pazar günümü zehir ettin kayınvalide....

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Herkese iyi hafta sonları...
Ben kayınvalidemle aynı apartmanda, kesemiz bir..
Evimiz yazın ciddi anlamda sıcak oluyor. Nefes alamıyoruz öyle sıcak. Bende eşime yaz bitiyor, klima taktır diye diye aldırdım. Benim için değil bebeklerimizi düşündük. Yazın bir nebze serin olsun, kışın ısınırlar vs diye.. kayınvalide duyunca çok bozuldu. Eşime dedim ki söyledin mi klimayı? Evet dedi, bu evede neden almadın demiş. Hıı dedim surat ondan beş karış..mutfaktaydı sanırım duymus olabilir.ama ben sana ne yaptım? Ben mi alıyorum, para benim cebimden mi çıkıyor? Ben ne yapabilirim. Yüzüme bakmıyor, ben sana ne yaptım dedim? Cvp vermıyor. Sinirli sinirleri bişeyleri yerleştiriyor.Yahu oğluna ben bebeklerım için zor aldırdım sana nasıl aldırayım? Sende söyle kocana! Her iki eve de alalım desem eşim zaten bin dereden su getirerek aldı bu sefer hiç almayacaktı. Evet kesemiz bir adaletsizlik var canım çok sıkılıyor inanın.. ama para benım elimde değil ki ben ne yapabilirim.. madem klima gibi bir isteğin vardı bundan önce bari dile getirseydın, oğlum taktıralım bebekler için vs deseydın.. ama ben taktırınca olaylar olaylar.. çok bunaldım kızlar zaten iki bebekle hayat mücadelesi veriyorum bir de valide..Sizinde görüşlerinizi almak istedim... klimayı taktırmaktaki tek amacımız bebeklerimizdi bu arada.. kışın daha sıcak olur evimiz diye.. ben şimdi nasıl davranmalıyım

Son düzenleme:
Size bir sey bıle dememiş sadece surat asmış abartmayın lütfen.
Kimseye bir şey demiyor. Nasıl abartmıyım? Surat beş karış, sinirlenmiş garip garip hareketler yapıyor? Anne ben sana ne yaptım neden böyle davranıyosun bana diyorum beni tersliyor. Ne yapmamı beklıyosunuz?

Kimseye bir şey demiyor. Nasıl abartmıyım? Surat beş karış, sinirlenmiş garip garip hareketler yapıyor? Anne ben sana ne yaptım neden böyle davranıyosun bana diyorum beni tersliyor. Ne yapmamı beklıyosunuz?
Ben olsam görmezden gelirdim. Ya da eşim görsün isterdim.

Ben olsam görmezden gelirdim. Ya da eşim görsün isterdim.
O zaten bir pazar günüm var onuda böyle yapıyosun diye çıkıştı. Yani tam ifade edemiyorum böyle sinirli bişey söyluyosun banane diyor tersliyor. Oğluna yapsın bana neden yapıyor? Yumurta haşlayalım mı diyorum cvp vermıyor. Sorun şu o evede alınmadı haklı sinirlenince tepkisini böyle gösterir. Ama bana yapmaaa

Konuşmamasından ve sizi anlamamasımdan dolayı bu kadar gerildıyseniz güzel bir sekılde konuşmak da iyi olur.
Bazen safa yatmak gerek.
Anneciğim bir şeye uzulmüş gibisin anlatırsan dinlerim de diyebilirsin.
Ama siz direk hesap sorar gibi ne hakla bana surat asarsın der gibi konuşmussun . Bu sızı de cok mutsuz eder.

Konuşmamasından ve sizi anlamamasımdan dolayı bu kadar gerildıyseniz güzel bir sekılde konuşmak da iyi olur.
Bazen safa yatmak gerek.
Anneciğim bir şeye uzulmüş gibisin anlatırsan dinlerim de diyebilirsin.
Ama siz direk hesap sorar gibi ne hakla bana surat asarsın der gibi konuşmussun . Bu sızı de cok mutsuz eder.
Hayır asla hesap sorar gibi demddim. Oğluna tepkili surat asıyor, bana neden böyle yapıyosun ben sana ne yaptım dedim. Gayet kısık sakin bir sesle söyledim. Kaldı ki ona hak verıyorum orayada alınmalı ama benim elimden gelen birşey yok ve bunun farkında. Oğluna sinirlendi benden cıkarıyor ben buna kızıyorum

Valla o nasıl davranıyorsa ben de öyle davranır umursamazdım. Siz umursadıkça her olayda böyle yapar. Umursamayın ve klimanın keyfini çıkarın derim :KK66:
Öyle yapıcam.. bana güzellikle davransa burayada ihtiyaçtı kızım ahmet neden böyle yaptı dese ben ilk fırsatta eşime baskı yapar onada aldırırdm. Öyle bir davrandı ki kendimi düzenbaz gibi hissettirdi

Öyle yapıcam.. bana güzellikle davransa burayada ihtiyaçtı kızım ahmet neden böyle yaptı dese ben ilk fırsatta eşime baskı yapar onada aldırırdm. Öyle bir davrandı ki kendimi düzenbaz gibi hissettirdi
Valla ne kadar önemser dert sahibi olursanız kadın her gün bi doz daha arttırır öyle davranır. En iyisi aman banane konuşmasan konuşma tavrı içine girmek. Üste çıkmak ;)

Valla ne kadar önemser dert sahibi olursanız kadın her gün bi doz daha arttırır öyle davranır. En iyisi aman banane konuşmasan konuşma tavrı içine girmek. Üste çıkmak :KK66:
Zaten öyle yapıcam. Haftada bir iki gün yanına inerdim. İnemezsem çağırır arar napıyosun hal hatır sorardım. Ama beni çok incitti.. en önemlisi biz bebeklerimiz için aldık bu tavrını haketmedim

Kese bir olduğu sürece bugün klima yarın dolap tencere tava her şeyin lafı olur, büyür de büyür. Geçimlerinizi ayıramayacağınıza göre en iyisi kv nin tafralarını umursamamak. Zaten ben n’aptım noldu diye sorarak onun istediğini yerine getiriyorsun. İki küçük bebeğin varmış senin için 24 sa dolu dolu geçiyordur bebeklerinle ilgilen sadece. Çok bunalıyorsa serinlemeye sana gelsin :))

Aynı işi yapan erkek kardeşlerin eşleri arasında olur genelde bu çekişme.
Kv, elti triplerine girmiş :)

Evlerinize alınan herşey iki tane mi alınıyor?
Klima o güne kadar akıllarına gelmediğine göre
Aslında ihtiyaç falan da değilmiş onlar için demek ki.
Ona da zamanı gelince ihtiyacı olan birşey alınır
Bunda bu kadar büyütecek ne var ki?

Kese bir olduğu sürece bugün klima yarın dolap tencere tava her şeyin lafı olur, büyür de büyür. Geçimlerinizi ayıramayacağınıza göre en iyisi kv nin tafralarını umursamamak. Zaten ben n’aptım noldu diye sorarak onun istediğini yerine getiriyorsun. İki küçük bebeğin varmış senin için 24 sa dolu dolu geçiyordur bebeklerinle ilgilen sadece. Çok bunalıyorsa serinlemeye sana gelsin :))
Ya gerçekten onun için çok üzgünüm.. aynı şeyi bana yapsalar kesemiz birken banada dokunur.. ama ben kv ye değil bu evin ihtiyacı değil mi diye sinirimi kocamdan cıkarırım.. her ne eksıkse orayada buraya alınır yapılırdı bu zamana kadar.. ama maddi açıdan şuan cok iyi iki tane taktıracak durumda değiliz. Ya herseyı geçtim torunların için yapıldı biz püfür püfür otururuz diye almadık ki..

Para ayni yerden kazaniliyor diye herseyi tek kisi iki tane mi alacak? Herkes kendi evinin ihtiyaclarini kendi alsin. Sen aldirinca mi yoklugunu hissetmis. Simdiye kadar neden istememis bi klima madem? Sen de var bende niye yok tribine mi girmis??

Aynı işi yapan erkek kardeşlerin eşleri arasında olur genelde bu çekişme.
Kv, elti triplerine girmiş :)

Evlerinize alınan herşey iki tane mi alınıyor?
Klima o güne kadar akıllarına gelmediğine göre
Aslında ihtiyaç falan da değilmiş onlar için demek ki.
Ona da zamanı gelince ihtiyacı olan birşey alınır
Bunda bu kadar büyütecek ne var ki?
Evet ne ihtiyacsa her iki evede yapıldı bunca zaman. Yeri geldi validem bana yaptı hakkını yiyemem.. zaten bana bu şekilde davranmasa elimize geçen ilk parada onada taktırırım. Onlar için çok büyük bir ihtiyaç olsa dile getirse ben sinsi sinsi taktırsam ayıp.. ama sen bunca zaman böyle birşey istemedin ki..

Kiskanmiş belli ondan bu surat yapmalar☺ aldirmayin cok istiyorsa o da soylesin kocasina taktirsin bitane

Back
X