- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
sen de mor useviyorsun sanırım pelincim çoğu şeyine pembe ve morlar var ben de bayılıyorum onlara
minimalin çok tatlııııııııııııııııı
ben de o nevresimi beğeniyorum ama nevresim kotam doldu artık ne yazık ki
hepsiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiini güzel günlerde kullan
Eveeet pembe ve morÇok seviyorum merveciiimmm
Minimal çok güzel sahiden bence sende almalısııınnnn
Çoook teşekkür ederimm hepimizz çeyizlerimizi güzel günlerde kullanalımm inşallah tatlıımmmm
inşallah canım indirime girince düşünüyorum
ben de kırmızı diye bi tana aldım fuşya geldi moralim bozuldu değiştirme imkanım olsaydı onunla değiştirecektim
artık bana kaldı ne yapalım kullanırım
Gayet güzel canım bence fuşya olmasına takılma :) Hoş duruyor :)beni çeyizlerde 2 nevresim canım kırmızı gibi duran
ben de 77 tl ye aldım 40 tl lik kuponumu kullanmıştım 50 tl lik kod yoktu
Hepsi birbirinden güzeller inş sıcacık bir yuvan olur ve mutlulukla kullanırsın eşyalarını
Allah herkese nasip etsin ben hergün açıp açıp bakardım havlularıma mutfak eşyalarımaçok hoş bi duygu Allah tamamına erdirsin ve tekrardan hayırlı uğurlu etsinnn
onlar ne anlamlı anahtarlıklar öyle-sensizken herşey eksik der gibi
Pelimimğiiiimmmmm çok güzel kiii bunlarrr hele mutfak saatine bayıldım bayıldım bayıldım çok şekerler bitanemm güle güle kullan
Çok teşekkür ederim. Yuvamın yarısı sen, yarısı ben :) diyorum ona. Yorumun mutlu etti canım sağ ol.
Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)
Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim.
Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011
Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012
Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013
canım güle güle kullan dondurma kaşıklarımızz aynılarr kiiii çok beğendim çok aşkla kullan pelom
Teşekküüürler kuzenciimmmhiii Pelimimkoommm süper bunlar bayıldımkiiii..
Canımsınn.. Çok teşekkür ederim tatlımm inşallah bi hasar gormeden gelirler :) malum markafoni mimlendiCanım yeni aldıkların çok şekerler ve farklılar eminim mutfağında çok güzel duracak. güle güle kullan.
Gizotum çeyiz kankaammmm canımm balım peteğimmcanım güle güle kullan dondurma kaşıklarımızz aynılarr kiiii çok beğendim çok aşkla kullan pelom
Eveettt canım çok şekerrleeerrrçokkkkkkkkkkkk şekerleer tatlım bunlrr
Çok teşekkür ederim. Yuvamın yarısı sen, yarısı ben :) diyorum ona. Yorumun mutlu etti canım sağ ol.
Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)
Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim.
Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011
Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012
Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013