- 24 Aralık 2013
- 301
- 58
- 34
Çok iyi.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ben de umutlandım şimdi
Ins yarar cnm.seninde en yakin zamanda yüzün gülsünende pıkoluyum dr banada verdı bu hapı bır haftadr ıcıyorum ıns ıse yarar :)
Ins yarar cnm.seninde en yakin zamanda yüzün gülsün
Bilmiyorum tatlim.bn sabah uyaninca yrmrk yemeden hemen atiyordumAminn istyen herkese versin allah.. ben yalniz ilaci ayni saatlerde icemedik skinti olurmiki
tatlim ilac bittikten sonraki ay mi gebelik oldumerhaba cnm öncelıkle cook gecmıs olsun
bende pkoluyum ve agnucaston kullandım bu ılacı 3 ay boyunca duzenlı kullanman gerekiyor ve adetın 1. gunu başlamalısın ben tam 3. ayımda cok sukur hamıle kaldım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bısey sormak ıstersenız beklerım
sagol canim..bn 1 aydir kullaniyorum..artik bakalim3 aydan sonra cnm
Merhabalar canım forumda gezerken konuya rastladım bende pcos luyum ve yumurtlama sorunu yaşıyorum. Doğum kontrolleri bıraktığım an adet olamıyorum ve ovulasyon olmuyor doktor beni direk laparoskopiyle kist yakma ya da direk tüp bebeğe yönlendirdi benim de kafam karışık açıkcası bu ay için progesteron verdi onu kullanıyorum o bittikten sonra bahsettiğin ilacı alsam mı acaba diye düşündüm bir de şansımı öyle deneyeyim diye ama şöyle bir sorun var şekerim var benim de insülin direncim yüksek çıkıyor glukofen kullanıyorum günde 1000 mg. sen şu an sanırım hamilesin bu ilaç sayesinde mi oldu fikir almak istedimKizlar pco hastasıyım. yumurtlama sorunu yaşıyor musum.doktor 2 düşük daha yaparsan öyle ilac vereyim dedi.icimden yok artık dedim.allah o acıyı bi daha yaşatmasin.sonucta internet kurdu oldum çıktım ve kendi fikrimle agnucaston aldirdim eşime. siz ne dersiniz icinde hayit otu bitkisi mevcut tur
açıkcası bu ilacı kullandım ama sanırım ilaç sayesinde olmadı. ben kuru incir ve aslan pençesi çok tükettim. ben sanırım bunların daha çok yararı olduğunu düşünüyorum. benim pco çok ileri seviye değilmiş ama onun da etkisi olabilir. Allah gönlüne göre verir inş. ben 2 düşük yaptım ve sorunum pco ile alakalı değilmiş. aramaktan araştırmaktan vazgeçme.Merhabalar canım forumda gezerken konuya rastladım bende pcos luyum ve yumurtlama sorunu yaşıyorum. Doğum kontrolleri bıraktığım an adet olamıyorum ve ovulasyon olmuyor doktor beni direk laparoskopiyle kist yakma ya da direk tüp bebeğe yönlendirdi benim de kafam karışık açıkcası bu ay için progesteron verdi onu kullanıyorum o bittikten sonra bahsettiğin ilacı alsam mı acaba diye düşündüm bir de şansımı öyle deneyeyim diye ama şöyle bir sorun var şekerim var benim de insülin direncim yüksek çıkıyor glukofen kullanıyorum günde 1000 mg. sen şu an sanırım hamilesin bu ilaç sayesinde mi oldu fikir almak istedim
Teşekkür ederim inşallah ben de kısa sürede bulurum şifa da kavuşurum benim gibi olan kimler varsa da kavuşur inşallahaçıkcası bu ilacı kullandım ama sanırım ilaç sayesinde olmadı. ben kuru incir ve aslan pençesi çok tükettim. ben sanırım bunların daha çok yararı olduğunu düşünüyorum. benim pco çok ileri seviye değilmiş ama onun da etkisi olabilir. Allah gönlüne göre verir inş. ben 2 düşük yaptım ve sorunum pco ile alakalı değilmiş. aramaktan araştırmaktan vazgeçme.
Ise yaradi mi canimHer gun boyle konular arastirmaktan kafayi yedim evliligimin tadini bile cikaramiyorum hele bu ilaci kullanmaya basladiktan sonra hep daha cok arastiriyom ingilizce turkce yabanci forumlarda kullanan bayanlarin bircogu hamile bize de denk gelir mi rabbim bizi daha fazla doktor kapisina gonderme diyorum endometriosisle zaten cok caresizim bir de bununla sinama diyom
Canım ne zamandır kullanıyosun peki ??Normalde 40 gunde bir adet olurum ilk defa 29 oldu yilmadan kullanicam bakarsin bebis de gelir
Anladım canım. Kullandığının hapın fotosunu atabilir misin ?Bi paket bitmeden adet oldum cnm pakette otuz tane var ben adetin besinci gunu baslamistim