E
Evin Kedisi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Y_LİZ27
-
AŞKIMDIN a cevabım
--------------------------------------------------------------------------------
bak ben senin için bir eleştiri yapayım. galiba mükemmel olduğunu düşünmekte bir sorun ünlü bir düşürün bir sözü aklıma geldi
başarının değil ama başarısızlığın sırrını biliyorum.
kendini hatasız sanmak ....
mantıksızlık karşısında ve sinirlendiğim zaman hırsımı alana kadar konuşuyorum bu huyumu sevmiyorum birtek konuşmamam lazım susumak gerek ama konuşuyorum .Amaaaa artık dünden beri sus geldi bana konuşmuyorum arkadaşalr olumsuz yönlerimizle ömür boyu yaşamak mecburiyetimiz yok değilmi
arkadaşlar bu konuda hiç mütevazi olmayacağım, ben ideal eşim :) Eşim zor biridir onu idare edebiliyorsam ben gerçekten iyi bir eşim diye düşünüyorum. Erkek olsam benim gibi bir kadınla evlenirdim.:Roflol: :Roflol:
çok mu fedakarsın kendinden çok taviz verdiğini düşünüyor musun zaman zaman.
doğru söylüyosun gerçekten biraz öyle yapmışım galiba.sanki mahkemedemiyiz canım illaki gerçeği yalnızca gerçeği söyleyeceğiz arada şakalaşmalarda hoşluk katıyor haklısın.
ama yinede mükemmel olduğuna inanmadımnaniknanik
arkadaşlar bu konuda hiç mütevazi olmayacağım, ben ideal eşim :) Eşim zor biridir onu idare edebiliyorsam ben gerçekten iyi bir eşim diye düşünüyorum. Erkek olsam benim gibi bir kadınla evlenirdim.:Roflol: :Roflol:
Zaten ben de inanmıyorumsırnaşık şey
Kocamı inandırmaya çalışıyorumjeyyar
evet canım zaman zaman düşündüğüm oluyor, bir de etrafımdaki kadınları fazla gözlemliyorum herhalde, onları görünce "asla böyle bir kadınla evlenmezdim" dediğim de çok oluyor, onlarla kendimi kıyaslayınca "hiç de fena bir eş değilim" diye geçmiyor değil aklımdan, yine de İYİ BİR EŞİM diyebiliyorum ve buna inanıyorum. :sm_cool:
İdeal eşin kriterleri nedir ki?
İlk birkaç sayfayı okudum ben de ona göre yazayım bari.
Evin temizliğini tek başıma kolay kolay yapamam illa kocamdan yardım isterim.
Bütün ütülenecekler kuru temizlemeye gider.
Sadece pazar günleri kahvaltı hazırlanır bu evde. (oruçluysam kahvaltı hazırlanmasına yardım etmem)
Akşam yemeklerini kimi zaman annemden alırım, kimi zaman pişirmeye çalışırım.
Annesinden,kızkardeşinden bile kıskanırım. Çok fazla samimiyet sevmem, sonra yüz göz olunuyor, insan kendi ailesiyle bile mesafeli olmalı.
Ama bütün bunların haricinde genelde güler yüzlü,şen şakrakımdır, her akşam onu güler yüzle karşılarım,boynuna atlarım, çocuklar gibi. Beraber maç izleriz,erkek arkadaşlarıyla barlarda takılırız, kimi zaman erkek erkeğe çıkmasına izin veriririm, orayı kirlettin, buraya şunu döktün vb. dır dırlarım asla olmamıştır ,olmaz da...naniknaniknaniknaniknaniknanik
Laalecim yanlış oldu galiba!..
Sen de iyisin ama buradan anladığım kadarıyla ideal olan kişi senin kocananiknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?