Ben de internette araştırdım, baya kullanan var bu hapı. Hamile kalanlar çokmuş bu hapla. Renkli akıntı olayını bilmiyorum, kullananlar bizi aydınlatsalarKizlar bn bu hapı aldım alalı yumurtaliklarim adet olacam gibi ağrıyor. kıvamlı ve renkli akıntı geldi. Böyle olan varmı yardım edin lütfen
Bencede bu sitede cok kullanan var ama konuya cvp veren yokBen de internette araştırdım, baya kullanan var bu hapı. Hamile kalanlar çokmuş bu hapla. Renkli akıntı olayını bilmiyorum, kullananlar bizi aydınlatsalar
Açıkçası bende gebelik için kullanıyorum. Ins faydalı olur.bugun ultrason olcam.bakakim kistler duruyirmuİyi geceler kızlar bende 9 gundur kullanmaya başladım bu hapı inş faydasını gorurum daha 5 aylık evliym çocuk istiyorz adetlerim sancılı olduğu için doktorum bu hapı onerdi hamile kalmana yardımcı olur dedi sivilce sorununuz varsa ona da iyi geliyo:)
Açıkçası bende gebelik için kullanıyorum. Ins faydalı olur.bugun ultrason olcam.bakakim kistler duruyirmu
Ben 5 aydır istiyordum. gecen ay allah verdi ama kimyasal geçirdim. yine istiyorumİnşallah bi gelişme vardır canım ne kadar suredır istiyorsun
Kizlar pco hastasıyım. yumurtlama sorunu yaşıyor musum.doktor 2 düşük daha yaparsan öyle ilac vereyim dedi.icimden yok artık dedim.allah o acıyı bi daha yaşatmasin.sonucta internet kurdu oldum çıktım ve kendi fikrimle agnucaston aldirdim eşime. siz ne dersiniz icinde hayit otu bitkisi mevcut tur
Sağol tatlım. kimyasal geçirdim gecen ay.o hala az az geliyo. ondanmidir bilmiyorum hapi atar atmaz yumurtalijlarim acıyor ve koyu sarı akıntı atılıyor dışarıya. senin olurmuydumerhaba cnm öncelıkle cook gecmıs olsun
bende pkoluyum ve agnucaston kullandım bu ılacı 3 ay boyunca duzenlı kullanman gerekiyor ve adetın 1. gunu başlamalısın ben tam 3. ayımda cok sukur hamıle kaldım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bısey sormak ıstersenız beklerım
Sağol tatlım. kimyasal geçirdim gecen ay.o hala az az geliyo. ondanmidir bilmiyorum hapi atar atmaz yumurtalijlarim acıyor ve koyu sarı akıntı atılıyor dışarıya. senin olurmuydu
Ins canım. sifa olacağını dusunurek atıyorum hep.yok cnm olmuyodu ama keşke bıdahakı ay adet olduğunda başlasaydın daha ıyı olurdu ama ınsallah faydasını gorursun snde
Ins canım. sifa olacağını dusunurek atıyorum hep.
Duzenliydi.bir iki gün sasardi.bende tek sorun cok çikolata yyyordum.insulin direncim yüksekti. ama onu da durdurdum artık. Iste ben tek sevindiren hamile kalabildigimi öğrenmekınsallh cnm adetlerın duzenlı mıydı pekı ve kımyasalda olsa hamıle kalabılıyo olman güzel bısey bence
Duzenliydi.bir iki gün sasardi.bende tek sorun cok çikolata yyyordum.insulin direncim yüksekti. ama onu da durdurdum artık. Iste ben tek sevindiren hamile kalabildigimi öğrenmek
Doktor um biraz daha bekleyelim dedi.52 kiloyum ama yinede kilo veriyorum.belki bu ise yararo zaman pkolulara verılen seker hastalarının kullandığı ılacı kullan bence doktorunla görüşerek o ılac sayesınde yumurtlaman rahat oluyormus
Ben agnucastonu kullanmaya korkuyorum. Pco vardı bende, adetim düzensizdi, 5aşılama oldum gebelik hiç oluşmadı ama aşılamalar sayesinde adetim düzene girdi. Şimdi de agnucastonu duydum, korkuyorum kullanmaya;( acaba düzene giren adetimi düzensizleştirirmi, bi de prolaktinim normal seviyede, bu hap da prolaktin sorunu olan bayanlarda etkili ya, acaba bi zararı olur mu kullandığımda?;(merhaba cnm öncelıkle cook gecmıs olsun
bende pkoluyum ve agnucaston kullandım bu ılacı 3 ay boyunca duzenlı kullanman gerekiyor ve adetın 1. gunu başlamalısın ben tam 3. ayımda cok sukur hamıle kaldım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bısey sormak ıstersenız beklerım
Bn dahaetkisini göremedim. ama hapin icindeki kağıtta sadece hamilelikte kullanılması ve seker hastaligi olanlarin kullanmasi tehlikeli yazıyor. icerigide hayit otu ekstresi yaziyaziyor.dogal gibiBen agnucastonu kullanmaya korkuyorum. Pco vardı bende, adetim düzensizdi, 5aşılama oldum gebelik hiç oluşmadı ama aşılamalar sayesinde adetim düzene girdi. Şimdi de agnucastonu duydum, korkuyorum kullanmaya;( acaba düzene giren adetimi düzensizleştirirmi, bi de prolaktinim normal seviyede, bu hap da prolaktin sorunu olan bayanlarda etkili ya, acaba bi zararı olur mu kullandığımda?;(
Ben agnucastonu kullanmaya korkuyorum. Pco vardı bende, adetim düzensizdi, 5aşılama oldum gebelik hiç oluşmadı ama aşılamalar sayesinde adetim düzene girdi. Şimdi de agnucastonu duydum, korkuyorum kullanmaya;( acaba düzene giren adetimi düzensizleştirirmi, bi de prolaktinim normal seviyede, bu hap da prolaktin sorunu olan bayanlarda etkili ya, acaba bi zararı olur mu kullandığımda?;(
Çok iyi.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ben de umutlandım şimdicnm benımde adetlerım duzensızdı 3 kez asılama olmuştum olmamıştı sonra tedavıyı bıraktım ve agnucastona başladım 3 ay duzenlı adet oldum ılac sayesınde ve 3 . ayımda cok sukur hamıle kaldım benımde prolaktın hormonum normaldı ama kullandım ben bı zararını gormedım cok sukur