demiştim ya canım eskiden ilk onu almıştım size fikir olmaz o artık karaca ve tahmini 4-5 yıllık modeli
ama çektim resimlerini pek güzel çıkmadı ya
4-5 Yıl mı vuuu ne kadar erken başlamışsınnnn:) O zaman enişte de yoktu yani hayatında?
Gizem haklı ama çok faydası oluyor topiclerin, unuttuğumuz gözden kaçırdığımız şeyleri öğreniyoruz:) Ben gizooom sayesinde çok şey öğrendim meselaaa, sende bizimle tecrube ve bilgilerini paylasırsın güzel olur. :)
sana söz hayatım açıcam açmazsam arkamdan konuş
yoktu eski birisi vardı annem acele etmişti iş ciddiye binecek die neyse işte ölee amann...
Tamam o zaman:)))
Hayırlısı Yağmur. Kime niyet kime kısmet demişler:))
şuna bak şuna tamam o zaman diyor
aynen öyle bakalım aşkıma nasip olcak mı oda var hiçbişeyin garanti olmuyormuş
canım bence süper fikir yapınca son halini merak ediyorum:)) bu arada o albümden ve yanındaki kutudan bende istiyorummmm indirimde diye duydum englısh home alsammıki:))
Çekicem buraya da koyarım bloguma da eklerim Çidooommmmm
Bence kaçırmaaa üstelik indirimde bir sürü ürün var hemiideee KARGO BEDAVAçiğdemimmmm saldıııırrrrrrr English Home'a
Dün sabah sipariş ettim dün 15:17 de kargo edilmiş bile:) Çok da hızlılar, yaşasııııınnnnn
ayy blogundamı var senin takip edeyim:) akşam bakarım englısh homa olmadı netten alırım pelomm:) ayy kalpli kurabiyeler varya bende ondan yapmıştım sevdiceğime şeker hamurlu. pembe ve beyaz. kurabiyelerin üstünede tek tek notlar yazmıştım kısa kısa. seninki gibi bi kutunun içine koymuştum:) hem kendi emeğimle olmuştu hemde çok tatlı:) arkadaşları bile baya şaşırmıştı hazırmı bu cidden yengemi yaptı falan die:))
evet çidoooommmm blog da yaparım kariyer de :76:
pelin'in evreni...
ayyyyy pembe beyaz hemde ne kadar güzeeeeeelBen yapamam sanırım cunku vaktim olmayacak ama notlarla epey uğraşacağımmmm
çok güzelmiş, seninde yıl donumu hediyen mıydı çiğdemimmm?
kuzum haftasonu işim olmasa ben yapardım. şeker hamuru bulamazmısın
Pelin'cim bloğuna da baktım,çeyizine de,hediyelerine de(malum 1 ay sonra bizde sevdiceğimle 1.yılı doldurucaz fikir olsun) hepsine bayıldım bayıldım bayıldım
Canım benim çeyiz topicime hoşgeldiiiiiiinnnn güzelliğimmm
Çok teşekkürler tatlıııımmm, 1 ay sonra yepyeni fikirlerle sana yardımcı olmaya calısıcam canım:) Bugün English Home kutu ve albümüm geldi musmutluyumSaatim yetişmeyecek diye çok korktum ama hepsiburada'dan aldığım mail bana resmen dünyaları verdi Saatte bugün kargo edilmiş. Kısmetse yarın elimde olucak.
Mutluyumkiiii
Hoşbulduk canım benim :119::119::119:
Çok sevindim kutu ve albümlerinin gelmesine.Ben de şu boyasız ahşap kutular oluyor ya onlardan alıp kendim kırmızıya boyayım üstüne de kendi fotomuzu yapıştırmayı düşünyorum içine de notlar koyucamBide sana yardımcı olurmu bilmem ama sevgilin vosvos seviyomuş sanırım vosvosta alıcakmışsın,Benim sevgülüminde araba tutkusu var bende güzel bir oyuncak araba alıp,netten bi tane kız bi tane erkek karikatür gibi çıkartıp kafalarını kesicem onlara kendi fotoğraflarımızdan kafa yapıştırıp,arabanın içine oturtucam anlatabildim mi bilmiyorum karışık anlatmış olabilirim kusurabakma
Çook güzel fikiiiiiirrrr
Kutuyu kendin al canım manevi değeri de yuksek olur, zaten o kutular ceşit çeşit kalplisi, sandık gibi olanı vs. İçine sinen bi kutu alıp dilediğin renge boyarsıııınn
woswoss alamadım canım malesef( bugun çarşıya da bi bakıcam bulabilir miyim bilmiorum ama bulursam alıcam hemenn:) bu arada arabanın içinee fotograf yapıştırma fikri de cok guzelmiiiişş
Bugüüün notcuklarımııı hazırlıciiiimmm bendeee ertelendi kaç gündürr:/
Olsun o kadar çok şey hazırlamışsın canım vosvos fikrini de başka özel günde yaparsın nasılsa bitmiyor bu özel günlerEnglish Home den aldığın albüm nasıl canım bende albümü düşünüyorum ama hani 1 sayfası fotoğraf koymak için yanındaki sayfası da not yazmak için olanlar var ya ondanlardan istiyorum,senin aldığın öyle birşey mi?