• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

Ben soma icin yapilan kampanyada bir arkadastan rica etmistim. Kredi kartim yok :/ Nasil yapicaz?

Ben bi şey daha sorucam , her hangi kredi kartıyla olur mu , bütün kredi kartları geçerli mi Kazen Kazen

alı post: 46737265 .!.:
tüm kredi kartları geçerli
İnşallah alırım , son bi soru daha tüm işlemleri burada forumda gerçekleştiriyoruz yanlış anlamadıysam , yani bankaya falan gitme durumu yok

Kazen abi seni burda görmüsken bişey danışmak istiyorum kredi kartı olmayanlar için ilerde biseyler düşünülür mü yoksa bu biraz olmayacak bişey mi:KK31:

Kazen abi seni burda görmüsken bişey danışmak istiyorum kredi kartı olmayanlar için ilerde biseyler düşünülür mü yoksa bu biraz olmayacak bişey mi:KK31:

şimdilik bu konuda bir şeyler düşünmedik. Çözüm bulana kadar Pro üyelik için son günler olabilir.

Paypal şifrem varmış onunla devam ettim yazmış ama seçenek sunduğuna göre alınabilir diye düşündüm demiş arkadaş. Almak isteyenler alamamış o yüzden merak ettim çünkü ben de almak istiyorum.
Paypal bankanızla anlaşmalıysa oluyor aslında. Benim bir kartım paypal içinde de, kaydetmeyi denesem de olmadı. Ya internete kapalıydı ya da paypal anlaşması yoktu. Ama anlaşmalılar dışarıdan da oluyor.

Yani dışarıdan ödeme yapan da var yapamayan da aslında. Kartınıza ve bankaya göre artık sanırım..

Paypal bankanızla anlaşmalıysa oluyor aslında. Benim bir kartım paypal içinde de, kaydetmeyi denesem de olmadı. Ya internete kapalıydı ya da paypal anlaşması yoktu. Ama anlaşmalılar dışarıdan da oluyor.

Yani dışarıdan ödeme yapan da var yapamayan da aslında. Kartınıza ve bankaya göre artık sanırım..
Benimki halk bankası maaş kartım demek ki anlaşması yokmuş. Ne yapsam acaba pek de heveslenmiştim.

Benimki halk bankası maaş kartım demek ki anlaşması yokmuş. Ne yapsam acaba pek de heveslenmiştim.
Kazen 444lü bir numara vermiş, paypalı arayarak çözebilirmişsiniz. Bir deneyin isterseniz. Benim ikinci kart olduğundan aramama gerek kalmadı ama belki çözerler hemen sizin sorununuzu da ;)

Back