• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

Ben de olmak istiyorum akşama deneyeceğim..
Hep aklımdaydı, hem yardım ediyoruz hem de pro üye oluyoruz..
Yalnız kredi kartım yok, eşimin var oradan deneyeceğim.. ;)

Bu arada yamukprenses yamukprenses son yemek yarışmasında kazandığı hediyeyi başka güzel bir amaçta kullanacaktı fakat bu uygulamayı görünce burada kullandı. 4 üyeye + 1 üyeye hediye etti bu hakkını. İşin ilginci hediye edilen bir üye de gitti başkasına hediye proluk alıp hediye etti : ) zincir gibi : )

Söyleme dedi ama söylemeliydim

Bi türlü yapamadım ,ben hediye de istemiyorum , biri benim adıma yapsaydı parasını yollasaydım ona da razıydım

Bu arada yamukprenses yamukprenses son yemek yarışmasında kazandığı hediyeyi başka güzel bir amaçta kullanacaktı fakat bu uygulamayı görünce burada kullandı. 4 üyeye + 1 üyeye hediye etti bu hakkını. İşin ilginci hediye edilen bir üye de gitti başkasına hediye proluk alıp hediye etti : ) zincir gibi : )

Söyleme dedi ama söylemeliydim
Banada sildirdi yazıyı :) ama söylicem o üyelerden biride benim. Çok teşekkür ederim kendim almak isterdim kartı löseve destek olmak adına fakat şu an kart müsait değildi.
yamukprenses yamukprenses 'ime çok teşekkür ederim,kalbi güzel arkadaşım benim

Daha önce pro üyelik alabilmek için birkaç denemem olmuştu ama becerememiştim. Canım arkadaşım yamukprenses yamukprenses bana hediye etti. Güzel yürekli güzel arkadaşım, saklamak istedin ama zaten açık edildin:KK51: Çok teşekkür ederim bu güzel sürprizin için, böyle bir hayıra vesile olan herkese teşekkür ediyorum.

Kazen Kazen ben de ödemeyi yaptım. Özel mesaj olarak makbuz numarasını ilettim :) Böyle güzel bir amaca vesile olduğunuz için de teşekkür ederim :)

Pro üye tekrar pro kart ödemesi yapamaz diye bir kural yok bilginize....
Merhaba bilgilendirirseniz sevinirim Kazen Kazen şu an bilgisayar başındayım ve üç kere denememe rağmen olmuyor para kart ile ödeme yapamıyorum..:KK43:
(((Bu kartı onaylayamıyoruz. Lütfen girdiğiniz bilgileri kontrol edin ve doğru olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, lütfen başka bir kart girin.)))) bu mesajı veriyorr

Kazen abi kredi ya da banka karti olmayanlar icin bi hesap numarasi versende bizlerde ordan odeme yapsak. Ben cok isterim boyle bir hayir yapmak ama cevremde kimse yok kartini isteyebilecegim :(

Kazen Kazen paypal hesabim yok. Nasil , ne sekilde yapacagimi da bilmiyorum. Istedigim ucrette bagis yapabilmem icin bir secenek/buton tarzi bir sey var mi? Gercekten anlayamadim yardim ederseniz minnettar kalacagim

Olmuyorrr.para kartı kabul etmiyor.sistem.benim para kartim var ve çok kere denedim ama ya ben beceremiyorum. Yada para kart ile olmuyor...:KK43::KK43:

Back