- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Şu an işteyim akşam eve gidince ilk işim olacaktır.Tesekkurler sevap kazanmamiza vesile olduğunuz için.Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an işteyim akşam eve gidince ilk işim olacaktır.Tesekkurler sevap kazanmamiza vesile olduğunuz için.Ödeme yapanlar lütfen bana bilgi versin ki atlama yapmayalım ...
Ben zaten pro üyeyim. Ücreti ödeyip birine hediye edebilir miyim üyeliği? Ama kart değil sadece üyelik :) Kazen
Banada sildirdi yazıyı :) ama söylicem o üyelerden biride benim. Çok teşekkür ederim kendim almak isterdim kartı löseve destek olmak adına fakat şu an kart müsait değildi.Bu arada yamukprenses son yemek yarışmasında kazandığı hediyeyi başka güzel bir amaçta kullanacaktı fakat bu uygulamayı görünce burada kullandı. 4 üyeye + 1 üyeye hediye etti bu hakkını. İşin ilginci hediye edilen bir üye de gitti başkasına hediye proluk alıp hediye etti : ) zincir gibi : )
Söyleme dedi ama söylemeliydim
Merhaba bilgilendirirseniz sevinirim Kazen şu an bilgisayar başındayım ve üç kere denememe rağmen olmuyor para kart ile ödeme yapamıyorum..Pro üye tekrar pro kart ödemesi yapamaz diye bir kural yok bilginize....
Banka kartı para kart değilmi canım.Kazen abi kredi ya da banka karti olmayanlar icin bi hesap numarasi versende bizlerde ordan odeme yapsak. Ben cok isterim boyle bir hayir yapmak ama cevremde kimse yok kartini isteyebilecegim
Evet ablaBanka kartı para kart değilmi canım.
Siz hesap kartı mı diyosunuz ??eğer öyleyse ben hesap kartım la aldım :)Olmuyorrr.para kartı kabul etmiyor.sistem.benim para kartim var ve çok kere denedim ama ya ben beceremiyorum. Yada para kart ile olmuyor...