- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atlama olacağını sanmıyorum ama bilgi verin dediğiniz için yazıyorum pro kart ödememi yaptım az önce...Bu yolla bağış yapma fırsatı da yarattığınız için teşekkürler.Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
30 tlPro üyelik ücretini öğrenebilir miyim.
Tskr edrm
"Bu kartı onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgileri kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, lütfen başka bir kart girin."
üçüncü mesaj da böyle.Kart bilgileri soruluyor,ancak karttaki isim bilgileri yer almıyor formda.
pes ettim benden bu kadar
Evet,evet hani maaş yatıyor yaa para kart ile çekiyorsun işte o kart üç ,dört kere demedim bu kartı kabul edemiyoruz.diyorSiz hesap kartı mı diyosunuz ??eğer öyleyse ben hesap kartıy la aldım :)
Tabiki olurum:)Eskiden Elif kredi kartı olmayanlara yardımcı oluyordu....
Benimde olmamıştı ilk başta sonra ne oldu ise kabul etti belki bazı banka kartlarının anlaşması olmayabilir internet alışverişine kapalı olabilirEvet,evet hani maaş yatıyor yaa para kart ile çekiyorsun işte o kart üç ,dört kere demedim bu kartı kabul edemiyoruz.diyor
Misch selam hemen pes etme, ben paypal ilk defa kullanıyorum Garanti bank sanal kart numaramı verdim beni paypal a yönlendirdi sorunsuz ve hızlı bir şekilde ödememi yaptım..... Sanal kart üzerinden git birde....Ben pro oldum sen de olmalısın :))