Blmiorm gizotum ama güvenim kaybolmuş durumda, arayıp bağırıp çağırasım var. Ben onlara peşin peşin ödüyorken neden aptal yerine koyuyolar insanı anlamıorm..peloooo evmanyaaa neden böyle bişicik yaptııı yaa sinir oldum evimister gibi oldular iyicene allahtan düğünümüze daha varda az kalmış olsaydı sinir küpü olurdum
cuplara gelinc eonların içine yayılmasın die yağlı kağıt koydunmu ve fotolarrııı bekliyoreeeeeee
bu arada bievden aldığım servisliklere bayıldım tavsiye ederim pelom onları dün sinema izlerken amerikalılarda gördüm aynıydı ayyy yurtdışında ne varsa yapıyoruss yahuuu bide ne kadar dikkatliyim filmde servisliklere bile baktım
Geçmiş olsun bebeğim yaa böyle saçmalıklar yapıyorlar arada malesef.
Evmanya'dan uzak durmak lazım o zaman
Blmiorm gizotum ama güvenim kaybolmuş durumda, arayıp bağırıp çağırasım var. Ben onlara peşin peşin ödüyorken neden aptal yerine koyuyolar insanı anlamıorm..
içine yağlı kağıt koymaya gerek yok gizom silikon olduğu için yayılma yapmıyor cok da güzel hemencik piştiler:) pişmeden önce, piştikten sonra die bi sürü foto çektim harikalar:) kalp muffinler hariiiçççatıcam bak resimlerini gör gizom ne çirkin bi yeşildir o ya tobe yarabbim
biev servislikler miiiii hemen bakıoreee bebilop
Sağ ol güliniiimmm canımm, ben şahsen bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.. Altıncı caddede bu sözümü yutmuştum ama kandırılmak daha kötü. arayıp çirkeflik yapmak istemezdim ama yavaş yavaş hazırlanıorm bunun için
Blmiorm gizotum ama güvenim kaybolmuş durumda, arayıp bağırıp çağırasım var. Ben onlara peşin peşin ödüyorken neden aptal yerine koyuyolar insanı anlamıorm..
içine yağlı kağıt koymaya gerek yok gizom silikon olduğu için yayılma yapmıyor cok da güzel hemencik piştiler:) pişmeden önce, piştikten sonra die bi sürü foto çektim harikalar:) kalp muffinler hariiiçççatıcam bak resimlerini gör gizom ne çirkin bi yeşildir o ya tobe yarabbim
biev servislikler miiiii hemen bakıoreee bebilop
Sağ ol güliniiimmm canımm, ben şahsen bi daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.. Altıncı caddede bu sözümü yutmuştum ama kandırılmak daha kötü. arayıp çirkeflik yapmak istemezdim ama yavaş yavaş hazırlanıorm bunun için
pelooo pelooooo tarif isterimde isterim foto ve tarif topikte paylaş 3 4 yıl sonra okuyup duygusal buhranlar geçiresim var
şu çeyiz fikir paylasım ölümünü ilk sayfalarına baktımda taaa 2009 yılının topik ve orda bizim gibi yazanlar şimdi ya anne yada anne aday ne duygusallll
Canımm trendyol, limango, morhipo, markafoni. bunların hiçbirinde gram sıkıntı yaşamadım desem yeridir. Hatta bunlara dekorasyon.com'u da ekleyebiliriz. Çok memnun kalmıştım kendilerinden:)Ben geçenler de morhipo dan fincan takımı almıştım ya çok memnun kaldım.
Hem belirttikleri tarihte yani 1 hafta sonra geldi,hem de inanılmaz sarıp sarmalamışlar kırılma ihtimali hiç yok yani o kadar.
Altıncı cadde en azından geç yolluyo Pelom yaa ama bunlar iyice saçmalamış en gıcık durum farklı ürün yollamaları.
Fotoğrafları merakla bekliyorum
Ara tüm kinini kus ballı kaymağım ohh rahatlarsınNasıl gaz veriyorum ama
Peeeeeeelllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Canım istediiiiNapıcaz şimdi
Canımm trendyol, limango, morhipo, markafoni. bunların hiçbirinde gram sıkıntı yaşamadım desem yeridir. Hatta bunlara dekorasyon.com'u da ekleyebiliriz. Çok memnun kalmıştım kendilerinden:)
Altıncı cadde geç yolluyo ama yolluyo neticede.
Arıcam ama arıcam çok pis bileniorum an itibariyle.
Güloommm:))
Sana da yaparım kiiiiii
pellliii pellliii peliiit pelommmmonlarıda senide ham yaparım canım fena çektiiiiii ellerine sağlık balım tarifide bekliyoreeee kuzuuuuuuuuuuuu
pellllooo bu arada altıncıcaddeden bende korkmaz çaydanlık aldım elektrkli şeylere giriştik ama garanti problemi yaşamayız inşallah canım
Limango'dan bikaç oldu burda okuyorum,pişman olup üyelik iptal edenler bile var.Birazda şans işi sanırım balım yaa.
Teşekkür ederim söylemen bile yeter yemiş kadar oldum bitanem
Gizoo gizooottt gizoootuummmm balımm
itiraf ediorumm kii pazar sabahı annemin mikser sesine uyandım koşa koşaa gittim mutfağaaa duur dedimkadın da şaşırdı gözlerim şiş koşa koşa mutfağa giden bi pelimikk günaydınn bile demedennn browni yap nolur noluurr noluur dedimm ama artık çok geçti ununu koymuş karmıştı gizomm o da dedi ki senin için çiköletaa parçacıklı yapcam hayır demem dedim o çırparken ben yıkanmış muffinlerimi fotoladım sonraaa güzelce bende çırptm ve muffinlerimi ben doldurdum..
annem bana iş yaptırdı yanii!!! hayret!ya dedimm bi kerede tamam de yanii herşeye dur ben yaparım modunda hatun, çileden çıkarıo beni neyseki biraz daha sakindi bu sefer
gizomm o yüzdendir ki yarısında yetiştiğim için şuan tarifim yok ama eve gidince yazcamm balımm:))
bu aradaa tantitoni cuplardan al kuzum yemin ederim muffinlerden cokk o cupları yiyesim geldirenkleri mukemmell ama sende my ebi istersin tantitoni gelir belli mi olur kuzucuk
garanti de problem yaşıcağmızı düşünmüorm ballımm.. güle gülee kullanalım inşallahh
tarifi bekliyorum şiddetle hemide aferin anneciği öpüyorum ellerine sağlık
ben tantitoni alcamda nedense 24 adet muffin kalıbım var tantitonidende 24 alsammı die düşünüyorm ama diğer kek kalıplarımı tantitoniden almıştım kalpli felan yine alayım birkaç bişicik o vakit
sen memnunsan bende memnun olurm pelimiğim canımmmm benimm
Heyooo heyooo heyooo :124:
Benim de artıkk English Home askılarım var kiğiiiiiiiiii
İnamıoruummmm
Harikasınn bebegiimmm yaa indirimden mi aldın sende? :))) Çok mutlandıımmm güle güle kullan inşallah Güliniiimmm
İndirimliydi sanırım bebeğim 6.90 TL'ydi
Eee 3 tane yeter mi,ben de 6 tane aldım 13.80 TL tuttu
Peloottt çok şekerler yaa English Home'ye girince bana bi haller oluyo :116:
Evet canım bazı ürünlerde % 50 indirim vardı. Halen devam ediyor demekBende 6 tane aldım ama daha da alasım var. Pike alasım var, nevresim alasım var, bereket kuşlarından bile alasım var ahaha
En kısa zamanda Tekirdağ Tekira'da bir English Home çıkarması yapmak lazım o zamansa Gülimmiiimmmm.
Bizim burda Orion alışveriş merkezi var bebikim orda var English Home mağazası ama girdiği gibi içi açılıyo insanın.
Ben de bi ara mutfak önlüğü,eldiveni ve tencere falan tutmak için bişey var ya (adını bilmiyorum) onlardan alıp takım yapıcam.
Mutfak örtüleride harikaydı yaa bak bak bitmiyo ki anacım
Orion'u biliyorum tatlım gitmiştim daha önce şu ara Çorlu'ya gelirsem yine giderim:) Mutfak takımı Tepe Home'dan almıştım ama English Home'dan da bi takım alırım:) Şuan beni çok fazla cezbetmeyen şeylerden almıyorum. Zaten soğudum:) Biraz durulma dönemindeyim.
English Home'u görünce içimde aynı örtülerindeki gibi çiçekler açıyoo:98: