pco luyum.yumurtlama icin agnucaston kullanıyorum. siz ne dersiniz

Çok iyi.. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm. Ben de umutlandım şimdi

bende buyuk bı umutla başlamıştım cnm rabbım ınsallah sızede nasıp etsın:KK36:
ben bu ayda olmazsa dıger ay tedaviye baslıcaktım tekrar bıde bızımm adetlerımız duzensız olduğu ııcın yumurtlamamızı bılemıyorz ben mesela tekrar adet olucagım zaman hamıle kalmışım o yüzden duzenlı ılıskı sart ona dıkkat edın :KK22:

merhaba cnm öncelıkle cook gecmıs olsun
bende pkoluyum ve agnucaston kullandım bu ılacı 3 ay boyunca duzenlı kullanman gerekiyor ve adetın 1. gunu başlamalısın ben tam 3. ayımda cok sukur hamıle kaldım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bısey sormak ıstersenız beklerım
tatlim ilac bittikten sonraki ay mi gebelik oldu

Mrb konu biraz eski ama endometriosis ve pko hastasiyim bes aydir evliyim cocuk istiyom agnucaston kullaniyom sizin deneyimlerinz neler

Kizlar pco hastasıyım. yumurtlama sorunu yaşıyor musum.doktor 2 düşük daha yaparsan öyle ilac vereyim dedi.icimden yok artık dedim.allah o acıyı bi daha yaşatmasin.sonucta internet kurdu oldum çıktım ve kendi fikrimle agnucaston aldirdim eşime. siz ne dersiniz icinde hayit otu bitkisi mevcut tur
Merhabalar canım forumda gezerken konuya rastladım bende pcos luyum ve yumurtlama sorunu yaşıyorum. Doğum kontrolleri bıraktığım an adet olamıyorum ve ovulasyon olmuyor doktor beni direk laparoskopiyle kist yakma ya da direk tüp bebeğe yönlendirdi benim de kafam karışık açıkcası bu ay için progesteron verdi onu kullanıyorum o bittikten sonra bahsettiğin ilacı alsam mı acaba diye düşündüm bir de şansımı öyle deneyeyim diye ama şöyle bir sorun var şekerim var benim de insülin direncim yüksek çıkıyor glukofen kullanıyorum günde 1000 mg. sen şu an sanırım hamilesin bu ilaç sayesinde mi oldu fikir almak istedim

Merhabalar canım forumda gezerken konuya rastladım bende pcos luyum ve yumurtlama sorunu yaşıyorum. Doğum kontrolleri bıraktığım an adet olamıyorum ve ovulasyon olmuyor doktor beni direk laparoskopiyle kist yakma ya da direk tüp bebeğe yönlendirdi benim de kafam karışık açıkcası bu ay için progesteron verdi onu kullanıyorum o bittikten sonra bahsettiğin ilacı alsam mı acaba diye düşündüm bir de şansımı öyle deneyeyim diye ama şöyle bir sorun var şekerim var benim de insülin direncim yüksek çıkıyor glukofen kullanıyorum günde 1000 mg. sen şu an sanırım hamilesin bu ilaç sayesinde mi oldu fikir almak istedim
açıkcası bu ilacı kullandım ama sanırım ilaç sayesinde olmadı. ben kuru incir ve aslan pençesi çok tükettim. ben sanırım bunların daha çok yararı olduğunu düşünüyorum. benim pco çok ileri seviye değilmiş ama onun da etkisi olabilir. Allah gönlüne göre verir inş. ben 2 düşük yaptım ve sorunum pco ile alakalı değilmiş. aramaktan araştırmaktan vazgeçme. :KK37:

Her gun boyle konular arastirmaktan kafayi yedim evliligimin tadini bile cikaramiyorum hele bu ilaci kullanmaya basladiktan sonra hep daha cok arastiriyom ingilizce turkce yabanci forumlarda kullanan bayanlarin bircogu hamile bize de denk gelir mi rabbim bizi daha fazla doktor kapisina gonderme diyorum endometriosisle zaten cok caresizim bir de bununla sinama diyom

açıkcası bu ilacı kullandım ama sanırım ilaç sayesinde olmadı. ben kuru incir ve aslan pençesi çok tükettim. ben sanırım bunların daha çok yararı olduğunu düşünüyorum. benim pco çok ileri seviye değilmiş ama onun da etkisi olabilir. Allah gönlüne göre verir inş. ben 2 düşük yaptım ve sorunum pco ile alakalı değilmiş. aramaktan araştırmaktan vazgeçme. :KK37:
Teşekkür ederim inşallah ben de kısa sürede bulurum şifa da kavuşurum benim gibi olan kimler varsa da kavuşur inşallah

Her gun boyle konular arastirmaktan kafayi yedim evliligimin tadini bile cikaramiyorum hele bu ilaci kullanmaya basladiktan sonra hep daha cok arastiriyom ingilizce turkce yabanci forumlarda kullanan bayanlarin bircogu hamile bize de denk gelir mi rabbim bizi daha fazla doktor kapisina gonderme diyorum endometriosisle zaten cok caresizim bir de bununla sinama diyom
Ise yaradi mi canim

X