• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paypal hesaplarımızla lösev'e bağış kampanyası

Ücretsiz paypal üyelik açıp kredi kartını tanımlamam yetti, verdiği bilgilerden dolayı okeanoss00 okeanoss00 'a teşekkürler :KK19:Makbuz numarasını size özelden yazıyorum.

Bana böyle bir fırsat sunduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.
Rica ederim iyi günlerde kullanalım siz pro olmuşsunuz bile ben henüz olamadım :)

Yalnız Paypal 6Haziran itibari ile Türkiye'yle ilişiğinin kesileceğini açıklamıştı.
Detaylı bilgim yok açıkçası içeriğini okumadım, bi sorun teşkil eder mi bilmiyorum Kazen Kazen

Zaten bu kampanya bu sebeple başladı... Bizde hesabımızı kapatacağız kapatmadan böyle bir çalışma yapalım dedik.

Bir de ödeme yapınca bana makbuz numarası değil de ödeme yaptığınız isim veya e-posta adresini verirseniz daha kolay bulabilirim ödemeyi.

Bu arada PRO üyeler ödeme yapıp kartı arkadaşlarına hediye edebilir.

Bir de ödeme yapınca bana makbuz numarası değil de ödeme yaptığınız isim veya e-posta adresini verirseniz daha kolay bulabilirim ödemeyi.
Şimdi bu işlem gerçekleştiğine göre paypal üyeliğimizi iptal edebilir miyiz Kazen bey?

pro üyeyim,paypal da kullanmıyorum,hesap oluşturmakta da sıkıntı yaşadım ama kampanyaya sms yoluyla ya da diğer yollarla katılmak isterim.bunun yolu nedir?

Ya ben dün gece cok ugrastim fakat olmuyor diyor. M misch in dediklerinin aynisi yaziyor. Bunun icin ne yapmamiz gerekiyor?

pro üyeyim,paypal da kullanmıyorum,hesap oluşturmakta da sıkıntı yaşadım ama kampanyaya sms yoluyla ya da diğer yollarla katılmak isterim.bunun yolu nedir?

Ya ben dün gece cok ugrastim fakat olmuyor diyor. M misch in dediklerinin aynisi yaziyor. Bunun icin ne yapmamiz gerekiyor?

Rica etsem 444 77 01 bu numarayı arayıp destek alabilir misiniz ?

Merhaba,
Burada amaç paypal hesaplarında kalan paraların löseve bağışlanması. bu sebeple sms veya farklı bir çalışma planlanmadı.

paypal, benim aktif olarak kullandığım,her iki kredi kartımı da kabul etmiyor.nedeni ne ola ki?bankamı mı aramalıyım?

Back