğenemiyor galiba
ay evet pembe di mi ama alyansım nolcak :26: uyar mı ki?
Yok kuzum biz senle aynı sene gideriz merak etme Acelem yok benim de.. Olsa da bişi değişmez zaten Ben hep abimi bekliyorum
Pembeyi görmeseydiiiiim, gümüşü beğenirdim şekerpare. Ama gönlüm pembişten yana Doğum günüme de az kaldı sevgiliciğe zarf mı atsam naaapsam alsın bana bunu yaauuuu
Ben de pembeyi çok sevdim ama çok güzel yaaa :))) Şeker gibi :)
aldır aldır ben de kendime hediye alcam bunu galiba
evet günnur da pembe dedi alyans diyorum size huuu
bende bunu almayaydım senin pembeni alabilirdim düz altın sarı bakıyordum yine böyle bişi alcam ama dkny den istiyordm bu markayıda göz önüne alayım ve pembeeee ayyy hattaha alsammı kiiiii çok hoş çok
benimkide budur
SWATCH SVCK4047AG | Swatchsaat.com
Bunlar çok güzel pembeler süper :)) Alyansla uyumsuz olsa da birşey olmaz yaa dieğr koluna takarsın saati olmadı :)
Saat takmazdım önceden bileğime göre uyduramıyorum diye şimdi de tam aksine saat hastalığı başladı bende Erkek arkadaşım saatleri çok seviyo ondan bulaştı galiba Bende bi tane gümüş DKNY var. Guess'in saatlerine de bayılıyodum ama seninkiler bi başka ya aquam
ya ben pek takı takmam hatta hiç takmam bi alyansla tektaşım işte ama saat hem işlevsel hem şık seviyorum, guess'in tommy'nin saatlerini beğeniyorum da çok kaliteli değiller ya
çok da pahalı değiller gerçi de yine en az bir 400 varlar az para değil yani benim saatler koleksiyon gibi 1-2 sene takıp yenisini almam. alınca 4-5 yıl gitsin istiyorum çünkü 3-4 saatim oluyor en az, kıyafetime göre kullanıyorum, onçin dayansın istiyorum. guess kardeşim kullandı hiç memnun kalmadı su aldı falan, tommy de kaana almıştık. gerçi saatçiler de söylüyor zaten bunlar saat markası değil giyim markası çok performans beklemeyin diye.
nişanda seiko aldı annemler kaan'a ondan ümitliyim baya bakalım ne kadar gidecek. michael kors'un da tasarımları hoşuma gidiyor da hiç kullanmadım saatini bunlara baktım bugün mağazada ama rengine karar veremeyince almadan çıktım.
Aaa Guess ve Tommy'nin kalitesiz olduğunu ilk kez duydum canım senden ve çok şaşırdım hiç o zaman Guess'e bakmıyım boşu boşuna. Bende kıyafetime göre takıyorum canım, çok aksesuar sevmem zaten ama saatlerimi seviyorum.
O kadar parayı Guess'e vermeye hiç gerek yok, belki gönlüme göre bulursam DKNY alırım. 1 senedir kullanıyorum, ne su geçirdi ne çizildi. İş yerinde 50 kere kapılara vurmustur belki.
Seiko'nun hoş modelleri var bende yıl dönümümüzde Armani almıştım sevgilike. Michael Kors şuan kendime alamam sanırım bütçemi ve ödemelerimi zorlar. Ama kesinlikle saat koleksiyonuma onu da alıcam bi gün
ya ben pek takı takmam hatta hiç takmam bi alyansla tektaşım işte ama saat hem işlevsel hem şık seviyorum, guess'in tommy'nin saatlerini beğeniyorum da çok kaliteli değiller ya
çok da pahalı değiller gerçi de yine en az bir 400 varlar az para değil yani benim saatler koleksiyon gibi 1-2 sene takıp yenisini almam. alınca 4-5 yıl gitsin istiyorum çünkü 3-4 saatim oluyor en az, kıyafetime göre kullanıyorum, onçin dayansın istiyorum. guess kardeşim kullandı hiç memnun kalmadı su aldı falan, tommy de kaana almıştık. gerçi saatçiler de söylüyor zaten bunlar saat markası değil giyim markası çok performans beklemeyin diye.
nişanda seiko aldı annemler kaan'a ondan ümitliyim baya bakalım ne kadar gidecek. michael kors'un da tasarımları hoşuma gidiyor da hiç kullanmadım saatini bunlara baktım bugün mağazada ama rengine karar veremeyince almadan çıktım.
dedemde 20 yaşından beri seiko var yaş 85 seikosu tıkır tıkır ben tissotta çok beğeniyorum ama seiko candır
ben aksesuardan nefret ederim alınca saat alıp kıyafetlermle tarzımla uyduruyorum hiç siyah giymediğim için siyah almadım ama siyah ve altın sarısı alıcam tarzım olmasa bile hattaha dkny den almak çok istiyorum senin bu önerdiğin marka saatlernde bakıcam güzeller hepsiii