pekmezli sütle kilo alabilen var mı?

gizemmo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
38
0
16
34
Kocaeli
gece yatmadan önce içilirse kilo alımına yardımcı oluyormuş diye duydum doğru mudur arkadaşlar deneyen var mı aranızda? uzun süre sonra kilo alma çalışmalarına başladım da. bu kez yemin ettim biraz kilo aldım diye bırakmıcam çabalamayı :)

Pekmez şekerli olduğundan olur tabii ki :)
Ben de pekmezi bol bol tükettim kilo alırken ama sadece bununla olmaz yani porsiyonları arttırmak şart:)

Pekmez şekerli olduğundan olur tabii ki :)
Ben de pekmezi bol bol tükettim kilo alırken ama sadece bununla olmaz yani porsiyonları arttırmak şart:)

tabi biraz fazla yemek gerek :) ama bu da takviye olsun istedim yalnız sütün faydasını öldürdüğünü söyleyenler de var kafamı karıştırdı bu durum.

Tabi ki alınır ama süt degıl de suyla içersen daha iyi olur pekmezden alacağın demiri süt engelliyor biliyorsun süt kansızlık yapıyor

tabi biraz fazla yemek gerek :) ama bu da takviye olsun istedim yalnız sütün faydasını öldürdüğünü söyleyenler de var kafamı karıştırdı bu durum.

Yukarıdski arkadaşındediği gibi eğer ki demir eksikliğin varsa sütle tüketme öldürmez demirini ya lış bir bilgi o, sadece süt ve süt ürünleri vücutta demir emilimini engelliyor ama yoksa demir eksikliğin sütle de tüketebilirsin zaten suyla iğrenç oluyor bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…