Pelin'in Cicileri :)

Çorlu'ya gelirsen ben seni götürürüm kiii Pelimikimmmmm :KK8:

Biraz durul sonra tam gaz devam edersin dayanamazsın çeyiz almadan :KK9:

Bişi sorucam Pelocuğummm.Şu yemek takımını,kahvaltı takımını ve sürahileri ne kadara aldın nerden aldın bebeğim mağazadan mı,nette mi?

Gelirsem seni yanımda isterimki ben zaten:)

İnşallah canım kendime harcıyorum hep böyle de güzel :KK9: Acelem yok ya, düğün de yapmıyorum hemen bütün zamanlar benim çoook genişim:KK12::KK9:

Canım yemek takımım + kahvaltı takımım + ÇKB takımım + bardak takımım + Tencere takımım bunların hepsi tam hatırlamıyorum ama bana 2000 küsüre mal oldu. Toplu aldığım için indirim de yapıldı biraz. Onlar için erken davrandığımı düşünüyorum şuan için. Çok fazla yer kaplıyor:KK43: Aslında en son alıncaklar listesinde olmalı... Aldığın gibi direk hazır evine koyucaksın miiiss.. Bu şekilde bekle dursun. Evlenirken bi de onları taşıması(!) ve yerleştirmesi var... Ölme eşeğim ölme :KK9:
Netten almadığım tek şey onlar Gülimmmimm.. :KK9:

Son düzenleme:

Gelirsem seni yanımda isterimki ben zaten:)

İnşallah canım kendime harcıyorum hep böyle de güzel :KK9: Acelem yok ya, düğün de yapmıyorum hemen bütün zamanlar benim çoook genişim:KK12::KK9:

Canım yemek takımım + kahvaltı takımım + ÇKB takımım + bardak takımım + Tencere takımım bunların hepsi tam hatırlamıyorum ama bana 2000 küsüre mal oldu. Toplu aldığım için indirim de yapıldı biraz. Onlar için erken davrandığımı düşünüyorum şuan için. Çok fazla yer kaplıyor:KK43: Aslında en son alıncaklar listesinde olmalı... Aldığın gibi direk hazır evine koyucaksın miiiss.. Bu şekilde bekle dursun. Evlenirken bi de onları taşıması(!) ve yerleştirmesi var... Ölme eşeğim ölme :KK9:
Netten almadığım tek şey onlar Gülimmmimm.. :KK9:

Ben de düşünüyorum hep küçük şeyler alıp duruyorum,biraz da işe yarar bişeyler almak istiyorum.
Sen baya uyguna almışsın hepsini.

Şu yemek takımını günlük olarak çok beğendim.Fotoğraftakilerin hepsiyle birlikte 325 TL,nasıl sence?

$539843_449497391750362_359066520_n.jpg

Canım çok haklısın, öbür türlü para çarçur oluyormuş gibi geliyor insana. Ben gidip gidip abuk subuk şeyler alıyorum mesela gecen hafta aldığım vintage askılar. yani ne gerek var ki diyo insan :KK9: Ama dayanamıyoruz işte. :KK30:

Tatlım bu takımı biliyorum. Bernardo Romance. Canımıniçisi açıkçası ben o takıma 325 TL vermem. Bernardodan alınacak çok güzel takımlar var ama bu takım bana çocuksu ve bekar evine yakışacak bir takım gibi geliyor. Ha sen beğendiysen o ayrı bir konu tabi. Ama değmez sanki hıı ne dersin? :KK31:

Püfff o kadar yazdım yazdım internet koptu :KK14:

Ben de ilk hevesle küçüklere başladım ama şimdi fikrim değişti nedense.Alıyorum alıyorum hiç bi eksik tamamlanmıyo bu şekilde.Büyüklerden başlıyım ki içim rahatlasın biraz yaa onları almak daha zor ilerde gerçi ıvır zıvırda hala ilgimi çekmiyo değil :KK53:

Tatlım dün Forum İstanbul'a gittik hemen Bernardo'yu buldum.Bu yemek takımı vardı vitrinde.Ve elime aldığım gibi vazgeçtim.Renkleri çok soluktu böyle canlı değildi ve hakkaten çocuksu duruyodu.Hemen vazgeçtim tabi ki :KK25:

Aslında tencerelerim falan kırmızı olduğu için,Misafir yemek takımımı kırmızılı almayı düşünüyodum günlük yemek takımını da pembeli düşünmüştüm ama pembeliler de çok çocuksu...
Beğendiğim kırmızılı günlükler de var ama hem misafir takımı hem de günlük takım kırmızılı olmasın diyorum ay kafam karıştı iyicene :KK53:

Püfff o kadar yazdım yazdım internet koptu :KK14:

Ben de ilk hevesle küçüklere başladım ama şimdi fikrim değişti nedense.Alıyorum alıyorum hiç bi eksik tamamlanmıyo bu şekilde.Büyüklerden başlıyım ki içim rahatlasın biraz yaa onları almak daha zor ilerde gerçi ıvır zıvırda hala ilgimi çekmiyo değil :KK53:

Tatlım dün Forum İstanbul'a gittik hemen Bernardo'yu buldum.Bu yemek takımı vardı vitrinde.Ve elime aldığım gibi vazgeçtim.Renkleri çok soluktu böyle canlı değildi ve hakkaten çocuksu duruyodu.Hemen vazgeçtim tabi ki :KK25:

Aslında tencerelerim falan kırmızı olduğu için,Misafir yemek takımımı kırmızılı almayı düşünüyodum günlük yemek takımını da pembeli düşünmüştüm ama pembeliler de çok çocuksu...
Beğendiğim kırmızılı günlükler de var ama hem misafir takımı hem de günlük takım kırmızılı olmasın diyorum ay kafam karıştı iyicene :KK53:

Yaaaa aynı şeyi 10 oldu yazıorum ve 10 oluo çıkmak zorunda kalıp sayfayı kapıorum gülimikim şansın bolesi:KK9: canımm buyuklere baslamak güzel aslında hani yavas yavas toparlanıo o acıdan.. benim taksitlerim bitti mesela 10 ay da falan bitirdim toplamda balım rahatım suan cunku en fazla onlar tutuyodu ceyizde..

Bernardoya gelince.. malesef her zaman beklentiyi karsılamıo tatlım:KK43: bende internet sitelerinden cok sey almaya niyetlendim ama ıı ııhh.. güvenemedim. daha önce forumdan bir arkadaşım tabağında sorunlar cıkmıstı o yuzden. rose carnival setini çok begenıorum mesela ama alıp almamakta kararsızım:KK30:

romance a gelince fazla uçuk bi takım canım sen ne demek istediğimi anlıosun zaten sana da ole gelmiş eline alınca.:KK31:

günlük yemek takımı için de acele etmemelisin cnm ne istediğine gercekten karar ver ole al derim ben mesela halen beklemedeym günlük takım da.. yüksek ihtimal mitterteich ya da kütahya porselen alıcam ki mitterteich zaten kütahyanın almanya distribütörü. gözüm var silvia, açelya ikisinden biri die düşünüorumm ama bilemiorum kii..:KK31:
aslında ben hem kabartmalı hem ustunde kocaman çiçeği olan bi takım istiorumm fakat bulamıorum:KK14::KK31:

Son düzenleme:
Yaaaa aynı şeyi 10 oldu yazıorum ve 10 oluo çıkmak zorunda kalıp sayfayı kapıorum gülimikim şansın bolesi:KK9: canımm buyuklere baslamak güzel aslında hani yavas yavas toparlanıo o acıdan.. benim taksitlerim bitti mesela 10 ay da falan bitirdim toplamda balım rahatım suan cunku en fazla onlar tutuyodu ceyizde..

Bernardoya gelince.. malesef her zaman beklentiyi karsılamıo tatlım:KK43: bende internet sitelerinden cok sey almaya niyetlendim ama ıı ııhh.. güvenemedim. daha önce forumdan bir arkadaşım tabağında sorunlar cıkmıstı o yuzden. rose carnival setini çok begenıorum mesela ama alıp almamakta kararsızım:KK30:

romance a gelince fazla uçuk bi takım canım sen ne demek istediğimi anlıosun zaten sana da ole gelmiş eline alınca.:KK31:

günlük yemek takımı için de acele etmemelisin cnm ne istediğine gercekten karar ver ole al derim ben mesela halen beklemedeym günlük takım da.. yüksek ihtimal mitterteich ya da kütahya porselen alıcam ki mitterteich zaten kütahyanın almanya distribütörü. gözüm var silvia, açelya ikisinden biri die düşünüorumm ama bilemiorum kii..:KK31:
aslında ben hem kabartmalı hem ustunde kocaman çiçeği olan bi takım istiorumm fakat bulamıorum:KK14::KK31:

Aynen balım ben de en fazla onlar tutuyo diye almaya karar vermiştim ama o kadar çok yemek takımı,bardak takımı ve kahvaltı takımı baktım ki kafam karıştı.

İlk önce karacanın şu modelini günlük yemek takımı olarak düşünmüştüm fiyatı da 99 TL çok uygun

$37842841_tn30_0.jpg

Sonra kütahya'nın bu takımı gözüme çarptı 188 TL

$552315_449493748417393_1481427368_n.jpg

Sonra da pembiş diye ve bardakları,kaşıkları içinde diye Bernardo'nun Romanceyi beğendim

Country tarzı da bazen çok hoşuma gidiyo

Şimdi senin söylediğin takımlara da baktım,kabartmalılar da çok hoşuma gitti

Ya hepsi birbirine zıt şeyler.Ben hem canlı,hem kokoş,hem sade seviyorum galba ya da hepsinin karışımı gibi bişey :KK37: ay ne biliyim Pelot çok kafam karıştı bu çeyiz olayın da beni beee :KK53:

Son düzenleme:
Aynen balım ben de en fazla onlar tutuyo diye almaya karar vermiştim ama o kadar çok yemek takımı,bardak takımı ve kahvaltı takımı baktım ki kafam karıştı.

İlk önce karacanın şu modelini günlük yemek takımı olarak düşünmüştüm fiyatı da 99 TL çok uygun

Eki Görüntüle 466479

Sonra kütahya'nın bu takımı gözüme çarptı 188 TL

Eki Görüntüle 466500

Sonra da pembiş diye ve bardakları,kaşıkları içinde diye Bernardo'nun Romanceyi beğendim

Country tarzı da bazen çok hoşuma gidiyo

Şimdi senin söylediğin takımlara da baktım,kabartmalılar da çok hoşuma gitti

Ya hepsi birbirine zıt şeyler.Ben hem canlı,hem kokoş,hem sade seviyorum galba ya da hepsinin karışımı gibi bişey :KK37: ay ne biliyim Pelot çok kafam karıştı bu çeyiz olayın da beni beee :KK53:

Bebeklerin bebegiii :) kutahyanin puantiyeli takimi karacadan daha guzelll bu bi kesin :) sanki ben onun pembislisini de gordm ama suan emn degilimm.:KK31: zaten ole cok bakiorz ki bi sure sonra beyin resetlio bende ne neydi gibisindenn..
Acele etme balimm dedigim gibi cok model cikio aslinda gunden gune ben kararsizm en sona da birakablrm gunluk takimi ama kutahya ve mitterteich larm cebmde hicbi sey onlar kadar cezbetmezse almicam... hatta misafir takimimi bile kutahya almadgma pismanim.. yine de takimimi seviorm tabi ♡

Tarzin zamanla da ortaya cikablr cnm ama sen hepsini birbrne karistirmamalisin bnce :)

Bebeklerin bebegiii :) kutahyanin puantiyeli takimi karacadan daha guzelll bu bi kesin :) sanki ben onun pembislisini de gordm ama suan emn degilimm.:KK31: zaten ole cok bakiorz ki bi sure sonra beyin resetlio bende ne neydi gibisindenn..
Acele etme balimm dedigim gibi cok model cikio aslinda gunden gune ben kararsizm en sona da birakablrm gunluk takimi ama kutahya ve mitterteich larm cebmde hicbi sey onlar kadar cezbetmezse almicam... hatta misafir takimimi bile kutahya almadgma pismanim.. yine de takimimi seviorm tabi ♡

Tarzin zamanla da ortaya cikablr cnm ama sen hepsini birbrne karistirmamalisin bnce :)

Haklısın beklemeye aldım kendimi acele etmiycem,daha da kafam karşıyo yoksa bal kaymağım

Allah huzurla kullanmayı nasip etsin...gayet güzeller :nazar:

havlu setini nerden ve kaça aldığını sorabilir miiym canım?bir sitede buldum 30,00 tl iyi mi acaba :KK34:

Haklısın beklemeye aldım kendimi acele etmiycem,daha da kafam karşıyo yoksa bal kaymağım
Benim dikkatimi çeken ve seninde hoşuna gideceğini düşündüğüm bi takım görürsem hemenciiik solerim sana turtişkom :nazar::KK8:
Allah huzurla kullanmayı nasip etsin...gayet güzeller :nazar:

havlu setini nerden ve kaça aldığını sorabilir miiym canım?bir sitede buldum 30,00 tl iyi mi acaba :KK34:

Çok teşekkürler canım, duana da kocaman bir amin diyoruummm:116::116::116:

fuşya olanları mı soyluyosun tatlım.. Days in colours markası ben 1 sene once aldım yaklasık ama yanılmıosam 30 TL civarı bi rakama almıştım cnm.. çok da güzeller, renkleri yeter:KK9:

Westwing iyi ki varr:))

Kahvaltı takımıma uygun masa örtümü ve eldivenimi aldım ki uzuun süre önce gözüme kestirmiştim onları:KK69: Benim oldulaaaaarr!! :KK17:

$eldiven.JPG
$135 (1)-05.JPG

:KK8:

kuzeeeeeeeeennnn aynısı bendede varrkiiiiiiiii :KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9:
Aaaa o da ne çeyiz kuzenliği mi desek yoksa :KK9: Güle güle kullanalım bebelak:KK17:

Bugün markafoni r10 çılgınlığı! Ve Biev. Biri bana dur desin ya hu.. Evdeki boş oda S.O.S. vermeye başladı. Yer yok daha şimdiden:KK30: Abim evlense de bana daha fazla yer açılsa. :KK53::KK53::KK53:

$spagetti maşası.JPG
$elek.JPG
$peçetelik.JPG
$salata maşası.JPG

Gizomaaaa çooookkk teşekkürlerkiiiii:KK16:

Aaaa o da ne çeyiz kuzenliği mi desek yoksa :KK9: Güle güle kullanalım bebelak:KK17:

Bugün markafoni r10 çılgınlığı! Ve Biev. Biri bana dur desin ya hu.. Evdeki boş oda S.O.S. vermeye başladı. Yer yok daha şimdiden:KK30: Abim evlense de bana daha fazla yer açılsa. :KK53::KK53::KK53:

Eki Görüntüle 467899
Eki Görüntüle 467900
Eki Görüntüle 467901
Eki Görüntüle 467902

diyebilriizz bencede :KK1::KK1:
yaa benim ne zaman param olmasa şu biev kampanyaya giriyoo :KK9::KK9:
kuzum bizimde salonumuzun balkonu kapalı orası taşıyo artıkk annem yeter diyoo artııkk :KK9:

Eki Görüntüle 467899
Eki Görüntüle 467900
Eki Görüntüle 467901
Eki Görüntüle 467902

Güle güle kullan canım ama bana teşekkür etmemişsin.Küstüm :KK52:

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 467899
Eki Görüntüle 467900
Eki Görüntüle 467901
Eki Görüntüle 467902

pelommmmm söz dinleyen kuzum süper oldu ohh peçete halkası elek ve servisliklerini aradan çıkardın rahatladım şimdilik ıvır zıvırlarımız aynı gibi hattaha şu peçete halkanda gözüm kaldı sabah beri alsammı diyorum iyikide bunu aldın

pelom servis maşalarından ikincilere dönsemmmi ayyy açgözlüyüm acebaa annemmmi alsam sevgilicikelr gelince sunum hoş olur

güzel günlerde gülerek kullan o değilde peçete halkasının fotosundaki takıma aşık olmakta haklısın bulaydık iyidii

yaşasın 2 gündür ipimiz kopuk alışveriş üstüne alışveriş yapıyoruzzzz

diyebilriizz bencede :KK1::KK1:
yaa benim ne zaman param olmasa şu biev kampanyaya giriyoo :KK9::KK9:
kuzum bizimde salonumuzun balkonu kapalı orası taşıyo artıkk annem yeter diyoo artııkk :KK9:
:KK9::KK9:
O zaman ya-şa-sıııınnnn çeyiz kuzenliğiii:KK9::KK16:
Napazayiiizzz kuzencan bilemiorum nereye goturcez bu eşyaları bi de toplaması olcak aman Allahım:KK30::KK30::KK30:
Güle güle kullan canım ama bana teşekkür etmemişsin.Küstüm :KK52:
Çok teşekkür ederim canım. Bunları alırken bi yandan gizotumu mailde resmen taciz ettim bana kalsa kesin gidip Tepe Home'dan abuk subuk kutular alırdım çünkü biliyorum kendimi:KK53: Hatta peçetelerden bile onlarca almak istedim ama gizoşum sağ olsun işe yarar şeyler al pelom dedi ve onu dinledim. Sana da çok teşekkürler canım, bilgilendirme için. :KK54:
pelommmmm söz dinleyen kuzum süper oldu ohh peçete halkası elek ve servisliklerini aradan çıkardın rahatladım şimdilik ıvır zıvırlarımız aynı gibi hattaha şu peçete halkanda gözüm kaldı sabah beri alsammı diyorum iyikide bunu aldın

pelom servis maşalarından ikincilere dönsemmmi ayyy açgözlüyüm acebaa annemmmi alsam sevgilicikelr gelince sunum hoş olur

güzel günlerde gülerek kullan o değilde peçete halkasının fotosundaki takıma aşık olmakta haklısın bulaydık iyidii

yaşasın 2 gündür ipimiz kopuk alışveriş üstüne alışveriş yapıyoruzzzz

Söz dinlerim. Söz senin sözünse sonuna kadar dinlerim arım balım peteğim:KK9::KK9::KK9:

Bu peçete halkalarını sevdim ama peçete halkasından çok arka fondaki çay seti midir yemek takımı mıdr ne haltsa onu istiyorum ve bulmalıyım! Hem klasik hem modern hem kabartmalı hem hem hem işte.. O takımı arıyorum bulan söylesin :KK53::KK24: Lütfen lütfen lütfeeeenn:KK17:

Evdeki odanın S.O.S. verdiği kadar kredi kartı da veriyor gizomm napçeiz bilmiyorum valla:KK9::KK9::KK9:

Çok teşekkürler yine yeni yeniden kuzucum kuzucumm:KK16:

Eki Görüntüle 467899
Eki Görüntüle 467900
Eki Görüntüle 467901
Eki Görüntüle 467902

pelooooooooooottttt:))
aynı servisliklerle maşalanmısız kuzumm bende kaçırmadım bu sefer indrimi..çeyiz sahalarına geri mi döndm neee:))
güle güle kullanaaaalmmmmmm:KK52:

pelooooooooooottttt:))
aynı servisliklerle maşalanmısız kuzumm bende kaçırmadım bu sefer indrimi..çeyiz sahalarına geri mi döndm neee:))
güle güle kullanaaaalmmmmmm:KK52:

Biz birbirmize aynı anda mı yorum yapıomusuz acabakineee:KK53: yerim seni çıtır pane harcımm:)) Geri döönn geri dönnn nilom sana ihtiyacımız vaarrr bu full time olayı bizi fena etkiledi ki ben seni özlüorum çeyiz bakanımmm :KK31:

mutlu mutlu kullanalım inşallah canparem:)

X