Biz birbirmize aynı anda mı yorum yapıomusuz acabakineeeyerim seni çıtır pane harcımm:)) Geri döönn geri dönnn nilom sana ihtiyacımız vaarrr bu full time olayı bizi fena etkiledi ki ben seni özlüorum çeyiz bakanımmm
mutlu mutlu kullanalım inşallah canparem:)
ah ahhh fulle geçsem gam yemicem de, girememin nedeni kpss ve nişan hazırlıklarıydı kuzum..bi sonraki aya kaldı kasa eğitimi alıorm su an kasa fullü olucam benm için daha ii bi pozisyon ama beklemekten sıkıldm artk, öğrendiğim an geçicekmişim, sensn benm çıtırım.. daha da haberm olmasn su kampnyalardan iflas bayrağımı çekebilirm
Çeyizime ilk elektronik ürünleri aldım :) Belki şuan kullanabilirim ki düzleştiriyi kullanırımYine de topicime ekliyim :)
Eki Görüntüle 459556
Eki Görüntüle 459557
Bugün de boş durmadım :) Ve yine canım arkadaşım Gizomun katkılarıyla çeyizime ilk geceliğimi aldım :) Çeyizimin her bir parçasında imzan var gizooooottt
Trendyol Pierre Cardin kampanyasından sadece 30 TL'ye aldım :) Trendyol sevdiceğimi çok seviyor durmadan alt limitsiz çek gönderiyorTeşekkürler trendyol
Eki Görüntüle 468636 Eki Görüntüle 468638
ay çok şık kuzencannn..
güle güle giyy
Evettt evettt sayende aldım gizom yoksa hiç görmicektm bileee:)) ayy çok heyecanlandım ilk geceliğim bu benimpelommm ilk gönderdiğimi aldın en beğendiğimdi hep aynı şeyler hep aynı benim çok olmasa bende alırdımda canım hep sen geldin aklıma all istedim seviyorum seni çokkk
kutularııı alllalllım hadiii
Pelimiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk yeni çeyizcikler şeyler aldım beeennnnnn
Markafoni'den olan ciciler
Eki Görüntüle 468729 Eki Görüntüle 468730
Westwing'ten olan ciciler
Eki Görüntüle 468731 Eki Görüntüle 468732 Eki Görüntüle 468733
2 sitede de kargo ücreti ödemedim Pelimiğimm,Westwing'te de 25 TL lik indirimim vardı
veeeee hepsi toplamm 58.88 TL tuttularrr
Çok teşekkürler Yağmurcum.Pelincim güle güle kullan kiiiiiiiiiii
Vaaay vaayy vaaayy sen bu işi kıvırdınn yavrucanMarkafoni'den olan ciciler
Eki Görüntüle 468729 Eki Görüntüle 468730
Westwing'ten olan ciciler
Eki Görüntüle 468731 Eki Görüntüle 468732 Eki Görüntüle 468733
2 sitede de kargo ücreti ödemedim Pelimiğimm,Westwing'te de 25 TL lik indirimim vardı
veeeee hepsi toplamm 58.88 TL tuttularrr
ördek karafı almazsam ölcem diyordum hep belki alabilirimmm gaza geldim şimdi sende görüncede artık durmalıyım seninkilerde çok güzel çeyiz topiği açsana canım sende
pelom kutularımız çok güzeller güzel güzel kullanalm bende allldımmm
ördek karafı almazsam ölcem diyordum hep belki alabilirimmm gaza geldim şimdi sende görüncede artık durmalıyım seninkilerde çok güzel çeyiz topiği açsana canım sende
pelom kutularımız çok güzeller güzel güzel kullanalm bende allldımmm
Çok teşekkürler Yağmurcum.
Vaaay vaayy vaaayy sen bu işi kıvırdınn yavrucanÇok güzellerkii çok beğendimmm canım benim hadi sana da topic açalım artıkııımmm
şuan karaf almıyorsun giz! (firdevs rolune girdim ve esip gürlüyorum, aptal olma, o kadar çeyizi nereye koyacaksın, seni annene soylersem görürsün!) nihahaha kötülük kötülük hiç bizim payımıza düşmezki o
gizom kutularımız süper nasıl kandırdım seniHep sen beni kandırırdın bu sefer beeenn Biz ne güzeliz canım arkadaşım seviyorum seniiiii
Ben de bunların içinde en çok ördeğime mutlu oldum çok çok istiyodum yaa geçen hafta Bernardo'da da görmüştüm içim gitmişti
Bu kampanya ilaç gibi tam zamanın da geldi
Sen de al gizomm al kız boşverrr
Biraz daha çoğaltınca açıcam ben de topikçiğimi,sizler kadar çeyiz konusunda profesyonel değilim daha
Ayyyyyyyyyyyyy beğenmene çok sevindimmmmm ballı Pelimiğimikimmmmmmmm (ismini amma da uzattım heee)
Azcık daha çoğaltıyım açıcam ben de açıcam topiğimi
Bırak ayol alsın karafı nolcak atalarımız ne demiş fazla karaf göz çıkarmaz
(ismimi çok sevdim)(gülimiiğiiimiikiimmmm)
Ayol ben topicimi açtığımda hiçbişiiim yoktu zamanla oldu heves
Aaa onun karaftan çıkardığı sonuç 4 tane 5 tane karaf yan yana durcakmış israff israff hep o bana kızardı şuan ben ona karışıyorum ki
Kuzum tavanın markası ne sahii?
Çok teşekkürler Yağmurcum.
Vaaay vaayy vaaayy sen bu işi kıvırdınn yavrucanÇok güzellerkii çok beğendimmm canım benim hadi sana da topic açalım artıkııımmm
şuan karaf almıyorsun giz! (firdevs rolune girdim ve esip gürlüyorum, aptal olma, o kadar çeyizi nereye koyacaksın, seni annene soylersem görürsün!) nihahaha kötülük kötülük hiç bizim payımıza düşmezki o
gizom kutularımız süper nasıl kandırdım seniHep sen beni kandırırdın bu sefer beeenn Biz ne güzeliz canım arkadaşım seviyorum seniiiii
Ben de bunların içinde en çok ördeğime mutlu oldum çok çok istiyodum yaa geçen hafta Bernardo'da da görmüştüm içim gitmişti
Bu kampanya ilaç gibi tam zamanın da geldi
Sen de al gizomm al kız boşverrr
Biraz daha çoğaltınca açıcam ben de topikçiğimi,sizler kadar çeyiz konusunda profesyonel değilim daha
Ayyyyyyyyyyyyy beğenmene çok sevindimmmmm ballı Pelimiğimikimmmmmmmm (ismini amma da uzattım heee)
Azcık daha çoğaltıyım açıcam ben de açıcam topiğimi
Bırak ayol alsın karafı nolcak atalarımız ne demiş fazla karaf göz çıkarmaz
(ismimi çok sevdim)(gülimiiğiiimiikiimmmm)
Ayol ben topicimi açtığımda hiçbişiiim yoktu zamanla oldu heves
Aaa onun karaftan çıkardığı sonuç 4 tane 5 tane karaf yan yana durcakmış israff israff hep o bana kızardı şuan ben ona karışıyorum ki
Kuzum tavanın markası ne sahii?
İsimini yer yer yer bitiriirrimmm seninnnnnn
Aaaa hemencicikin Pelimikiğimin tarafına geçip diyorum kiiiii hakkaten gizo o kadarı fazla napcan o kadan karafı kıııızzzz
Papilla bebeğim markası,daha önce aldığım romantik kalpli tava da Papilla'ydı güzele benziyo umarım yanıltmaz beni Papilla :26:
İsimini yer yer yer bitiriirrimmm seninnnnnn
Aaaa hemencicikin Pelimikiğimin tarafına geçip diyorum kiiiii hakkaten gizo o kadarı fazla napcan o kadan karafı kıııızzzz
Papilla bebeğim markası,daha önce aldığım romantik kalpli tava da Papilla'ydı güzele benziyo umarım yanıltmaz beni Papilla :26:
Çok teşekkürler aminnn :)) Daha güzelleri senin olsun canımGüle güle kullan canım Allah bize de nasip etsin :)
ördekliyi alırsam dahada almıcam yani belki 4 lerim öksüz kalmasınlar 2 2 ark olsunlar pelo tek kalınca üzülürüm yahuuuukutularda cidden 2 gündür kandırmayı nasıl başardın ben nasıl aldım inanmıyoreeee
firdevsten inciler aptalll aptalll o mektubu tabikide aldım kimle gidiyordun behllülllemiii aptalll
pelinin tarafına geçmeden önceki son beni savunman kuzum ama pelooo dövcekc beni yakın bir gelecekte karaf yüzünden ama atasözü mest ettti doğrusu
pelo doğru diyor benmde onunda düzgün bişiyi yoktu zamanlaa oldu eksiklerimizi görmemizi topiklerimiz sağladı
pelo 4 adet olsun bizim olsun yanyanannaa sehba üstünde dururlarr
annem bana dün kulllanıp kullanmıcağmı bilmediğim country sehba örtüsü ve runnur almış sehbam olurmu bilmiyorum ama şlar yaa çiçekli ve güzel
ama ama sunum yapcaktım ördeği alıp karaf defteirni kapayım 3 lü kalsınlar o zaman
westwing papila hediyeli yazıyor bende aldım ya kırmızı mini kap yada tencere herneise acaba hediye olarak ne yollucaklar demi
ördekliyi alırsam dahada almıcam yani belki 4 lerim öksüz kalmasınlar 2 2 ark olsunlar pelo tek kalınca üzülürüm yahuuuukutularda cidden 2 gündür kandırmayı nasıl başardın ben nasıl aldım inanmıyoreeee
firdevsten inciler aptalll aptalll o mektubu tabikide aldım kimle gidiyordun behllülllemiii aptalll
pelinin tarafına geçmeden önceki son beni savunman kuzum ama pelooo dövcekc beni yakın bir gelecekte karaf yüzünden ama atasözü mest ettti doğrusu
pelo doğru diyor benmde onunda düzgün bişiyi yoktu zamanlaa oldu eksiklerimizi görmemizi topiklerimiz sağladı
pelo 4 adet olsun bizim olsun yanyanannaa sehba üstünde dururlarr
annem bana dün kulllanıp kullanmıcağmı bilmediğim country sehba örtüsü ve runnur almış sehbam olurmu bilmiyorum ama şlar yaa çiçekli ve güzel
ama ama sunum yapcaktım ördeği alıp karaf defteirni kapayım 3 lü kalsınlar o zaman
westwing papila hediyeli yazıyor bende aldım ya kırmızı mini kap yada tencere herneise acaba hediye olarak ne yollucaklar demi