- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Esime ait kredi kartiyla yapabilirmiyim peki benim kredi kartım yokmaalesef : (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esime ait kredi kartiyla yapabilirmiyim peki benim kredi kartım yokmaalesef : (
Esime ait kredi kartiyla yapabilirmiyim peki benim kredi kartım yok
Ben bi şey daha sorucam , her hangi kredi kartıyla olur mu , bütün kredi kartları geçerli mi Kazen
İnşallah alırım , son bi soru daha tüm işlemleri burada forumda gerçekleştiriyoruz yanlış anlamadıysam , yani bankaya falan gitme durumu yokalı post: 46737265 .!.:tüm kredi kartları geçerli
İnşallah alırım , son bi soru daha tüm işlemleri burada forumda gerçekleştiriyoruz yanlış anlamadıysam , yani bankaya falan gitme durumu yok
Kazen abi seni burda görmüsken bişey danışmak istiyorum kredi kartı olmayanlar için ilerde biseyler düşünülür mü yoksa bu biraz olmayacak bişey mi
Paypal bankanızla anlaşmalıysa oluyor aslında. Benim bir kartım paypal içinde de, kaydetmeyi denesem de olmadı. Ya internete kapalıydı ya da paypal anlaşması yoktu. Ama anlaşmalılar dışarıdan da oluyor.Paypal şifrem varmış onunla devam ettim yazmış ama seçenek sunduğuna göre alınabilir diye düşündüm demiş arkadaş. Almak isteyenler alamamış o yüzden merak ettim çünkü ben de almak istiyorum.
Benimki halk bankası maaş kartım demek ki anlaşması yokmuş. Ne yapsam acaba pek de heveslenmiştim.Paypal bankanızla anlaşmalıysa oluyor aslında. Benim bir kartım paypal içinde de, kaydetmeyi denesem de olmadı. Ya internete kapalıydı ya da paypal anlaşması yoktu. Ama anlaşmalılar dışarıdan da oluyor.
Yani dışarıdan ödeme yapan da var yapamayan da aslında. Kartınıza ve bankaya göre artık sanırım..
Kazen 444lü bir numara vermiş, paypalı arayarak çözebilirmişsiniz. Bir deneyin isterseniz. Benim ikinci kart olduğundan aramama gerek kalmadı ama belki çözerler hemen sizin sorununuzu daBenimki halk bankası maaş kartım demek ki anlaşması yokmuş. Ne yapsam acaba pek de heveslenmiştim.
Benimki halk bankası maaş kartım demek ki anlaşması yokmuş. Ne yapsam acaba pek de heveslenmiştim.
Alıntıladım numarayı da, bir deneyin şansınızı istersenizRica etsem 444 77 01 bu numarayı arayıp destek alabilir misiniz ?
Peki bi şansımı deniyim teşekkürler.Alıntıladım numarayı da, bir deneyin şansınızı isterseniz