• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

Pro olunuyor mu peki. Üye olmadan ne demek ay bugün çok cahalım
Estağfurullah, ben de kurcalayarak anladım nasıl olduğunu.
Şöyle ki paypal'a üye olunmadan da, Pro üyelik banka kartı ya da kredi kartıyla da alınıyor demek istedim (Ben ödeme yaptım, bildirdim, bekliyorum pro olmayı )
Şöyle ki, ödeme linkini tıklayınca iki adım çıkıyor, 1.si paypal hesabınız üzerinden, 2.si Banka veya Kredi kartı ile.
2.yi seçerseniz ödeme yaparken de soruyor paypal'a üye olabilir ya da dışarıdan ödeme yapabilirsiniz diye, yani paypal hesabınız olmasa bile paypal ödemeyi sizin adınıza gönderiyor anladığım kadarıyla. Benim üyeliğim varmış onu hatırlattı bu aşamada, ben şifre girdim, ama seçenek sunduğuna göre paypala girmeden, dışarıdan da devam edebilirdim anladığım kadarıyla.
Sadece bir banka kartımın internet harcama izni yokmuş, başka bir banka kart seçtim, oldu, kartınız internet üzerinden işleme açıksa oluyor yani sanırım banka kartıyla da.
Bilmem ki açık anlatabildim mi :KK66:

Son düzenleme:
Sirf kampanya icin pro uyelik alasim var.
Peki euro olarak odeme yapilabiliyormu? Ve kredi karti degilde internet bankacilikla odeme oluyrmu?

"Maalesef MasterCard x-... kartını kullandığınız satın alma işlemini kartı çıkaran kuruluş tarafından reddedilmesi nedeniyle tamamlayamadık. Ödemeye devam etmek için lütfen yeni bir kredi kartı ekleyin."

pro kart satın alma işlemini yaptım ancak böyle bir mesaj aldım.işlem yapılamadı bu durumda..sadece bu kartımı kullanabiliyorum..önerisi olan var mı?

Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
Ödemeyi yaptım işlem numarasını size özelden gönderdim. Böyle bir iyiliğe bizi de vesile kıldığınız için çok teşekkürler :)

"PayPal oturumunuz zaman aşımına uğradı
secure_lock_2.gif
Güvenli Ödemeler
PayPal işlemlerinize ara vermiş gibi göründüğünüzden, hesabınızı korumak için oturumunuzu sonlandırdık. Kaydedilmeyen veriler veya başlattığınız tamamlanmayan işlemler kaldırıldı. Başka bir web sitesinden bu sayfaya geldiyseniz, lütfen siteye geri dönün ve baştan başlayın (tarayıcınızın Geri düğmesini tıklatmayın). PayPal web sitesinden geldiyseniz, PayPal giriş bilgilerinizi girin. Ayrıca tarayıcınızda çerezlerin etkin olup olmadığını kontrol edin."

banka kartımdan ödemek istedim zaman aşımı uyarısı geldi.yıllardır internetten alışveriş yaparım bu mesajları ilk kez görüyorum..son bir deneme daha yapacağım:)

"Bu kartı onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgileri kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, lütfen başka bir kart girin."

üçüncü mesaj da böyle.Kart bilgileri soruluyor,ancak karttaki isim bilgileri yer almıyor formda.

pes ettim benden bu kadar:ukala::ukala::mad:

Olaya bir açıklık gelebilir mi acaba. Benim de kredi kartım yok normal bankamatik kartıyla oluyor mu olmuyor mu? Bazı arkadaşlar oluyor bazıları olmuyor demiş gibi geldi.

Olaya bir açıklık gelebilir mi acaba. Benim de kredi kartım yok normal bankamatik kartıyla oluyor mu olmuyor mu? Bazı arkadaşlar oluyor bazıları olmuyor demiş gibi geldi.
oluyor ben aldım yazmış ya arkadaş hem paypal ile bankamatik kartıyla da ödeme yapılır

kredi kartımla da banka kartımla da ödeme yapamadım.

Paypal şifrem varmış onunla devam ettim yazmış ama seçenek sunduğuna göre alınabilir diye düşündüm demiş arkadaş. Almak isteyenler alamamış o yüzden merak ettim çünkü ben de almak istiyorum.

Paypal şifrem varmış onunla devam ettim yazmış ama seçenek sunduğuna göre alınabilir diye düşündüm demiş arkadaş. Almak isteyenler alamamış o yüzden merak ettim çünkü ben de almak istiyorum.
Ben ücretsiz paypal üyelik açıp kredi kartımla satın aldım yarım saat önce.

Talebinizi işleme alamıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. 3 kere denedim bunu dedi olmuyor galiba.

Yalnız Paypal 6Haziran itibari ile Türkiye'yle ilişiğinin kesileceğini açıklamıştı.
Detaylı bilgim yok açıkçası içeriğini okumadım, bi sorun teşkil eder mi bilmiyorum Kazen Kazen

Back