- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
- Konu Sahibi nazengullll
-
Seni çok iyi anliyorm kaç senedir gurbette olup asla dışarı çıkmayan birisyle zor...Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
Bende cumartesı severım pazar evımde olmak ısterım .Kuçüklukten gelıo benceKızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
Hatırlatmanız için sağolun. Kış vakti saat dokuzda eve gelen bir insan var ve saat ondan sonra yaşamın durduğu küçük bi şehir var bu denklemde istekler sağlanmıyor.Haftada pazar gününden başka günlerde var hatirlatayim dedim.
Şartlar size uymuyorsa sizin şartlara uyum saglamaniz gerekmiyor mu ?Hatırlatmanız için sağolun. Kış vakti saat dokuzda eve gelen bir insan var ve saat ondan sonra yaşamın durduğu küçük bi şehir var bu denklemde istekler sağlanmıyor.
Çalışıyorum öğretmen olduğum için yarım gün çalışıyorumSiz de işe başlayın. O zaman siz de haftaiçi yorgunluğundan dolayı haftasonu dinlenmek istersiniz. Hele pazar kalabalığına hiç gelemezsiniz. Empati bedava.
Çalışıyorum öğretmen olduğum için yarım gün çalışıyorum
Gurbet geliniyim derken yurtdışını mi kastediyorsunuz? Eğer bir Avrupa ülkesinden bahsediyorsanız; yaz-kış pazar günleri sokaklarda in cin top oynar. Pazar aile günüdür ve mutlaka ailece evde olurlar veya bir restorana giderler. Ya da önceden plan yapıp gezerler. Orman, dağ, göl yürüyüşü gibi. Mağazalar, dükkanlar, avm ler kapalıdır hatta rezervasyonunuz yoksa rastgele bir restorana girip yemek bile yiyemeyebilirsiniz.Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
kendi eşimden biliyorum, masraf çıkacak diye, fazla para harcayacağız falan diye çıkmak istemez, amaaa masrafsız bi plan oldu mu ve bütün gün değil de gün içindeki küçük bi zaman diliminde oldu mu bu etkinlik o zaman itiraz etmez. Ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. o çalıştığı için yorgun, ben evde olduğum için bıkkın. dolayısıyla ne onu yoracak, ne masraf yaptıracak ne de beni pazar günü de eve kapatmış olmayacak bir etkinlik yaratmaya çalışıyorum.Kızlar eşiniz pazar günü dışarı çıkar mı yoksa evde pinekler mi? Ben gurbet geliniyim yeni evliyim kış ayından dolayı pazarları evdeyiz eşim masa başı çalışıyor işi yoğun ama çok ağır değil şu an onu dışarı çıkmak için zorlamıyorum ama yazın da böyle olucağını düşününce canım sıkılıyor bu alışkanlık nasıl kazandırılır önerileri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?