- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
Çok saol canım cevapladığın için..Bionorica agnucaston cnm ilacın adi sadece agnucaston derseniz eczanedekiler anlamiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok saol canım cevapladığın için..Bionorica agnucaston cnm ilacın adi sadece agnucaston derseniz eczanedekiler anlamiyo
Ben de internette araştırdım, baya kullanan var bu hapı. Hamile kalanlar çokmuş bu hapla. Renkli akıntı olayını bilmiyorum, kullananlar bizi aydınlatsalar
Yok ben inofolic kullandım onunla hamile kaldımCnm selam.agnuscaston sayesindemi hamile kaldin sende?
Yok ben inofolic kullandım onunla hamile kaldım
Canım ben inofoliği sabah kahvaltıdan yarım saat önce 2 poşet, akşam yemeğinden yarım saat önce 2 poşeti bir bardak suya karıştırıp içiyodum, 6. Ayda hamile kaldım. Öncesinde aşılama oldum 5 defa, hiçbirinde gebelik oluşmadı. Soğan kürü incir kürü yaptım yine olmadı. En son inofolik kullandım. İnofolikle adetlerim iyice düzene girdiAy ciddenmi cnm.bende inofolic combi kullaniyorum sabah aksam tok.peki senin adetlerin nasildi kendi mi gelirdi yoksa ilaclami?nekadar kullandin inofoligi sen peki?
Canım ben inofoliği sabah kahvaltıdan yarım saat önce 2 poşet, akşam yemeğinden yarım saat önce 2 poşeti bir bardak suya karıştırıp içiyodum, 6. Ayda hamile kaldım. Öncesinde aşılama oldum 5 defa, hiçbirinde gebelik oluşmadı. Soğan kürü incir kürü yaptım yine olmadı. En son inofolik kullandım. İnofolikle adetlerim iyice düzene girdi
Canım ben inofoliği sabah kahvaltıdan yarım saat önce 2 poşet, akşam yemeğinden yarım saat önce 2 poşeti bir bardak suya karıştırıp içiyodum, 6. Ayda hamile kaldım. Öncesinde aşılama oldum 5 defa, hiçbirinde gebelik oluşmadı. Soğan kürü incir kürü yaptım yine olmadı. En son inofolik kullandım. İnofolikle adetlerim iyice düzene girdi
Bende pko vardı canım. Aşılamayla adetlerim düzene girmişti aslında. Ama inofoliği kullanınca aşılamaya hiç gerek yokmuş dedim, keşke en baştan inofolic kullansaydım dedim. Doktor toz olan inofolicten verdi işte. Adetim 29-30 günde bir oluyodu. İnofolicten sonra yumurtlama günlerimi daha kolay tespit etttim çünkü yumurta akı kıvamında akıntım oluyodu. Benim eşimde de sorun vardı o da vitamin kullandı, öyle hamile kaldım. İnşallah sen de kısa sürede hamile kalırsın.Inofoligi kullandiktan sonra adet araligin kacgune indi peki cnm?yumurtlama gunlerinde yumurta aki kivaminda akintiyi goruyomuydun?
Bende pko vardı canım. Aşılamayla adetlerim düzene girmişti aslında. Ama inofoliği kullanınca aşılamaya hiç gerek yokmuş dedim, keşke en baştan inofolic kullansaydım dedim. Doktor toz olan inofolicten verdi işte. Adetim 29-30 günde bir oluyodu. İnofolicten sonra yumurtlama günlerimi daha kolay tespit etttim çünkü yumurta akı kıvamında akıntım oluyodu. Benim eşimde de sorun vardı o da vitamin kullandı, öyle hamile kaldım. İnşallah sen de kısa sürede hamile kalırsın.
Bende pko vardı canım. Aşılamayla adetlerim düzene girmişti aslında. Ama inofoliği kullanınca aşılamaya hiç gerek yokmuş dedim, keşke en baştan inofolic kullansaydım dedim. Doktor toz olan inofolicten verdi işte. Adetim 29-30 günde bir oluyodu. İnofolicten sonra yumurtlama günlerimi daha kolay tespit etttim çünkü yumurta akı kıvamında akıntım oluyodu. Benim eşimde de sorun vardı o da vitamin kullandı, öyle hamile kaldım. İnşallah sen de kısa sürede hamile kalırsın.
Ben 65-70 günde bir oluyodum. Hiç ilaç kullanmadım, adetim gelsin diye ilaç kullanmıyodum. Sonra doktora gittim aşılama yapıcaz dedi, Aşılamada yumurta geliştirici ilaç kullanıyosun, sonra çatlatma iğnesi oluyosun sonra aşılama yapıyolar, o da adetini düzene sokuyor aslında, ama stresli bi dönem, sürekli hastanedesin. İnofoliği 6 ay aralıksız kullandım ben,baya da zayıfladım inofolic sayesinde. 6. ayda hamile kaldım.Yani seninde adetlerin oncesinde ilacsiz gelmezmiydi benjm gibi??????
Ben 65-70 günde bir oluyodum. Hiç ilaç kullanmadım, adetim gelsin diye ilaç kullanmıyodum. Sonra doktora gittim aşılama yapıcaz dedi, Aşılamada yumurta geliştirici ilaç kullanıyosun, sonra çatlatma iğnesi oluyosun sonra aşılama yapıyolar, o da adetini düzene sokuyor aslında, ama stresli bi dönem, sürekli hastanedesin. İnofoliği 6 ay aralıksız kullandım ben,baya da zayıfladım inofolic sayesinde. 6. ayda hamile kaldım.
bu infolic nedr ya ilaç mı??? doktor mu öenrmeli illa?? ben de pkoluyum lütfen aydınlatır mısın canımCanım ben inofoliği sabah kahvaltıdan yarım saat önce 2 poşet, akşam yemeğinden yarım saat önce 2 poşeti bir bardak suya karıştırıp içiyodum, 6. Ayda hamile kaldım. Öncesinde aşılama oldum 5 defa, hiçbirinde gebelik oluşmadı. Soğan kürü incir kürü yaptım yine olmadı. En son inofolik kullandım. İnofolikle adetlerim iyice düzene girdi
canım lütfen yardımcı olur musun ben de pkoluyum 6 yıldr çok yıprandım.infolic dediğin eczaneden mi bulablrm ne diye istym eczanedn lütfen cvp bekliyorum???Canım ben inofoliği sabah kahvaltıdan yarım saat önce 2 poşet, akşam yemeğinden yarım saat önce 2 poşeti bir bardak suya karıştırıp içiyodum, 6. Ayda hamile kaldım. Öncesinde aşılama oldum 5 defa, hiçbirinde gebelik oluşmadı. Soğan kürü incir kürü yaptım yine olmadı. En son inofolik kullandım. İnofolikle adetlerim iyice düzene girdi
Canım bu içinde folik asit olan toz ilaç, bana doktor vermişti ultrasonda pko görüntüsü olduğu için. Ama eczaneden istediğinde veriyolar, yumurtlamanı düzenliyor, yumurta kalitesini artırıyor, hem de içinde folik asit olduğu için gebeliğe hazırlıyor seni. Pkoluysan, gebelik öncesi sadece folik asit hapı içeceğine bunu iç bence. Sabah 2 poşet akşam 2 poşet. İnofolic bana çok iyi geldicanım lütfen yardımcı olur musun ben de pkoluyum 6 yıldr çok yıprandım.infolic dediğin eczaneden mi bulablrm ne diye istym eczanedn lütfen cvp bekliyorum???
Canım combi hakkında hiçbirfikrim yok, doktoruna sor istersen. Bence bu tarz seyleri inanarak, aksatmadan düzenli kullanmak çok önemli. Hemen ilk ayda bu işe yaramadı diyip bırakmak değil. Bana doktor 6 ay kullancaksın inofoliği demişti. Gerçekten 6. Ay hamile kaldım. 2-3 ayda hamile kalan da varBende oldum asilama cnim.hatta 2.asilamami yeni oldum ama dun regl oldum;(((( sence combi mi icmeliyim tozmu??
Canım combi hakkında hiçbirfikrim yok, doktoruna sor istersen. Bence bu tarz seyleri inanarak, aksatmadan düzenli kullanmak çok önemli. Hemen ilk ayda bu işe yaramadı diyip bırakmak değil. Bana doktor 6 ay kullancaksın inofoliği demişti. Gerçekten 6. Ay hamile kaldım. 2-3 ayda hamile kalan da var
yemekten önce mi sonra mı içeyim??? sen sadece bu ilaçla mı hamile kaldın??? ben de pkoluyum ya folik asit ve bu infolic ilacı farklı ilaçlar mı aynı mı anlamadım????Canım bu içinde folik asit olan toz ilaç, bana doktor vermişti ultrasonda pko görüntüsü olduğu için. Ama eczaneden istediğinde veriyolar, yumurtlamanı düzenliyor, yumurta kalitesini artırıyor, hem de içinde folik asit olduğu için gebeliğe hazırlıyor seni. Pkoluysan, gebelik öncesi sadece folik asit hapı içeceğine bunu iç bence. Sabah 2 poşet akşam 2 poşet. İnofolic bana çok iyi geldi