• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

bende de ne kredi kartı ne de banka kartı var :( çok isterdim ama sanırım kısmet değil :(

Pro üyelik ücretini öğrenebilir miyim.

Arkadaşlar 2 tane ödeme var sahibini bulamıyorum. Bir tanesi en son 2015 Ekim ayında girmiş.

Lütfen ödeme yapanlar orada ödeme yaptıkları isim soy isim veya oraya verdikleri mail adresini bana versin ki kolayca bulayım. Makbuz numarası yolladınız çoğunuz ama ben onu göremiyorum paypal üzerinde.

"Bu kartı onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgileri kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, lütfen başka bir kart girin."

üçüncü mesaj da böyle.Kart bilgileri soruluyor,ancak karttaki isim bilgileri yer almıyor formda.

pes ettim benden bu kadar:ukala::ukala::mad:

Misch selam hemen pes etme, ben paypal ilk defa kullanıyorum Garanti bank sanal kart numaramı verdim beni paypal a yönlendirdi sorunsuz ve hızlı bir şekilde ödememi yaptım..... Sanal kart üzerinden git birde....Ben pro oldum sen de olmalısın :))

Evet,evet hani maaş yatıyor yaa para kart ile çekiyorsun işte o kart üç ,dört kere demedim bu kartı kabul edemiyoruz.diyor
Benimde olmamıştı ilk başta sonra ne oldu ise kabul etti belki bazı banka kartlarının anlaşması olmayabilir internet alışverişine kapalı olabilir

Misch selam hemen pes etme, ben paypal ilk defa kullanıyorum Garanti bank sanal kart numaramı verdim beni paypal a yönlendirdi sorunsuz ve hızlı bir şekilde ödememi yaptım..... Sanal kart üzerinden git birde....Ben pro oldum sen de olmalısın :))

sanalla denedim zaten ilkinde..olmadı..

Gerçekten güzel bir kampanya. Ben de dahil oldğum için çok mutluyum :)

Kazen Kazen kredi kartı ile ödeme yaptım. henüz pro üyelik ile ilgili bir gelişme olmadı yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Evet kredi karti olmayanlar ben kartıma çektiririm siz benim banka hesabına havale yaparsınız, olmazmı?

Back