• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

Katilamadim malesef paypal hesabimda sorun var banka degistirdigim icin
Yardimda bulunan ve tabiki Kazen Kazen nin yuregine saglik bir dahaki sefer insallah bende katilirim seve seve .

maalesef ben de çok uğraştım,bir türlü beceremedim.hatta, kimi pro üye yapacağımı, bile düşünmüştüm.lütfen böyle b ir fırsat olursa,tekrar haberim olsun, KAZEN.

Bende katılmak isteyip de katılamayanlardanım..
Elimizdeki kredi kartları ya uygun değildi, ya da biz beceremedik..
bir başka yardımda inşallah
destek oluruz =)

Böylesine hayırlı bir projede az da olsa katkıda bulunduğumuzu sağladığınız için, çok teşekkürler Kazen Kazen .
Hasta yavrulara umut olsun, şifâ olsun İnşaAllah.

Sayın KADINLAR KULÜBÜ

Her yıl, 200.000 e yakın kişiye kanser tanısı konulan ülkemizde, LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, 17 senedir toplumsal ve kalıcı hizmetler yaratmaktadır.

Bugüne kadar lösemili çocuklarımız ve kanser hastalarımız için hayata geçirdiğimiz Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE, Lösemili Çocuklar Okulu ve Köyümüzden sonra Ankara’da kurduğumuz LÖSEV Onkoloji Kenti de sizin eserinizdir.

Siz değerli bağışçılarımızın destekleri olmadan bunları başarmamız imkânsızdır.

Yüzlerini güldürdüğünüz tüm lösemili ve kanserli çocuklarımız adına teşekkürlerimizi sunarız. Sizler iyi ki varsınız...

Bağış bilgilerinize aşağıda yer verilmiştir. Bilgilerinizde bir hata veya değişiklik var ise paylaşmanızı rica ederiz.

Bağışçı adı..........: KADINLAR KULÜBÜ
Bağış tarihi.........: 05.06.2016
Bağış miktarı........: 1.197,00TL
Bağış Niyeti.........: Bağış
Telefon I.............: -
Telefon II............: -
Telefon Cep.........: 90 - 5453657552

Saygılarımızla,
LÖSEV Bağışlar Departmanı

Yüreğinize sağlık. Ben katılmaktan çok mutluyum. Umarım ufakta olsa bir yararımız dokunmuştur :)

Sayın KADINLAR KULÜBÜ

Her yıl, 200.000 e yakın kişiye kanser tanısı konulan ülkemizde, LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, 17 senedir toplumsal ve kalıcı hizmetler yaratmaktadır.

Bugüne kadar lösemili çocuklarımız ve kanser hastalarımız için hayata geçirdiğimiz Lösemili Çocuklar Hastanesi LÖSANTE, Lösemili Çocuklar Okulu ve Köyümüzden sonra Ankara’da kurduğumuz LÖSEV Onkoloji Kenti de sizin eserinizdir.

Siz değerli bağışçılarımızın destekleri olmadan bunları başarmamız imkânsızdır.

Yüzlerini güldürdüğünüz tüm lösemili ve kanserli çocuklarımız adına teşekkürlerimizi sunarız. Sizler iyi ki varsınız...

Bağış bilgilerinize aşağıda yer verilmiştir. Bilgilerinizde bir hata veya değişiklik var ise paylaşmanızı rica ederiz.

Bağışçı adı..........: KADINLAR KULÜBÜ
Bağış tarihi.........: 05.06.2016
Bağış miktarı........: 1.197,00TL
Bağış Niyeti.........: Bağış
Telefon I.............: -
Telefon II............: -
Telefon Cep.........: 90 - 5453657552

Saygılarımızla,
LÖSEV Bağışlar Departmanı

nasıl içim huzurla doldu bu mesajı okurken çok sağol Kazen Kazen

Allahım hepsine şifa versin kuzucuklar sağlığına kavuşsun.

Kampanyayı kaçırmışım LÖSEV için desteğim sizin aracinizla olamayacak ama yine de kullandığım bu platformun var olmaya devam etmesi için pro üyelik almak istedim.
Havale ile alınmıyor mu kredi kartı kullanmiyorum.
Paypal da artık aktif değil..

Kazen ben kampanyaya katılmadım. Lösevle ilgili yaşadığım bir sorun oldu geçmişti o nedenle. İleride nesin vakfı olur, senin soma yardımı gibi kişisel çabalarınla insanlara birebir ulaşarak yaptığın yardımlar olur daha şeffaf bir kurum olursa katılıcam.
neden öyle dediniz? daha şeffaf bir kurum diye? aklım karıştı

Back