pco luyum.yumurtlama icin agnucaston kullanıyorum. siz ne dersiniz

Merhabalar arkadaşlar. Konuyu açalı ve son güncellemesinden baya bi zaman geçmişş ama yazmak istedim. Ben pco sıkıntısı yaşayanlardanım. Adetimin 2. günü yaptırdığım testte:
Lh: 13.13
Fsh: 6.17
E2: 56.4 dü yumurtlamada sorun yaşıyodum. 2ay kullandım agnucastonu ve yanısıra inofolic şase günde 2 kez 2 poşet ve bu ay adetimin 2.günü yine test lh yaptırdım ve
Lh: 5.06
Fsh:4.39
E2: 41.47 olmuş. inanamadım. öncesinde yaptırdığım hormon testlernde lh ım hep 12-13 civarıydı. bu ay yumurtlama akıntısını bariz yaşadım ve o akıntı sonrası 14.günde regl oldum.Bu benim gibi adet düzensizliği ve yumurtlama problemi olan biri için muhteşem bişey. Henüz bebeğim benimle değil ama umutluyum. Rabbim nasip eder inşallah hepimize sağlıklı hayırlı salih veya saliha evlatlar tez zamanda.. Sizinle heycanımı paylaşmak istedim umarım faydalı olur yorumum...

Canım bu içinde folik asit olan toz ilaç, bana doktor vermişti ultrasonda pko görüntüsü olduğu için. Ama eczaneden istediğinde veriyolar, yumurtlamanı düzenliyor, yumurta kalitesini artırıyor, hem de içinde folik asit olduğu için gebeliğe hazırlıyor seni. Pkoluysan, gebelik öncesi sadece folik asit hapı içeceğine bunu iç bence. Sabah 2 poşet akşam 2 poşet. İnofolic bana çok iyi geldi

Canim selam.ben inofolic combiyi sabah aksam tok 21 mayistan beri kullaniorum.sen 6.ayda hamile kaldim demissin ya.iliski gun asiri mi oldu sizde?bu 6 ay icinde ?

Ya kizlar ben pkoyum.adetim zaten ilacsiz gelmio.ben 22 mayistan beri inofolic combi kullaniom sabah aksam birde seker hapi.neden gelmio bi adet yaaaa:KK43:((((delircem

X