Pelin'in Cicileri :)

Evet bebişim krep tavası aman napayım 50 TL ye tamamlansın diye ekledim onu zaten,ilerde güzel yapmazsa atar yenisini alırım

Papilla'yı ben de şimdi duydum hediyeli olduğunu al kız al battık bu ay batcağımız kadar Battı balık yan gider

Bide o saksı gibi bişi var ya aldığım onu da çok sevdim Pelotucuğum ya içinde havlu ve vanilya kokulu sabunu varmış.
Güzel bi dekor olucak banyocuğumuzdaaa kiiiğiiii
Eeee banyoya dikkat etmeli ne de olsa evliliğimizin ilk yılı çoğunlukla banyoda geçicek Öhöömmm oruç oruç aklıma gelene bakın

ama ama sokuşturcak elbet biryer buluncaktır vitrine gerek yok biliyorum ama umarım birşey bulunur pelottttt

küçük giz benm gibi olursa kesin ördeği fırına atar yazık olur canım karaflara terminatör giz olmasında aman aman

fotolarınmı çekip eklicem cannnımcım

ben bugün sevgilicikle bernardo ve ykm turu yapcaz o alcak zaten ördekliyide pelom bişi demez süpriz olcak bana o ördek

he şu bardal olayınıda karaflı alıp oldu bittiye getircektim şimdi pelot duydu tam oldu yaniii karafsız alayım sürahisi neyime yetmiyor demi

yok yok artık karaf değildirde nedir nedir hediyemiiiiiii istiyoreeeeeee

Fotoları merakla bekliyoruzz giiiğiiiizzzziitoooğğğğğ

Bernardo burda yok ama geçen hafta forum istanbul'da gezmiştik çok güzeldi ürünler,romance serisi yemek takımı hayal kırıklığım oldu sadece

Pleoottt duymamıştır gizz boşver o takımın içinde karaf olduğunu bilemezsin kiğiiiii alırken sürpriz olur kesin hatta evde farkedersin karflı olduğunu

Ben de merak ettim hediyemi bendeeee westwing kaç günde yolluyo kargoları?

Biz çeyiz almaya evlenince bile devam ederiz bahse girerim

Evett o saksı-kova çok tatlı gorunuo rengine ölürümmm vanilya kokulu muuu vanilya kokulu sabun muuuuu aayyy çoookk severimmm isterim de isterimm

güldürdün beni kız sabah sabah aaaaaa niyetimizi de bozcan

bi konsol alsan hangi birini sığdırcan o karaflardan senin ördekli de benim de kalpli karafta gozum kaldı gizot bi dahakine bende alayım di mi 2 tane olsa yeter bana.. Bi tane bardak takımımın karafı var zaten..
aaa bernardo mu dediiiinnn kuzucan jardin'e yakından bakar mısın bnm için o takımda çok pis gözüm var evrene aldırcam onu yeter yaaa hediye alsın banaa hatta doğum günü hediyesi ahahaha

Evin eksiği hiçç bitmez kiğiiii aman bitmesin de zaten ben bayıldım bu çeyiz olayına Pelotucuğummm küçücük parça bile alsam çok çok mutlu oluyorumm
Bigün beyaz eşyalarımızı,gelinliğimizi seçtiğimiz günler de gelicek ayyy ne güzel heyecanlar bunlar yaa

Müstakbel doğum günü hediyene de bittim bayıldım bu arada Pelimiğimikiğimmmmm

Anahtarlıklarımız bile hazır daha ne olsun yaaa

Gelinlik mi dediiiinnnn:123: Ayyy inşallah inşallah kuzuummm ağzından bal damlıyoorr vallahii

Ayy bakma oyle dediğime kuzum doğum günüme 2 ay var ahahaha

Bebikiğiimmmm ben bazen sanki düğünüm yarınmış gibi hayallere dalıp,gelin saçımı nasıl yaptırcem ki diye dertlenirken buluyorum kendimiii biliyomusuuunnnnn Ayyy okuyanlar da deli bu dicekler hee

Pelmikiğimikiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen eylül doğumlumusun kiğiiiiii yoksam yoksam başak burcumusun kiğiiiiiiiiiiiiiiiiii

bıcılandım geldim profloya gidersem ordaki bernardo cevahrdekinden büyük balım bakarım biraz saat geçsin evden çıkıp kuaföre fön çektirip aşka yolculuğa çıkcam

dışardada takılmak istemiyorum avm olursada senin için hepiciğine bakcam ki ben o takımı görmüştümde pelommmmm

bu arada foto çekcem şirket ramazanla ilgili yarışma başlattı özellikle sultan ahmet civarında takipte olmak istiyorum güzel kareler çıkarabilirim inşallah geçen seferkine insanla ilgili katılmamıştım bu seferkine katılacağummm

Zaman zaman oluyor kuzucannn strese giriyo insan
Tatlişkolar prensesi eylül 25 doğumluyuummm Teraziyiiimm dengesizimm belli olmuo muuu

sıhhatler olsun gizootmmm :))) eğer oruçluysan lütfen güneş altında kalma bebek serin yerlerde dur yoksa hararet yaparsın ve şekerin yükselir dediklerime kulak as. hoş sen zaten bunları planlamışsındır eminim
aaa yarışma mııııı meraklardayım çok güzel cekiceğine eminimm balıımmm beni çektiğinn gibiii şimdidennn bol şans benimm peteğimeee

Son düzenleme:

Hiçte bileeemmm çok çok tatlısın kiğiiiiiiii seennnn böğürtleniimmmm

O zaman Evren başaktı dimiiiii???

Hiçte bileeemmm çok çok tatlısın kiğiiiiiiii seennnn böğürtleniimmmm

O zaman Evren başaktı dimiiiii???

Böğürtlen miiiiiiii teşbihini yeriimmmmm

Aynen bebelakkk Evren başak çok fena bi pot kırmıştım sana o geldi aklıma

Evremiklee aramızda sadecene 4 yıl 25 gün var ahahaha

Böğürtlen miiiiiiii teşbihini yeriimmmmm

Aynen bebelakkk Evren başak çok fena bi pot kırmıştım sana o geldi aklıma

Evremiklee aramızda sadecene 4 yıl 25 gün var ahahaha

Hahahahhaah sen o an çıldır pakize moddayken öyle yazınca ben de bi başağım diyememiştim Korkmuştum ateş püskürüyodun resmen Pelimikiğimikimikğiimmmm

Hahahahhaah sen o an çıldır pakize moddayken öyle yazınca ben de bi başağım diyememiştim Korkmuştum ateş püskürüyodun resmen Pelimikiğimikimikğiimmmm

Yalnız tüm konuşmalardan sonra sinirim geçince bende başak burcuyum diyince orda kopmustum fıstığımmm çok tatlıısıııınnnn gülimiğiikiimiiiğikkiimmğiimm

Yalnız tüm konuşmalardan sonra sinirim geçince bende başak burcuyum diyince orda kopmustum fıstığımmm çok tatlıısıııınnnn gülimiğiikiimiiiğikkiimmğiimm

Seviyorummmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de çokk tatlısıınnnnn

aaaa pelo basak burcuna lafmı sölems bak bak bak bana dememiş gizde basak çünkü huh tabe gülinnn basak burcu olmadgnı blmeden saydırdın hıh basak burcu erkegi zor anacım zor kızı plancı erkegi dedigm dedik pekte cevremde yok anlasammm gerçi basak burcları zordur kızları candır

Pelommmmmmmm öpüyorum seni ben cufcuflandm sevglcge gülincm burcdasım sanada kocaman öpück

Pelimmkkk bu arada birkac gün erken dogsan sende basak olablrdn nee şansızsınnnn nihahahahahahahah

Hahahhaha pelimiğimikiğimmmmmmmmmmmm al sana gizo da başakmış bi pot daha kırmış oldunnnnnn

Ay kıyamam ben onaa yaa çok kırgın ve morali bozuktu o zaman ballı bademimin ondan görmezden gelelim gizom yaa baksana çok tatlı ooooooo

Ben de seni öpüyorum gizomm iyi eğlencelerrr

Son düzenleme:
Seviyorummmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen de çokk tatlısıınnnnn

Bende seni seviyoruummm isimm kardeşiimmmm

ben o noktada kız ve erkekleri ayırmıştımm aslındaaa başak zor burç çok zorr oooffff

hadi bakalımmm çufçuflanalı epey olsa da şuan orucunu açıcak olan gizomaaa afiyetler olsun

ahaha şanssız mıyımmm doğru bende planlı programlı biri olabilirdim belki hemde 2 gun arayla kaçırdım napalımm kısmett kaderimizde dengesiz olmak varmış

Güliiimmiiimmmm canikomm ben gizitomunn başak olduğunu biliorummm onu tanıdıgım ilk gunden beri hemdeee cunku hayatımda gorduğum kimse onun kadar programlı ve planlı yaşamıor, ki ben spontane yaşayan bi insanım gizotumaaa ayak uydurmam çok zor bizi zıt kutuplar çekti zaten nihahaha

ama başak kızlarını ve erkeklerini kesinlikleee ayırıorum ikisi çok farklılar gercektennn

kızlaaarr kızlaarrr aylar sonraaa tv izledim hemde aşkımlaaa hemde çocuklar duymasın ne güzel mobilyalar dekoratif eşyalar varmış orda oyle bayıldım. evren de ben bole istiorummm diyince mestt olduumm galiba zorluk çekmicez biz dekorasyonda en korktuğum noktalardan biri o çünkü... hatta duvar kağıdı ile ilgili bile çok guzel seyler soledi şaşırttı beni lokumum
sonra mudo ya gittikkk galba su yakınlarda mudo concept cıkarması yapabilirimm hemde laura ashley tarzı fincan bardakları tabaklar olabiliiiirrr istiorum da istiorummm ben iftara gidiorummm
Türkiye'nin en batısında yaşamak bazen zor, çok zooorrr

Kizlaarr biev urunlerim bugun geldi cok ama cok guzeller hele masalarimaa asik okdum desem yeridirr iyi ki de gizomu dinleyipp almisiimm :) pecetee halkalarim da cok zarif duruyor oncelikle cek bilgilendirmesi yaptigi icin duyguyaa ardindann benden fikirlerini esirgemeyen canim arkadasimm gizemimeee sonsuuz tesekkurleerr

şu tepe home minik kutuları nerden aldınız ayol giz de almış kesin beraber almışınızdır. bi kampanya oldu ve ben kaçırdım di mi :/ pff insan bi mesaj atar

şu tepe home minik kutuları nerden aldınız ayol giz de almış kesin beraber almışınızdır. bi kampanya oldu ve ben kaçırdım di mi :/ pff insan bi mesaj atar

canım ama ama ama aklımıza gelmedin çünkü herşeyin tam sanıyorduk aslında burda tepe home kutularını konuştuk bide r10 kampanyası vardı 30 tl ye felan geldi bize hepsi dayanamadık aldık markafoniye r10 linkinden üye olunca 25 tl çek veriyor 50 tl harcamalarda geçerliii

bidaha girerse sana hemen özel msj atcaz canımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…