- 16 Ocak 2022
- 86
- 35
- 3
- 27
- Konu Sahibi nazengullll
-
Al benden de o kadar silah zoruyla çıkmış gibi herkes dışardaPazar günü kocam çıkalım dese ben çıkmam. En sevmediğim gezme günü
Siz kendi çevrenizle çıkın, beraber çıkmak zorunda değilsiniz bence.Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
Aynen ben de h.sonlari disari cikmayi hic sevmiyorum. Asiri yogunluk oluyor. Gideceksem vazgecip donuyorum eve. Ne trafigi ne kalabaligi insanin ruhunda heves birakmiyor.kendinize hobiler alışkanlıklar edinin. siz birlikte vakit geçirmek istiyorsanız, belkı haftaiçi akşamları yürüyüş yaparsınız farklı şeyler düşünün. adamın bi pazarı var demekki. hem zaten pazar günleri heryer aşırı kalabalık oluyor. ben nefret ediyorum haftasonu dışarı çıkmaktan.
Kavga etmeden eleştirmeden alıştırmaya çalışın. Bazen siz ona uyun bazen de o size. yemek yemeyi seviyorsa hadi gidip dondurma alalım deyip yakın bir yere yürüyüp gelin. Sürekli evde oturuyorsa sağlık açısından iyi değilKızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
Herkes dışarıda leş bir gün. Çıksam bile sabah çok erken çıkıyorum. Kahvaltıya gideceksem ilk gidiyoruz. Bende sevmiyorum.Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
Ayyy evet her yer çok kalabalık. Haftaiçi en güzeli en sevdiğim yalnız takılmakPazar günü kocam çıkalım dese ben çıkmam. En sevmediğim gezme günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?