ye ye bitirr ismimi gülimikiiimmm
Evett cnm kalpli tava papilla biliorumm benim fisslere benzettim krep tavası mı o kuzu? umarımm yanıltmaz canparem güzel günlerde kullan inşallah:116:
Çok teşekkürler aminnn :)) Daha güzelleri senin olsun canım
Ördeklide aklın kaldı zaten al hadi al çıktı izin bendenEn fazla 3 e izin veriorum kuzuşum fazlası zarar hayır mutfağa nasıl sığıcak o kadar eşya :26: sende vitrin düşünmüyorsun zaten ne gerek yani canım benim sığdıramayacaksın onları.
yanyana sehpa üstünde mi durcaklarsonra küçük giz gelip bi tanesine dokunsun ve 4 ü de devrilip kırılsın die mi sana aşk-ı memnuyu yasaklıorum gizoott
Sehpa örtülerini ve runnerını hemencik görmekk istiorum acaip merak ettim ki ben onları çok güzellerdir eminimmm annelermz de country ci ahahahi love vintage
papilla mı hediyelibende mi alsam
ye ye bitirr ismimi gülimikiiimmm
Evett cnm kalpli tava papilla biliorumm benim fisslere benzettim krep tavası mı o kuzu? umarımm yanıltmaz canparem güzel günlerde kullan inşallah:116:
Çok teşekkürler aminnn :)) Daha güzelleri senin olsun canım
Ördeklide aklın kaldı zaten al hadi al çıktı izin bendenEn fazla 3 e izin veriorum kuzuşum fazlası zarar hayır mutfağa nasıl sığıcak o kadar eşya :26: sende vitrin düşünmüyorsun zaten ne gerek yani canım benim sığdıramayacaksın onları.
yanyana sehpa üstünde mi durcaklarsonra küçük giz gelip bi tanesine dokunsun ve 4 ü de devrilip kırılsın die mi sana aşk-ı memnuyu yasaklıorum gizoott
Sehpa örtülerini ve runnerını hemencik görmekk istiorum acaip merak ettim ki ben onları çok güzellerdir eminimmm annelermz de country ci ahahahi love vintage
papilla mı hediyelibende mi alsam
Ördek karafım gelsin ben aklını çelerim seninşöyle güzel böyle güzel diye anlatırım
Şaka biyana gördüğüm kadarıyla su takımımı ne oluyo ya hani 6 kadehi,6su bardağı falan oluyo o takımı almamışsın sanırım.Eğer alıcaksan onunda karaflısını alıp 4 e tamamlaya bilirsin balım
Sen söyleyince baktım da hakkaten hediyeli yazıyo merak sardı şimdik beni bi karaf yollasalar hediye olarak fena olmazdı dimi giiiiizzzzzz
ama ama sokuşturcak elbet biryer buluncaktır vitrine gerek yok biliyorum ama umarım birşey bulunur pelottttt
küçük giz benm gibi olursa kesin ördeği fırına atar yazık olur canım karaflara terminatör giz olmasında aman aman
fotolarınmı çekip eklicem cannnımcım
ben bugün sevgilicikle bernardo ve ykm turu yapcaz o alcak zaten ördekliyide pelom bişi demez süpriz olcak bana o ördek
he şu bardal olayınıda karaflı alıp oldu bittiye getircektim şimdi pelot duydu tam oldu yaniii karafsız alayım sürahisi neyime yetmiyor demi
yok yok artık karaf değildirde nedir nedir hediyemiiiiiii istiyoreeeeeee
Biz çeyiz almaya evlenince bile devam ederiz bahse girerimEvet bebişim krep tavası aman napayım 50 TL ye tamamlansın diye ekledim onu zaten,ilerde güzel yapmazsa atar yenisini alırım
Papilla'yı ben de şimdi duydum hediyeli olduğunu al kız al battık bu ay batcağımız kadarBattı balık yan gider
Bide o saksı gibi bişi var ya aldığım onu da çok sevdim Pelotucuğum ya içinde havlu ve vanilya kokulu sabunu varmış.
Güzel bi dekor olucak banyocuğumuzdaaa kiiiğiiii
Eeee banyoya dikkat etmeli ne de olsa evliliğimizin ilk yılı çoğunlukla banyoda geçicekÖhöömmm oruç oruç aklıma gelene bakın
ama ama sokuşturcak elbet biryer buluncaktır vitrine gerek yok biliyorum ama umarım birşey bulunur pelottttt
küçük giz benm gibi olursa kesin ördeği fırına atar yazık olur canım karaflara terminatör giz olmasında aman aman
fotolarınmı çekip eklicem cannnımcım
ben bugün sevgilicikle bernardo ve ykm turu yapcaz o alcak zaten ördekliyide pelom bişi demez süpriz olcak bana o ördek
he şu bardal olayınıda karaflı alıp oldu bittiye getircektim şimdi pelot duydu tam oldu yaniii karafsız alayım sürahisi neyime yetmiyor demi
yok yok artık karaf değildirde nedir nedir hediyemiiiiiii istiyoreeeeeee
Biz çeyiz almaya evlenince bile devam ederiz bahse girerim
Evett o saksı-kova çok tatlı gorunuo rengine ölürümmmvanilya kokulu muuu vanilya kokulu sabun muuuuu aayyy çoookk severimmm isterim de isterimm
güldürdün beni kız sabah sabah aaaaaa niyetimizi de bozcan
bi konsol alsan hangi birini sığdırcan o karaflardansenin ördekli de benim de kalpli karafta gozum kaldı gizot bi dahakine bende alayım di mi 2 tane olsa yeter bana.. Bi tane bardak takımımın karafı var zaten..
aaa bernardo mu dediiiinnnkuzucan jardin'e yakından bakar mısın bnm için o takımda çok pis gözüm var evrene aldırcam onu yeter yaaa hediye alsın banaa hatta doğum günü hediyesi ahahaha
Evin eksiği hiçç bitmez kiğiiii aman bitmesin de zaten ben bayıldım bu çeyiz olayına Pelotucuğummm küçücük parça bile alsam çok çok mutlu oluyorumm
Bigün beyaz eşyalarımızı,gelinliğimizi seçtiğimiz günler de gelicek ayyy ne güzel heyecanlar bunlar yaa
Müstakbel doğum günü hediyene de bittim bayıldım bu arada Pelimiğimikiğimmmmm
Anahtarlıklarımız bile hazır daha ne olsun yaaa
Gelinlik mi dediiiinnnn:123: Ayyy inşallah inşallah kuzuummm ağzından bal damlıyoorr vallahii
Ayy bakma oyle dediğime kuzum doğum günüme 2 ay var ahahaha
Bebikiğiimmmm ben bazen sanki düğünüm yarınmış gibi hayallere dalıp,gelin saçımı nasıl yaptırcem ki diye dertlenirken buluyorum kendimiii biliyomusuuunnnnnAyyy okuyanlar da deli bu dicekler hee
Pelmikiğimikiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen eylül doğumlumusun kiğiiiiii yoksam yoksam başak burcumusun kiğiiiiiiiiiiiiiiiiii
bıcılandım geldim profloya gidersem ordaki bernardo cevahrdekinden büyük balım bakarım biraz saat geçsin evden çıkıp kuaföre fön çektirip aşka yolculuğa çıkcam
dışardada takılmak istemiyorum avm olursada senin için hepiciğine bakcam ki ben o takımı görmüştümde pelommmmm
bu arada foto çekcem şirket ramazanla ilgili yarışma başlattı özellikle sultan ahmet civarında takipte olmak istiyorum güzel kareler çıkarabilirim inşallah geçen seferkine insanla ilgili katılmamıştım bu seferkine katılacağummm
Zaman zaman oluyor kuzucannn strese giriyo insan
Tatlişkolar prensesi eylül 25 doğumluyuummmTeraziyiiimm dengesizimm belli olmuo muuu
sıhhatler olsun gizootmmm :))) eğer oruçluysan lütfen güneş altında kalma bebek serin yerlerde dur yoksa hararet yaparsın ve şekerin yükselir dediklerime kulak as. hoş sen zaten bunları planlamışsındır eminim
aaa yarışma mııııı meraklardayım çok güzel cekiceğine eminimm balıımmm beni çektiğinn gibiiişimdidennn bol şans benimm peteğimeee
Hiçte bileeemmm çok çok tatlısın kiğiiiiiiii seennnn böğürtleniimmmm
O zaman Evren başaktı dimiiiii???
Böğürtlen miiiiiiii teşbihini yeriimmmmm
Aynen bebelakkk Evren başakçok fena bi pot kırmıştım sana o geldi aklıma
Evremiklee aramızda sadecene 4 yıl 25 gün var ahahaha
Hahahahhaah sen o an çıldır pakize moddayken öyle yazınca ben de bi başağım diyememiştimKorkmuştum ateş püskürüyodun resmen Pelimikiğimikimikğiimmmm
Yalnız tüm konuşmalardan sonra sinirim geçince bende başak burcuyum diyince orda kopmustum fıstığımmmçok tatlıısıııınnnn gülimiğiikiimiiiğikkiimmğiimm
aaaa pelo basak burcuna lafmı sölems bak bak bak bana dememiş gizde basak çünkü huh tabe gülinnn basak burcu olmadgnı blmeden saydırdın hıh basak burcu erkegi zor anacım zor kızı plancı erkegi dedigm dedik pekte cevremde yok anlasammm gerçi basak burcları zordur kızları candır
Pelommmmmmmm öpüyorum seni ben cufcuflandm sevglcge gülincm burcdasım sanada kocaman öpück
Pelimmkkk bu arada birkac gün erken dogsan sende basak olablrdn nee şansızsınnnn nihahahahahahahah
Seviyorummmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de çokk tatlısıınnnnn
aaaa pelo basak burcuna lafmı sölems bak bak bak bana dememiş gizde basak çünkü huh tabe gülinnn basak burcu olmadgnı blmeden saydırdın hıh basak burcu erkegi zor anacım zor kızı plancı erkegi dedigm dedik pekte cevremde yok anlasammm gerçi basak burcları zordur kızları candır
Pelommmmmmmm öpüyorum seni ben cufcuflandm sevglcge gülincm burcdasım sanada kocaman öpück
Pelimmkkk bu arada birkac gün erken dogsan sende basak olablrdn nee şansızsınnnn nihahahahahahahah
Hahahhaha pelimiğimikiğimmmmmmmmmmmm al sana gizo da başakmış bi pot daha kırmış oldunnnnnn
Ay kıyamam ben onaa yaa çok kırgın ve morali bozuktu o zaman ballı bademimin ondan görmezden gelelim gizom yaa baksana çok tatlı ooooooo
Ben de seni öpüyorum gizomm iyi eğlencelerrr
Aaaa o da ne çeyiz kuzenliği mi desek yoksaGüle güle kullanalım bebelak
Bugün markafoni r10 çılgınlığı! Ve Biev. Biri bana dur desin ya hu.. Evdeki boş oda S.O.S. vermeye başladı. Yer yok daha şimdidenAbim evlense de bana daha fazla yer açılsa.
Eki Görüntüle 467899
Eki Görüntüle 467900
Eki Görüntüle 467901
Eki Görüntüle 467902
Gizomaaaa çooookkk teşekkürlerkiiiii
şu tepe home minik kutuları nerden aldınız ayol giz de almış kesin beraber almışınızdır. bi kampanya oldu ve ben kaçırdım di mi :/ pff insan bi mesaj atar